- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok! Van egy boost-os sapphire 7970-em és a következő érdekes jelenség áll fenn: ha nem használom a gépet ugye egy idő után energiatakarékos üzemódba teszi a monitort, nos ez érdekesen fog hangzani de nekem feketén világít a képernyő. Egér mozgatás után visszajön és minden rendben de fekete képernyőnél a monitor is azt jelzi hogy be van kapcsolva és nincs készenlétben így ugyan úgy fogyaszt ami nekem hátrány mert napokat is megy a gép és van hogy több órán át használat nélkül. Ez a legújabb beta drivernek tudható be vagy esetleg más a gond? Válaszokat előre is köszi!
-
Plebi
senior tag
Nekem hosszú idő után most van megint Ati kártyám (Giga 7950), az ezelőtti egy 9600 XT volt.
Érdekes, de egyik oldalon sem volt és most sincs gondom a driverek terén, pedig aztán minden lehető legrosszabb dolgot elvégeztem amit itt szentségtörésnek vesznek emberek, (Prohardveren) de nem az eszetlen tuningra kell gondolni, mert az nem az én stílusom, meg különben is azután nyavalyogni, hogy instabil, rossz, fagy, stb elég nagy hülyeség. (vagy bejön, vagy nem)
Jelenleg a kb 2 éves winemet hajtják ki az új alkatrészek, volt alatta, a várakozás ideje alatt integrált inteles gép, előtte nvidia Athlon II x4-el, majd most FX 8120, ezekhez 3 lap, 3 fajta videókártya, a mostanit is beleértve és semmi, de semmi stabilitásbeli gondom nincs, minden fut megy, persze vannak érdekességek is, de nem sipákolok, mert tudom, nem telepítettem újra a gépet és azért vannak.
Nem ismerem a cselekményt ami itt ment, lehetnek problémák, de az erős túlzás, hogy nvidia az isten, mert nincs semmi gond, a másik oldal meg.... ennek ellenére mindenütt lehet stabilitás gond a hardverek részéről.
Ez az én esetem, remélem így is marad, a fórum általában azért van, mert a hibás darabok tulajdonosai felbukkannak a problémáikkal és vannak olyanok mint én is, akik olvasnak, hozzáírnak témákhoz, nem csak gond miatt.
-
dingo-htc se
tag
+ a ket kártya közötti csekély 100k sem elhanyagolható.
abból majdnem veszel még egy 7970et.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
SVLaller #14288 üzenetére
Nekem volt mindkét oldalon problémám.
Több 580GTX, illetve még 680GTX is megfordult a kezeim alatt.
Szintén SLi-ben is kiprobáltam az új jövevényeket, és szó ami szó, találkoztam olyan programmal ahol az sli egyszerűen használhatatlan volt, illetve voltak kemény hibázások alapórajelen, de ezt beláttuk jelenlegi drivereknek. Míg radeonnál is találkoztam ilyennel.
Úgy hogy nekem ne akarja megmagyarázni senki szerintem hogy AMD driveresen szarrabb mint az nvidia, mert csak a szomszédból kell elhoznom két 680 ast hogy megmutassam srácoknak, itt miért nem megy Sli, meg miért csinál anonimákat régi driverekkel?! Hm...?!
Erről ennnyit. -
radi8tor
MODERÁTOR
Az OFFokat kérem befejezni! Ez egy szakmai topic nem kibeszélő. Köszönöm!
Ugye nem kell erre emlékeztetni: [link]
-
laca000
őstag
válasz
SVLaller #14286 üzenetére
Na, most akkor ki kelti a feszültséget?
Istenem, te is egy vagy a sok közül, aki nem ért.
Én a homlokomra csaptam, azt elhiheted!
Ha te nem, az a saját szubjektív döntésed.
Majd, talán egyszer.
Nem erről beszélek, semmi düh, semmi harag!
Örülök, hogy megszabadultam a micro lag-tól, beakadástól, driver gondoktól, kompatibilitási problémáktól..Ezt is meg kell osztani, nem?
Senki nem mondta, hogy debil, ostoba, vagy kisebbrendű lennél.
Sok egészséget az ATI kártyádhoz!
Koncentráljunk a karácsonyra szerintem, hagyjuk ezt a témát
-
SVLaller
senior tag
válasz
laca000 #14285 üzenetére
ezzel az egésszel csak az a baj, hogy szinte minden héten idetalál valaki, hogy kenjétek a hajatokra az szar AMD kártyátokat az NV a király. miközben ez egy szakmai topic lenne ahol a tulajoknak kellene egymásnak segíteni ha valakinek problémája van. nem tetszett, elcserélted nvidiára nincs ezzel semmi baj csak ez a feszültségkeltés nem hiányzik senkinek. mit vártál most mindenki a homlokára csap, hogy hú tényleg de szar ez az AMD és azonnal dobja ki a gépéből és cseréli NV-re?
-
laca000
őstag
válasz
Stukker1987 #14284 üzenetére
A feszültséget az ATI okozta, de már elmúlt, köszönhetően a "sötét" oldalnak, a kockulást a jövőben ott folytatom.
Respect -
Stukker1987
senior tag
válasz
laca000 #14282 üzenetére
Ne értsd félre engem nem bántottál,nem gázoltál a lelki világomba,csak kiváncsi voltam,hogy az akkori vita után mi indokolja a feszültséget ami a hozzászólásaidból tisztán kivehető volt...
coonee :
Én azt gondoltam,hogy akkor meggyőzöt téged ABU,de ha nem hát te tudod...
Részemről befejeztem. Megpróbálom tiszteletben tartani a személyes tapasztalatot,amiről beszéltek
-
peterm711
aktív tag
válasz
Stukker1987 #14281 üzenetére
Ha végigolvastad az akkor született hsz-eim, akkor volt több más annomália is ami nem user error volt, és nagyon is idegesitőek voltak. Azt az egyet benéztem, és elismertem, hogy tévedtem mivel nem vagyok tökéletes, mint ahogy más sem. Leirtam azt is nem egyszer hogy 10 év nv használat alatt nem volt ennyi driver gondom mint ebben az évben atival, neharagudj nekem ebből nem az szűrődött le hogy a pirosak jobbak deriver téren, vagy akár egyenlőek lennének. Ez az én véleményem.
-
laca000
őstag
válasz
Stukker1987 #14281 üzenetére
Semmi kedvem nincs megírni ezt a hozzászólást, mert újabbakat indít el..
Értelme?
Értelme nincs nem belátni valaminek az ellenkezőjét, ami egyébként meg úgy van.
Értelme nem volt, hazudni önmagamnak, a sok kisebb-nagyobb Catalyst gyengélkedések miatt (amely a mai napig tart) 7970-et választanom.
És én sem hangulatkeltésnek szántam, amit írtam, ha ez valakinek fáj, arról nem tehetek, és senkit sem emberségében bántok meg azzal, amit közlök.
Gondoltam elmondom, ilyen is van.
Értelme, szintén nincs, ilyen-olyan grafikonos összehasonlítgatásoknak, mert ahogy tapasztaltam, AMD oldalról, csak hónapokkal később érkeznek értelmes driverek.
Ezt untam meg, ebbe fásultam bele.
Nem azért vett az ember anno egy olyan VGA-t, nem kevés pénzért, hogy aztán meg küzdjön vele.
Ezen húztam fel magam!
Igen, esztétikailag én is meg voltam elégedve a 7970-el, egyébként nem.
Miért mondjam az ellenkezőjét, mikor így tapasztaltam, így láttam?
Most, az 590-el, nincsenek ilyen problémáim, és ez nem a "fele sem igaz vetélkedő", "kinek van nagyobb farka" verseny, ez tény.
Most ez olyan nagy baj?
Nem totemet és hamis isteneket döntök.
Elmondtam a személyes tapasztalataimat.
Még egyszer nagyon sajnálom, ha valakinek belegázoltam az érzékeny lelkivilágába ezzel!!!
Nem muszáj fájnia -
Stukker1987
senior tag
válasz
laca000 #14255 üzenetére
Távol álljon tőlem,hogy egy újjabb vitát robbantsak ki,de coonee és te már megint a "AMD márpedig jóval szarabb drivereket készít" szöveggel álltatok elő és ha csak egy mondat erejéig,de engedd meg hogy reagáljak rá.
Kb 1 hónappal ezelőtt volt egy komolyabb vita erről,amikor Abu megpróbált észérvekkel jobb belátásra bírni pár embert,aki szentül meg volt róla győződve,hogy az AMD driver hibája még a 2. VH is...
coonee idézet az akkor folytatott vitából:
"Nem tudom Abu mi történt veled, de ennyire szemellenzővel élni és kiabálni hogy AMD, és tagadni azt ami tény én sokáig felnéztem rád a széles látáskörödért és tudásod miatt, de megváltoztál nagyon az elmúlt években "
Pár hsz-el odébbról szintén coonee:
"Ó anyám ezt benéztem, tényleg itt az user error , akkor most mindenkitől elnézést kérek, és köszönöm "
Konklúziója a vitának az volt,hogy nagyságrendre ugyanannyi NV és AMD driver "hibás",amit akkor úgy tűnt hogy közönség el is fogadott még talán laca000 is.
Teszem hozzá ,hogy ABU példákkal tudta az igazát alátámasztani,míg a többiek a szokásosan logikus "csak azért is" érvet használták.Akkor most 1 hónappal az eset után mi értelme van ismét felhozni ezt az egészet,erre ha tudnátok válaszolni azt nagyon megköszönném!?
JA igen a mondókám nem hangulatkeltésnek szánom. TEljesen pártatlan vagyok ugyanannyi NV és AMD karim volt és mindegyikkel meg voltam elégedve.
-
TTomax
félisten
válasz
ricshard444 #14235 üzenetére
Nem mindenki türelmes. . . Just say'n.....
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ígértem, ha ismét lesz 7970-em visszajövök. Jó sok idő telt el, de végre meglett: MSI R7970 Lightning.
-
-
haddent
addikt
válasz
Sontir Fel #14268 üzenetére
Nők...
-
laca000
őstag
válasz
Sontir Fel #14268 üzenetére
Azaz, tornázzon a Drága! Itt is az megy
-
laca000
őstag
válasz
haddent #14265 üzenetére
Mert mondjuk vannak barátaim, ismerőseim, és együtt, az igen jó móka, és vannak olyan játékok, amelyeket pc-n sose látsz, azért.
Mit nem lehet ezen nem érteni?
Komolyan magyarázni kell?
Nem vagyok én Chuck Norris, aki egyedül tölti napjait a PC előtt, egyszer tudd meg mi az, társaságban játsszani, konzollal, tv előtt, majd akkor megérted miről beszéltem...
-
Pala
veterán
válasz
peterm711 #14259 üzenetére
Én se csak játékra használom (kiadványszerkesztek, zenét komponálok, grafika, stb.). De ettől függetlenül is törekszem az egyszerűségre, abból sosincs baj. Működik....valahogy.
Érdekesség: én minden szirszart letiltok a BIOS-ban és a Windowsban is, amit nem használok. De szinte szó szerint, minden olyat, ami a rendszer alapvető működéséhez, és az általam használt szoftverek kifogástalan működéséhez nem szükséges. Vírusirtót nem használok, ezt kiemelném (úgy vagyok vele, azokkal csak a gond van).
7970-ből se hiába vettem refkarit. Egy egyszerű, az AMD elgondolásának 100%-ig megfelelő, standard kártya. Semmi gond vele...húzható, mint az állat, minden tweakszofter rendesen kezeli, mindegyik driverrel korrektül működik, teszi a dolgát hiba nélkül.
-
surgyi
senior tag
Azzal nem tudjátok mit lehet kezdeni, hogy az NFS - Most Wanted (2012)-ben miért nem megy 60-62% fölé a VGA kihasználtság, holott sokszor leesik az fps 30 körülre és akkor bizony már darabos kissé. Processzort sem terheli le igazán, VRam pedig még 1 giga sincs felemésztve...
-
Pala
veterán
válasz
peterm711 #14254 üzenetére
Én nem akarok lehülyézni senkit, nem erről van szó, csak egyszerűen nem értem. Pont ugyanúgy, ahogy te sem.
Mármint hogy miért van az, hogy egyeseknél semmi gond, mások meg szívnak.
Függhet dolog egyéb hardverelemektől is, csakúgy mint attól, hogy ki hány és milyen programot telepít fel a gépére. Én állandóan a minimalizmusra és a túlbiztosításra törekszem, és ennek a két vezérelvnek tulajdonítom, hogy jóformán soha nincsenek gondjaim.
Emlékszem anno Dirt2-nél volt gond egy AMD driverrel; a menüben nagyon szaggatott a játék sok embernél. Nálam nem, ráadásul tök régi drivert használtam (lehet mondani, hogy talán pont emiatt, nade mikor kipróbáltam az aktuálisat, azzal se volt gond).
-
laca000
őstag
válasz
ricshard444 #14251 üzenetére
Jó, mindegy, a fene akar itt veszekedni, a lényeg, senkinek a lelkivilágába nem akarok belegázolni, lecseréltem a 7970-et, az 590 jobb, sokkal jobb!
Ez tény, driver ide vagy oda
Minden tiszteletem mindenkié+++!!!
-
peterm711
aktív tag
Elég nevetségesnek tartom azt is, hogy hónapokon keresztül nem képesek új whql drivet kiadni, meg az a szöveg hogy minek fizessenek az whql pecsétért
Valamikor az volt a beta driverek mellé irva, hogy csak saját felelősségre használd vagy tesztelésre, mert tartalmazhatnak hibát, most meg azt akarják lenyomni a torkunkon, hogy ez igy jó és normális.
(#14253) Pala: Látod ez a következő ami nem fér a fejembe, hogy hogyan lehet az hogy egyeseknél jelentkeznek a hibák másoknál nem. A reakció pedig az, hogy hülyék vagytok meg user error, és legyintenek egyet azok akiknél semmi gond nincs.
-
Pala
veterán
válasz
peterm711 #14249 üzenetére
Egyik oldallal se voltak gondjaim, hogy lehet ez? (Az a nagyon kevés, ami mégis, az meg többnyire megoldódott hamar, esetleg user error volt, az meg ugye nem a kártya baja)
NV: berakom a kártyát, driver feltelepít, megy.
AMD: berakom a kártyát, driver feltelepít, megy.
Matrox, 3dfx annak idején szintúgy.Hogy egyesek mi a lópikulát szenvednek itt össze, egyszerűen nem értem...
Rossz drivert akartok látni, vagy bugok tömkelegére vágytok? Akkor szerezzetek be egy Savage 2000-et (meg hozzá egy AGP-s gépet
), na az garantált kínszenvedés a négyzeten!
-
-
-
peterm711
aktív tag
válasz
ricshard444 #14242 üzenetére
Azért ez ebben a formában nem igaz. Hosszú évekig csak zöld kártyáim voltak, ez az első ati. Ez előtt én nem tudtam hogy létezik olyan hogy driver gond. Hiába akarod fényezni az ati softvertámogatását, az nv még mindig előttük jár e téren.
-
-
ÁdiBá
veterán
válasz
laca000 #14243 üzenetére
Nekem már az szúrja a szemem hogy Phenom2 processzorral hajtasz egy csúcs kártyát.
Persze ez az én véleményem. Én meg AMD processzort nem vásárolnék többet egy darabot se.#14247) laca000 Az órajel nem jelent semmit, maga a processzor felépítésével van gond szerintem...
#14248) ricshard444 Ha ennyire tolja a hülyeséget az nvidiáról nem tudom elnézni, mert én azért már használtam mind a két oldalt bőven, és szerintem a fanatizmusa szól most belölle, vagy esetleg most tett szert egy 590-re és elvan ájulva az újdonság érzetétől.
-
laca000
őstag
válasz
ricshard444 #14238 üzenetére
Dehogy nem volt gondod, azért adtad el a 6990-et..
És a helyzet még mindig rosszabbb, meg marad is, véleményem szerint, ATI oldalon, mint a másikon.
-
válasz
SVLaller #14240 üzenetére
Volt sok zöld kártyám nem kell bemutatni,azért is mondom egyik sem rosszabb a másiknál,zöld oldalon is várni kellett sokszor a normális driverre és ugyanúgy becrashelt ha úgygondolta,csak a piros oldal jobban van fikázva,mert ez van a köztudatban,de az elmúlt években azért közelsem rossz a helyzet.
Igen,mert sokat evett,és nem volt érdemi gyorsulás a 925-n hajtott 5970 után
-
laca000
őstag
válasz
haddent #14237 üzenetére
Nekem elég volt az ATI-ból, számomra, az utolsó értelmes kártyája a 9800pro volt, az ütött, korszakalkotó volt!
Nem tud lenyűgözni többé semmilyen külcsíny, grafikonok, megyőzésre szánt hozzászólások.
Több éve vacillálok, Ati vagy Nvidia, pedig semmilyen "Fan" nem vagyok.
De elmondhatom, nem bántam meg, ha akarom, néhány megalomán kedvéért, veszek 690-et, de még nem akarom.
Majd ha nem lesz elég az 590.
-
SVLaller
senior tag
válasz
ricshard444 #14238 üzenetére
olyannyira nem hibátlan, hogy külön topicja van
-
ÁdiBá
veterán
válasz
laca000 #14233 üzenetére
Egészségedre, ez is egy vélemény.
Én is találkoztam hibákkal, találkozom mai napig is driveresen.
De amilyen beállításon jelenleg játszom WQHD ban a játékok többségével szegény 590GTX amire te lecserélted a 7970 et igen csak nyaldosná a 15-20FPS.
Én 680 SLi probáltam ki a közelmultban egyik barátom segítségével a 7970CF ellen, úgy hogy azért az nvidia se tökéletes szerintem.
De szerintem egy 590 GTX el fikázni egy 7970 avagy 7970CF kicsit nonszensz, mert ott is hol megy az SLi, hol nem...#14241) laca000 Azért volt ott komolyabb áttörés is. Nekem volt X800Pro, X1950, sorozat is.
Nvidia se jobb szerintem egy picit sem. -
-
haddent
addikt
válasz
laca000 #14236 üzenetére
Ezzel egyet kell értsek, az nVidia valóban ilyen: beszerel, driver letölt felrak élvez. AMD -nél meg lehet szenvedni, néha teljesen szar a driver és 1-2 hetet várni kell, nem árt itt-ott állítani ezt-azt legalább a CCC-ben, de ha mindez kész van, akkor ha tetszik ha nem a 7970 a legbikább single gpu
A legbetegebb dualgpu pedig ő lenne nagy valószínűséggel: PowerColor DEVIL13 HD7990.
-
laca000
őstag
válasz
ricshard444 #14235 üzenetére
Az, a driverek, a sokadik x és y variációjú meghajtók.
A 6990 pedig szintén a driverei miatt gyengébb d.
Szétküszködik a tulajok az agyukat, meg verik a fejüket a falba, mert eladhatatlan.
Second d.
Kell a fenének.
-
-
-
haddent
addikt
válasz
dingo-htc se #14227 üzenetére
Rovidul az elete termeszetesen... De ha esszel csinalod nem tudjak megmondani mitol ment tonkre es cserelik
-
dingo-htc se
tag
válasz
haddent #14215 üzenetére
hát köszi h válaszoltál,bár mondjuk ricshardnak irtam.sebaj.a 16 gb ramot azt nem használja ki,de persze támogatni lehet.1333 megy a 8G de 16 sem volt más eredményem.felhuztam 1000mhz re.azt nem mondom h nem esik le az fps de jóval durvábban megy.ultran 70 körul.mondjuk ez igz nem rossz de nem lesz baja?am mennyire lehet állitani amin nem lesz baja?gpu-ill memoria órajelet és mi az a teljesitmény vezérlő beállitások?
-
Zsohi
őstag
Minden az elérhető legfrissebb és az alkalmazás profil is fenn van.
-
-Solt-
veterán
-
Zsohi
őstag
Sziasztok,
A Far Cry 3 alatti driver összeomlást mi okozhatja? Tuning nem volt és csak is az FB3 közben jön elő.
-
Sontir Fel
őstag
Mondom, én még nem tapasztaltam, csak emlegették nekem is. Tegyél fel egy másik drivert akkor.
-
haddent
addikt
válasz
daveoff #14217 üzenetére
Egyébként nekem sima "K" nélküli 3770 és 4.1GHz (41x100). Fesz. nem mérvadó, enyém elég keveset kér, olyan 1.05V már stabil, vannak itt olyanok akiknek 1.1V fölött is kér...
Sontir Fel hát jó... továbbra sem értem, nálam megfordult kb. 4 különböző deszka (P67-Z68-Z77), 2db 2600k, 1db 2700k és most egy 3770 és egyiknél sem volt semmi változás.. Úgy látszik akkor szerencse kérdése
-
Jani18
aktív tag
válasz
Sontir Fel #14214 üzenetére
Tuti nem a HT a bűnös.Régebben is végigvittem már.Akkor is ez a proci volt a gépbe.De akkor a vga egy 6990-es volt.Akkor nem volt ilyen problémám.
-
haddent
addikt
válasz
dingo-htc se #14203 üzenetére
Először is HD7970, abból is GHz edition (vagyis olyan órajeleken járatom
). 1920*1080, kézzel minden a legmagasabb beállításra rakva (ULTRA), HBAO, 4XMSAA (BF3 -ban, legalábbis multiban biztosan nincs is 8XMSAA, tehát nem is értelek ÁdiBá ). Na tehát így pedig megvan a 60FPS betonbiztosan. Ha nincs VSync és mehet tovább, akkor annyit látni, hogy átlagra olyan 80 jönne ki, de 65 alá nem megy. Mondjuk ki van hajtva a kari i7 3770 -el, meg meg van támogatva 16GB CL 1600MHz Corsair rammal, (mostmár végre..) elegendő táppal. 12.11 legfrissebb béta, a .CAP -al együtt a Catalystem.
Azon meg nem kell nagyon csodálkozni, hogy egy gyengébb (7950) chippen, jóval kissebb órajelen (1000 vs 880MHz, meg gondolom a memóriád sem 1500MHz -en fut) kevesebb fps -t dob. Bár én olyan 50-55 -re tippeltem volna.
Sontir Fel megpróbálhatja, de ez csak ilyen programozók által kedvelt kiskapu arra, hogy ne kelljen kimondani, milyen szennyet gányoltak össze. Legalábbis nálam ez a tapasztalat, eddig mondták BF3- nál Far Cry3 -nál, most Metro és soha semmi nem változik HT ki/bekapcsolására.
-
válasz
dingo-htc se #14212 üzenetére
A profilomnál megnézheted,nekem is 920-asom van csak 4400n és 12.11 driver
-
dingo-htc se
tag
válasz
ricshard444 #14208 üzenetére
hát nekem az ajánlott beállitáson full hd ban is leesik 35-40 re.64 es szerón.nagy mappokon főleg.bár azt vettem észre h nem sokat változik ha visszaveszem ill felrakom mondjuk ultrára.10 fps különbség max.ez is érdekes.12.10 es drivert használok.ezt nem is értem amúgy.géped milyen?bár ezen nem múlhatna szerintem.i7920,8 g ram,vid.880 mhz
-
Jani18
aktív tag
Én próbáltam Dx 9,10,11-ben is-de mindenhol ez a helyzet.
-
Jani18
aktív tag
Hali Steam-em letöltöttem a Metro 2033-at.De valami nem stimmel vele.1920x1080-on játszok High-beállítással msaa nélkül.Megy tökéletesen.FPS-el nincs baj.de ha elindulok valamerre,vagy forgolódok.kb 4-5 másodpercenként megakad egy pillanatra.Lehet a beta driver miatt? 12.11 beta 11 van fent.
Valakinek volt ilyen problémája? -
válasz
Nálam is beadja a stabil 60-t bármelyik mapen,akkor esik le 55-re ha 20 ember gránátja robban fel elöttem,oda kéne még tuning vagy Crossfire mert a gpu használat felmegy 100ra és elfogy a kraft
-
dingo-htc se
tag
biost hol tudom megnézni a vid kártyánál?azt sem tudtam h van ilyen.és mivel tudom azt telepiteni?
-
ÁdiBá
veterán
válasz
botilevente #14204 üzenetére
Az már nem maximum grafika.
Úgy hogy ha a kérdésre válaszolnánk akkor szerintem sehogy, 8xMSAA-val biztos nem. -
botilevente
tag
válasz
Függőleges képszinkron ki,4xMSAA ki jóval több FPS-ed lesz!
-
odorgg
addikt
válasz
ZozzHUN #14199 üzenetére
Legtöbb VGA-t alulfeszelve is lehet tuningolni, így akár a fogyasztás emelkedése nélkül is, el lehet érni némi + teljesítményt. Persze ez VGA függö, inkább szerencse kérdése, de ettől függetlenül, én 1 alapfeszes tuningtól sem riadnék vissza, 24/7-re, azzal a táppal. VX450 egy nagyon jó táp, simán elkell viselnie 80-90%-os terhelést is hosszú távon, ami konektor felől 360-405W-ot jelent, amennyivel 90%-os hatásfokkal számolok. (VX450 hatásfoka, inkább 80%-hoz van közelebb, mint a 90-hez)
(#14200) Mappa: De nem feszegetsz semilyen határokat, mert mint írtad OC-t sem tervezel, így a táp kihasználtsága max 70% lessz, ami aztán tényleg semilyen hatással nincs az élettartamára nézve.
De persze inni azért muszálj, szóval ha úgy alakúl, akkor egészségedre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest