- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
salaud
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #8215 üzenetére
Én elégedett vagyok vele,sokat tud és 0 probléma volt eddig..
-
joysefke
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #8215 üzenetére
Nekem Define Mini van, az egyel régebbi széria, amiben még "csak" a Silent Series R2 ventik vannak. Az újban már a Silent Series R3 van alapból illetve a Mini C ben egy megint más venti .
Én nem vagyok maradéktalanul elégedett a Define Mivel:
-(1)
A Silent Series R2 ventik nem elég halkak az én ízlésemnek, eléggé elmaradnak a BQ ventiktől. Nem tudom, hogy az új szériával csiszoltak-e ezen. Érdemes utábna nézni...-(2)
Az első ventik porszűrőjének tisztítása kifejezetten macerás. nekem nem lehet elöl kivenni a porszűrőt, ennek megfelelően porszívó-szívócsonkjával tisztítom...Nagyjából ezek a fő bajaim vele, egyébként szép, minőségi ház
-
salaud
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #8205 üzenetére
ASrock AB350 Pro 4-em van, Spire mATX házban, a lehető legkisebben, épp csak belefért minden.
Jól szellőző házat válassz, a cpu nem termel túl sok hőt, de a többi lapon lévő alkatrész hője könnyen megreked a kis légtérben. Nálam plusz ventiket kellett beszerelni, amik kiszívnak a házból, így rendben vannak a hőfokok. Azt kell mondjam, jól megtervezett, gyárilag halkan átszellőztetett házat vegyél, ne a legkisebbet, illetve nálam egy marha keveset fogyasztó GTX 1050TI-van, ami nem nagyon fűt. A moduláris táp pedig ez esetben alap, másképp nem fogsz elférni sehogy. Mai eszemmel nem ezt a pici Spire házat venném, inkább mITX-nek való, de most már megvan, marad. -
joysefke
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #8205 üzenetére
Konkrét felhasználói tapasztalatokat itt találsz:
https://prohardver.hu/tema/amd_ryzen_7_5_3_1_x_summit_ridge_am4/friss.htmlmATX lapot és házat érdemes választani, nem túl kevés a hely, illetve nem nehéz a hőt elvezetni?
Ez a konkrét háztól illetve hogy milyen ventiket etc raksz bele is függ. mATX-szel nekem egyébként "csak" annyi a bajom, hogy ez a méretkategória el van hanyagolva, mert mint ház, mint alaplap fronton sokkal kisebb a választék és általában ugyanannyi pénzért gagyibb alaplapot kapsz, mintha ATX-et vennél. Legalábbis nekem intelnél ez volt a tapasztalatom. Hogy mi értelme a batár házaknak és nagy ATX lapoknak azt persze én sem értem...
-
pipo112
őstag
válasz
GhanBuri Ghan #7797 üzenetére
Most néztem tényleg olcsóbb az i5 ,viszont nem véletlen,mert valószínűleg nem ezt veszik többen és be van ragadva . Én 1600at venném pl nálam a kezdeti nehézség kimerült abban hogy újra kellett rakjam a wint meg nem megy 3200on a ram ,csk 2933on de a gép stabil és szépen fut rajta minden!
-
Szeszkazán
senior tag
válasz
GhanBuri Ghan #7795 üzenetére
Én erősen ajánlom a 16GB ramot, hosszabb távra főleg,
-
pipo112
őstag
válasz
GhanBuri Ghan #7793 üzenetére
Kérdés miről akarsz váltani ,azért mára már az 1600 olcsóbb mint a 7600k és időt állóbb .
-
pipo112
őstag
válasz
GhanBuri Ghan #7790 üzenetére
Semmi baj nincs a gyári hűtővel jól teszi a dolgát és csendes 3,8ghz-ig simán vállalható! Szvsz nem 1-2ezer Ft-os darab
Jacktor: amit újonnan veszel már van hozzá am4es kit de kérdezz rá ami jó lehet pl. Alp brocken 2 Tr macho 120 cm 612 scythe ashura bq sr ...
-
RVR400
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #7788 üzenetére
Láttad már a gyári hűtőt? Az nem a 10e Ft-os kategória...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest