Új hozzászólás Aktív témák

• haddent

addikt

válasz dingo-htc se #14203 üzenetére

Először is HD7970, abból is GHz edition (vagyis olyan órajeleken járatom ;) ). 1920*1080, kézzel minden a legmagasabb beállításra rakva (ULTRA), HBAO, 4XMSAA (BF3 -ban, legalábbis multiban biztosan nincs is 8XMSAA, tehát nem is értelek ÁdiBá ). Na tehát így pedig megvan a 60FPS betonbiztosan. Ha nincs VSync és mehet tovább, akkor annyit látni, hogy átlagra olyan 80 jönne ki, de 65 alá nem megy. Mondjuk ki van hajtva a kari i7 3770 -el, meg meg van támogatva 16GB CL 1600MHz Corsair rammal, (mostmár végre..) elegendő táppal. 12.11 legfrissebb béta, a .CAP -al együtt a Catalystem.

Azon meg nem kell nagyon csodálkozni, hogy egy gyengébb (7950) chippen, jóval kissebb órajelen (1000 vs 880MHz, meg gondolom a memóriád sem 1500MHz -en fut) kevesebb fps -t dob. Bár én olyan 50-55 -re tippeltem volna.

Sontir Fel megpróbálhatja, de ez csak ilyen programozók által kedvelt kiskapu arra, hogy ne kelljen kimondani, milyen szennyet gányoltak össze. Legalábbis nálam ez a tapasztalat, eddig mondták BF3- nál Far Cry3 -nál, most Metro és soha semmi nem változik HT ki/bekapcsolására. :O

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák