Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-08-30 10:47:05

LOGOUT.hu

A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9199) gbors válasza HSM (#9193) üzenetére


gbors
nagyúr

a preempció támogatása tipikusan az egyik olyan feature-e (ha már a funkció szó annyira büdös :) ) a GCN-nek, amiből a jó ég tudja, mikor fognak a játékok profitálni, if ever. de még egyszer - ez a fejlettségnek csak az egyik dimenziója. unit-utilizációban továbbra is jobb az nVidia - erre is lehet mondani, hogy fejlettebb. meg a perf / wattra is, még akkor is, ha előre tudom, mit fogsz erre válaszolni ;]

én nem lennék biztos benne, hogy ha a Tahitire rákasztasz egy újabb DP-t, akkor A-Sync solved. az AMD is óvatosan fogalmaz.

a DeltaCC alacsonyabb fizikai sávszélesség használata mellett éri el ugyanazt a teljesítményt. szerintem 384-bit + erős DeltaCC > 512-bit (ahol > azt jelenti, hogy jobb). nem pont Te írtad, hogy a HBM milyen jó, mert kevesebbet fogyaszt? itt ugyanaz a helyzet.

(#9190) stratova: a Tongában a frontend több részéhez is hozzányúltak, valóban. a tesszelációs teljesítmény javulása indirekt következménye a vertex reuse-nak, ha jól emlékszem, de a változások nem merülnek ki ennyiben.

[ Szerkesztve ]

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.