- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
SECTORnooB
addikt
Sziasztok! Fenn áll egy probléma, amikor elinditom a gépet a boot elött újraindul 3 -4 szer egymás után utánna zokszó nélkül belép a windowsba, miért csinálhatja ez illetve mi lehet a probléma?
-
válasz
Törzsúr #8261 üzenetére
Ó, az az érték nekik nem tétel, különösképpen akkor nem, ha a korrektség a tét. Három cégnek szerzek be tőlük immáron több éve eszközöket és alkatrészeket, plusz ugye a saját fogyasztásom. Ez így éves szinten nagyjából 5-6 millió forint. Ennek fényében, amikor visszaküldök egy SSD-t, hogy ez retek, visszaküldik két hét múlva, hogy nem tapasztalják a hibát. Küldök mellé Eseménynapló képet, hogy ott van b@szdmeg, hibázik, majd 2 hónap múlva kapok egy teljesen más márkájú egységet vissza, nulla magyarázat mellett. Következő alkalommal már fineszes vagyok, úgy küldöm el a szintén kuka SSD-t, hogy ott van mellette Eseménynapló, plusz még két program teszteredménye, hogy kuka a meghajtó. 1 hónap múlva jön a cseredarab, a munkalapon a megjegyzés rovatba bevésve, hogy kár volt ennyi lapot kinyomtatni, mert egyértelmű, hogy a meghajtó rossz. A szövegezésre már nem emlékszem, de volt benne oltás rendesen. Na, legközelebb én sem fogtam vissza magam, amikor kommenteltem a BENÉZŐ nevű sz@rságukat FB-n.
-
ovics
aktív tag
eléggé off, de azért megkérdezem itt is hátha valaki tud valamit írni hozzá.
egy ideje világít az alaplapomon egy led, de eddig nem foglalkoztam vele, most viszont megnéztem hogy melyik az, és a gpu led világít. mi lehet ennek az oka? működni működik rendesen minden
ennyit írtak rá másik topikban hogy csináljak egy CMOS cleart.
esetleg valami más? -
R3laX
addikt
Akkor ennyi
-
Sir81
senior tag
Ki ez faszkalap?
-
Ez szerintem csak úgy lehet hogy nem hibás volt az ár, hanem akkor tényleg az volt érvényben (pl adott beszállító/nagyker azon árulta - csak elfogyott a készlet, de veled már azon az áron állapodtak meg, tehát kaptál rendes visszaigazolást is hogy ők is belementek). Ez egy tök másik eset. És az PCX le is írja, hogy a megrendeléskori ár számít, viszont a "rendszerhibákból" történő árváltozás esetén ők is fenttartják a jogot, hogy nem teljesítik.
Na de azt hiszem erről ennyi off elég is... én sem folytatom, ti is szerintem engedjétek el a témát a boltokról.
-
Omli85
őstag
A korrektséget úgy értettem, hogy PCX nem is próbált meg egy esetben sem kibújni a dolog alól szó nélkül teljesítették a megrendelést. Bár tudtommal törvény szerint is ilyesmire vannak kötelezve az már más dolog hogy legtöbb esetben keresik a kibúvókat és kiskapukat boltok tisztelet a kivételnek.
No de mindegy is nem jött össze oszt ettől még nincs világvége
.
-
BiP
nagyúr
válasz
Szeszkazán #8268 üzenetére
Biztos van valami csillagozott pont a szabályzatban, hogy egyértelműen téves ár esetén (pl. az ilyen eset) megtagadhatják a rendelés visszaigazolását/teljesítését.
Meg ugye senki nem kezd izmozni, hogy márpedig neki annyiért küldjék és pont.szerk: közben látom, ki lett ez már vesézve.
-
Cathulhu
addikt
válasz
Szeszkazán #8268 üzenetére
Elvileg a torveny vagy rendelet csak akkor kotelezo ervenyu, ha az ar hiheto. Ha nyilvanvaloan hibabol ered a tul alacsony ar, akkor a rendeles torolheto, multkor a bestbyte-nal volt ilyen kavaras.
szerk:
[link] -
Szabályzat függő... online szerződéseknél az első email általában sosem visszaigazolás a rendelésről beleegyezően és le is van írva ez a szabályzatba a legtöbb boltnál, illetve a törvény is engedi az online felületen az árhibák javítását.
