Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
용 Bob
senior tag
Szia!
tesztek alatt jött elő a hiba, illetve IBT alatt, ahogy azt korábban jeleztem nem volt probléma (10 kör Very High).Következő lépcsőben PRIME95 small FFT-t elindítottam és kb. 8 percnél jött az első WHEA hiba, majd még kettő. Láttam is közben, ahogy ugrik a piros számláló. Érdekesség még annyi a dologban, hogy a HwInfo hiba ellenére, a PRIME95 nem jelezte az L03 cache hibát.
-
-
SECTORnooB
addikt
Jól hangzik, de szerintem ez várható volt a jelenlegi piaci helyzet miatt.
Az AMD-nek nagyot kell durantania olcsón amellett, hogy a jelenlegi platformot tartja életben, különben nem kerül vissza a térképre,teljesen függetlenül attól, hogy a jelenlegi generációja is életképes és jólsikerült.
Kiváncsi leszek az árazásra és a lapkínálatra is, de szerintem én elöbb vagy utóbb (inkább előbb
) átszállok Zen+-ra . 
-
SECTORnooB
addikt
Pontosabban külföldi fórumok információja szerint a Ryzen refresh széria ugyan abban a hónapban indul mint a jelenlegi generáció ebből az következik, hogy a R7 március,R5 április,R3 nyár eleje.
Linkelt ph-s cikk szerint is amit megerősítenek a külföldi cikkek is, marad 2020-ig az AM4 tehát a Ryzen 2 ami 2019 ben debütál az is kompatibilis lesz a jelenlegi alaplapokkal, csak a BIOS-t kell update-elni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) átszállok Zen+-ra .
Bocsi.