Általában a második email szokott lenni rendelés visszaigazolása és rögzítése (beleegyezés).
Az első csak arról visszaigazolás, hogy beküldtél egy kérést/igényt, ha úgy teszik és arról egy visszaigazolás.
Szóval kár ezen problémázni... perelni meg egyenesen hülyeség lenne nyilván. -
Omli85
őstag
Nos varázsló vissza dobta az amúgy vissza igazolt rendelést hibás árra hivatkozva. Cimbora fel hívta őket, hogy hát igazából visszaigazolt megrendelés után elvileg ki kéne szállítaniuk a megrendelt áron a terméket ect pár percet ment a vita de aztán végül is hagyta a fenébe az egészet.
Hozzá tenném hasonló esetben pl a PCX a kiközölt és megrendelt áron szállítja a terméket szóval ha elárazzák és úgy rendeled meg akkor ez az ő saruk benyelik és annyiért szállítják. Erre volt már párszor példa minden esetben korrektül jártak el. Varázsló úgy néz ki nem ennyire korrekt minden esetre egy próbát megért bár nem jött össze
.
-
HavocS
senior tag
válasz
Kotopulo #8263 üzenetére
Épp tegnap írtam, ha szeretnéd hogy terheletlenül visszavegye az órajelet a CPU, akkor azt hagyd Auto-n, és Masterből állítsd be. Amúgy fix órajel/feszültség lesz, terheletlenül is.
Közben a Gaming 3-mal megvolt az F7b BIOS-szal is az első softbrick ma reggel, megint elemrángatósdi lett a vége
roedie: én ezért szoktam át a vizesekhez, kicsit drágább de a szervizükre nem volt még panaszom.
-
Kotopulo
csendes tag
Sziasztok,
Abuslut noob kérdésem lenne, első tunigolásomat próbálgatom és kicsit összezavarodtam
ASUS PRIME B350-PLUS alaplap
Ryzen 7 1700 CPU -gyári hűtővel
16GB 3000MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaw V CL15 (2X8GB) memória
Evga 500B 500W tápegységA CPU-t próbálgatom kicsit feljebb húzni, megpróbáltam rendesen utánaolvasni hogyan kell tesztelni stb.
A tesztek során 3.4 re ill 3.6 ra felhúzva a Ryzen Masterben Prime95 stressztest, és CInebench alatt sem megy 75 fok fölé, ami azthiszem a Gyári hűtővel még megfelelő. (feljebb nem is szándékozok jelenleg menni)Viszont sehol nem találok infót azzal kapcsolatban hogy a Bios beállításai és a Ryzen Master / Asus AI Suite 3 beállításai mennyire kompatibilisek...
Módosítást csak a Ryzen Masterben végeztem (ott is konkrétan csak a core speeden változtattam),
az AI Suitben csak a ventiket állítottam Turbó fokozatra.Van ennek valami optimális állapota? Esetleg valamit rosszul csinálok?
-
Törzsúr
senior tag
Igen.
Elképesztő arrogánsak voltak velem. Pedig mondtam nekik, hogy a megoldást keresem nem azért jöttem ide mert nem volt jobb dolgom.
Éves szinten több százezer forintot hagyok ott náluk és ahogy az ügyfelekkel bánnak a szervizben vagy garanciás rendezéskor az valami elképesztő.
Általában kicserélik, de az a verbális terror...
5x mondtam el, hogy a segítségüket kérem csak megoldani ezt a problémát így-úgy vagy amúgy.Mindegy ne ragozzuk.
-
Molyzsa
aktív tag
válasz
Szaki00 #8255 üzenetére
Az A.1-es BIOS-nak már támogatnia kell az R5-öt, amit viszont már 2017.03.20-án kiadtak.
Az elég gáz ha még a legelső (A.0-s) BIOS-al árulják a lapot.Nekem a GA-AB350-Gaming 3 lap a 3. bios (F5-ös) verzióval jött ki a boltból, ami hivatalosan még nem támogatja az R5-öt (F6 van megjelölve a CPU supportban), de ettől függetlenül elindult vele a gép.
-
Szaki00
csendes tag
Sziasztok!
Van köztetek olyan, aki szombathelyi vagy Szombathely környéki, hajlandó lenne segíteni és rendelkezik R7-es Ryzen CPU-val? Az a helyzet állt elő hogy az MSI B350 PC Mate alaplap nem eszi meg az R5-ös 1500x-et és kellene egy bios frissítés... (90%-ban ez lehet a gond, mert az EZ debug LED is cpu "hibát" jelez és több mint valószínű hogy alap bios van rajta ami nem támogatja az R5-öt) Válaszaitokat illetve a segítséget előre is köszönöm! További szép napot! -
.Ishi.
aktív tag
Egy kis áttekintő a 7LP-re való ugrásról
Pletykaszinten hasonló ugrás lehet ez az AMD-nek, mint ami az Intelnek volt Nehalemről Sandy Bridge-re. (Nem lesz többé 4 Ghz-es fal, stb.)
-
Törzsúr
senior tag
Na, de kérem. 5.000Ft-ot fogok érte fizetni.
Nyilván kifizetem, de miért is? - Akkor is kiszedem belőlük, hogy mi a fenét csináltak vele mert, hogy biost nem frissítettek az biztos. (Illetve, ha régebbi van rajta akkor igen.)
Molyzsa: A ram sebesség mindegy volt. Produkálta a hibát.
-
Molyzsa
aktív tag
-
Törzsúr
senior tag
válasz
Molyzsa #7646 üzenetére
Sziasztok!
Tárgy: Fagyás, kékhalál.
Bevittem az iPon-be a gépemet, hogy nézzenek már rá legyenek olyan kedvesek, hogy mi lehet vele a bibi.
A lényeg, hogy elmondtam miket csináltam vele, pl. legfrissebb bios, legújabb driverek, kábelcserék, stb, stb..
Ma kapom tőlük az emailt, hogy: "A bios frissítése után nem tapasztalták se a fagyást se a kékhalálozást."
Megkérdeztem tőlük, hogy az, hogy lehet? Mert a eleve a legfrisebb biossal adtam Nekik oda és azóta nem jött új a mortar arctichoz... Érdekes. Elvileg ma mehetek érte. -
nyul105
senior tag
válasz
Molyzsa #8238 üzenetére
Nekem általában az elírásoknál két opció van, ha megrendelem:
1.Visszajeleznek, de nem reagálnak semmit hogy lesz az átvétel vagy mivan
2. Rendes áron akarják kifizettetni, és elnézést kérnek a hibáért, még magyarázkodhat az ember, hogy hát kétszer annyiért nem kellSzámomra kár a vesződés, de ha nektek összejön írjátok le, majd irigykedek
-
R3laX
addikt
Ez most atom ár
[link]
Holnap már vszeg végre összerakhatom a masinát.
-
Tengo
aktív tag
---
-
Tengo
aktív tag
Miért vetted vissza 4GHZ-ről? Mégsem volt stabil?
-
HavocS
senior tag
válasz
nyul105 #8231 üzenetére
Ööö bocsi, nem válaszként akartam küldeni, úgy általánosságban írtam csak le
egyébként tudtommal amit leírtál működni szokott, lecsupaszított deszkán FAT32-re formázott pendriveon a BIOS fájl (előfordul hogy egy konkrét fájlnevet kell adni neki) visszaállíthatja a sérült BIOS-t. De érdemes ennek azért utána nézni a konkrét laphoz hogy mi a módszer.
-
válasz
nyul105 #8231 üzenetére
Jól tudtad, lapfüggő, de van pár ami támogat egyfajta bios recovery-t, ami annyit tesz igen, hogy egy adott usb portba kell tenni egy megfelelően létrehozott pendrive-ot bios fájllal és magától beflasheli azt, ha nem tud felállni máshogy.
Ezt mindig az adott lap leírásában kell megnézni támogatott e és milyen formában.
-
nyul105
senior tag
Közben rájöttem, hogy a jumper/elem dolgot mindig arra írtátok, hogy ha rossz beállítás van a biosban és defaultra kell visszaállítani.
Én arra gondoltam, hogy ha a bios flashnél lesz corrupted az új bios.
Elméletileg erre van gigabyte-nál a dual bios, de egy mezei nemdualbios lapnál mennyire nehéz "megmenteni" a lapot, ez érdekelt -
rob5
aktív tag
Végre megjött az Alpenfoehn Brocken 2, (varázslótól B kategóriás
kicsit olcsóban) felszerelés mehet bármely irányba, gyerekjáték a felrakása a gyári hátlapba kell csak rögzíteni és mehet rá a hűtő . Hang fullon sem zavaró. Tapasztalat a 3900Mhz gyári hűtővel realbench 2.4 megállt, nem ment neki pedig jóval hűvösebb időben próbáltam. Egyenlőre ez a mindenre elég beállítás érdekelt a gtx 1070 nem unatkozik mellette. A gyári megoldás sem rossz, de aki teheti cserélje, megéri.
-
HavocS
senior tag
válasz
nyul105 #8227 üzenetére
Csak nem bírom ki, minden nap rángathatom le a régi Samsung vinyómról a jumpert hogy CMOS resetelni tudjak
most kipróbáltam fTPM off IOMMU off HPET on, VDDR 1.4V VSoC +0.3V módon 17-17-17-36-69-en, továbbra se adja a 2933-at, viszont legalább egy picit tudtam rajta fogni, 2666-on 16-16-16-36-ról 16-15-16-36-ra sikerült finomítani a dolgot. Érdekes, hogy tRCD önmagában ennyit számít, a sávszélességnövekedés elhanyagolható, viszont a késleltetés brutális mértékben csökkent, azért 93.7-ről 82.8 elég tisztességes, az L3 is csökkent 1 ns-t. Na meg legalább rájöttem, hogy a RAM gebasz bootloopkor annyi kell neki, hogy power gommbal kinyomni, táp lekapcs, vár 10-15 mp-t, majd visszakapcs, tol 2-3 boot cyclet aztán reseteli a RAM-ot 2133-ra és lehet menni vissza az UEFI-be babrálni.
Ja, eddig ugye CPU minden Auto-n volt és Ryzen Masterből töltöttem be a 3.7-es profilt, na most kipróbáltam ezt is BIOS-ból, és így bizony eltűnt a Ryzen Balanced energiasémából a CPU minimum/maximum sebesség, nem is veszi vissza. Szóval akinek ez szúrja a szemét, a megoldás alapon hagyni a procit, és kézzel két kattintással beállítani minden bootkor az elmentett sémát.
SECTORnooB: olyan ismerősen cseng a nicked... nem voltál vagy az Mportalon vagy a HWSW-n aktív tag 2003-2004 körül?
Pár oldallal fentebb tesztelgettem ezt az auto feszültséges fogyasztást és oda jutott a dolog, hogy vastagon megéri megkeresni 3.7 körül mi a legkisebb fesz amit szeret és ezt használni, 10-20W-tal alacsonyabb fogyasztásokat mértem fix 1.225V-on 3.7GHz-en mint alap(!) feszültségen/órajelen (ami meg ugye 3.2-3.4 GHz). A Win meg úgyis molyol valamit mindig a háttérben, nagyon kevés ideig van 1V alatt a Vcore Auto-n is, viszont akármi történik löki is turboba, aztán egyből 1.37V... -
SECTORnooB
addikt
válasz
nyul105 #8227 üzenetére
Nálam sosem csúszott el semmi a biosba én max update-elni szoktam meg olykor olykor a cput rángatni de ettől eltekintve semmit
Szóval nem tudok nyilatkozni efelöl.
Auton van igen megmondom neked nem tudom, kénye kedve szerint állítgatja meg szükségtelenül nagyobb feszen járatja gondolomde olyan 1.32 1.35 körül szokta felnyomni
atom stabil, a hőfokokkal sincs gondom, még több órás prim után se... -
nyul105
senior tag
válasz
SECTORnooB #8221 üzenetére
Köszi,
valószínűleg tomahawk lesz a választottam (nem a fények miatt), viszont kijött már az 1.0.0.6 AGESA a tomahawkhoz? Akkor a Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMK16GX4M2B3200C16 ramokkal, mivel az megy biztosan.
Ha valami félremegy a bios updatekor, tényleg csak le kell szedni a jumpert, elemet ki, és megjavul? Én olyat olvastam, hogy a régi jól működő bios pendrive-ra FAT32-ben, minden meghajtó lehúz, közvetlenül alaplapi usb 2.0-ba bedugva és akkor az kijavítja.
más: Akkor te AUTO-n hajtod, boost alatt mennyi a VCORE?
-
SECTORnooB
addikt
válasz
Walter_White #8224 üzenetére
a tapéta lepereg ott a falról annyi energia felszabadul nálad, elég combos lehet 3.9-en a nagytesó
-
SECTORnooB
addikt
válasz
wowpegazus #8223 üzenetére
az enyém is annyin pereg mert a rányomja a boostot
de néha felugrik 3699Mhz-re is
-
wowpegazus
tag
válasz
SECTORnooB #8221 üzenetére
Szia!
Beraktam a memória fórumba egy összehasonlítást a 2133, és a 3000 mhz ram között. Hát durva...
https://prohardver.hu/tema/milyen_ramot_vegyek_2/hsz_28291-28291.html
Viszont lenne egy általános kérdésem. A biosban alapon megy a proci, de az MSI command center és a CPU-Z valamiért 3,4 ghznek látja az órajelet. Ez mi lehet? MSI B350 Tomahawk R5 1600.
-
salaud
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #8215 üzenetére
Én elégedett vagyok vele,sokat tud és 0 probléma volt eddig..
-
nyul105
senior tag
válasz
SECTORnooB #8218 üzenetére
és megy 3200-on?
-
Jacktor
aktív tag
Na, megrendeltem a cuccot, mert féltem hogy elfogy az 1600 addig vacillálok
(mondjuk ez közben meg is történt a boltban ahonnan rendeltem pár órája):
COOLER MASTER K380 (ATX) Fekete - RC-K380-KWN1
ARCTIC 12cm F12 Pro
FSP 500W Hyper 500
MSI B350 PC MATE (sAM4)
AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz AM4 BOX - YD1600BBAEBOX
CORSAIR 16384MB 3000MHz DDR4 Vengeance LPX CMK16GX4M2B3000C15 -
joysefke
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #8215 üzenetére
Nekem Define Mini van, az egyel régebbi széria, amiben még "csak" a Silent Series R2 ventik vannak. Az újban már a Silent Series R3 van alapból illetve a Mini C ben egy megint más venti .
Én nem vagyok maradéktalanul elégedett a Define Mivel:
-(1)
A Silent Series R2 ventik nem elég halkak az én ízlésemnek, eléggé elmaradnak a BQ ventiktől. Nem tudom, hogy az új szériával csiszoltak-e ezen. Érdemes utábna nézni...-(2)
Az első ventik porszűrőjének tisztítása kifejezetten macerás. nekem nem lehet elöl kivenni a porszűrőt, ennek megfelelően porszívó-szívócsonkjával tisztítom...Nagyjából ezek a fő bajaim vele, egyébként szép, minőségi ház
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
TESCO-Zsömle #7529 üzenetére
És meg is jött a lefogató...
-
salaud
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #8205 üzenetére
ASrock AB350 Pro 4-em van, Spire mATX házban, a lehető legkisebben, épp csak belefért minden.
Jól szellőző házat válassz, a cpu nem termel túl sok hőt, de a többi lapon lévő alkatrész hője könnyen megreked a kis légtérben. Nálam plusz ventiket kellett beszerelni, amik kiszívnak a házból, így rendben vannak a hőfokok. Azt kell mondjam, jól megtervezett, gyárilag halkan átszellőztetett házat vegyél, ne a legkisebbet, illetve nálam egy marha keveset fogyasztó GTX 1050TI-van, ami nem nagyon fűt. A moduláris táp pedig ez esetben alap, másképp nem fogsz elférni sehogy. Mai eszemmel nem ezt a pici Spire házat venném, inkább mITX-nek való, de most már megvan, marad. -
HavocS
senior tag
válasz
Walter_White #8211 üzenetére
Annál egészen biztosan nem több aktív hűtés nélkül.
-
Walter_White
senior tag
Hosszútávra, mennyi a max memória fesz ami adható boztonsággal, akár 24/7-re ? 1.4v?
-
HavocS
senior tag
válasz
joysefke #8206 üzenetére
Na akkor mi az érem két oldalát képviseljük, én sose értettem miért nem fér el egy teljes méretű ATX ház, több hely van mindennek, jellemzően jobban szellőzik (persze tudom, gondosan kialakított légcsatornák stb, de ez inkább az enthusiast kategória), hurcolászni úgyse fogod, szélessége egy mATX háznak is nagyjából ugyanannyi, csak 20 centivel alacsonyabb.
Azért meg lehet nézni a rendszeresen megfőlő xboxokat és társaikat amik okádják ki a forró levegőt főleg így nyáron, na pont ott az értelme a nagy(obb) háznak. Főleg álló háznál aztán olyan mindegy a magasság...
-
HavocS
senior tag
válasz
Fail3D! #8207 üzenetére
Az 1600 és az 1700 a legjobb ár-érték arányú. 3.8 GHz gond nélkül elérhető gyári hűtővel is, 4 GHz-hez (1800x turbo órajele) azért már kell szerencse, sajnos turbot külön nem lehet OC-zni mint az FX-eknél lehetett. 1800x-ek azért elég rendesen leválogatott példányok. 1600x ill. 1700x-hez tudtommal hűtő nem jár, úgyhogy abba érdemes belekalkulálni egy +10-est (egyébként elég jó a gyári hűtő, ha beállítasz egy silent profilt, játék alatt 50-60 fokon tartja 1400-1500 RPM-en, itt még nagyon nincs hangja), illetve maga az XFR nem feltétlenül éri meg random 50-100 MHz-ért, mert a feszültséget meg durván megdobja és ezzel együtt a hőt is, érdemesebb belőni az említett 3.7-3.8 GHz környékére, itt még elég jó a teljesítmény/fogyasztás/hő arányuk.
1600-ast is nyugodtan lehet venni amúgy, ha nem renderelsz, az égvilágon semmi pluszt nem fog jelenleg adni az 1700 +2 magja.
-
Udv! Erdeklosnek hogy amd cpukbol mik azok amik legjobb ar ertek arannyal birnak. Pl 1700 1700x 1800x kozott megerik az arkulonbozetett vagy kis tuningal siman utolerheto akar az 1800x?
-
joysefke
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #8205 üzenetére
Konkrét felhasználói tapasztalatokat itt találsz:
https://prohardver.hu/tema/amd_ryzen_7_5_3_1_x_summit_ridge_am4/friss.htmlmATX lapot és házat érdemes választani, nem túl kevés a hely, illetve nem nehéz a hőt elvezetni?
Ez a konkrét háztól illetve hogy milyen ventiket etc raksz bele is függ. mATX-szel nekem egyébként "csak" annyi a bajom, hogy ez a méretkategória el van hanyagolva, mert mint ház, mint alaplap fronton sokkal kisebb a választék és általában ugyanannyi pénzért gagyibb alaplapot kapsz, mintha ATX-et vennél. Legalábbis nekem intelnél ez volt a tapasztalatom. Hogy mi értelme a batár házaknak és nagy ATX lapoknak azt persze én sem értem...
-
GhanBuri Ghan
őstag
Asrock B350-es Pro4-gyel vagy Fatality K4-gyel van valakinek tapasztalata?
mATX lapot és házat érdemes választani, nem túl kevés a hely, illetve nem nehéz a hőt elvezetni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Netfone
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Projektor topic
- YouTube
- Battlefield 6
- "Nem túl magas, de meglehetősen jelentős" chipvámokkal fenyeget Trump
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új verzió érkezett a Huawei MatePad 11.5-ből Magyarországra
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest