Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
válasz
sakal83
üzenetére
igen, csak elfelejtették hogy félelmetesen nagy a skálázhatóság szintje a játékban, így az egészen elvetemült konfigtól kezdve a legalapabb konfigon is elmegy, persze a látvány is hasonlóan aránylik hozzájuk
más: a warhead első pályájának a végén mikor kiérek oda az öbölbe és sok sok katona támad rám még a 3570k 4,5 ghzen is képes volt cpu limitet okozni full grafon 8x aa-val 7970nél
kár hogy 2 magra irták meg, kéne egy quad core patch 
-
sakal83
addikt
válasz
BeLucZ
üzenetére
Épp az 5 év miatt látszik, hogy miylen minőségi grafika volt az, hogy a mai játékokat is hozzá hasonlítjuk.
Az optimalizációról nem is beszélve, hisz egy c2duo-val és egy hd3850-el is már élvezhetően el lehetett játszogatni vele. Pedig anno sokan szidták az optimalizációját.
-
xatos3
senior tag
válasz
haddent
üzenetére
sőtt kimaxolva szerintem szebb a crysis 1, mivel a cry 2 nél már látszik a disznó konzolos butítás, a texture pack, és a tesselation pack ellenére is
farcry3 ra is igaz hogy jobb a c1, de a sztori zseniális (keveri alice csodaországban / dicaprio - a part / rambo feelinget
)
szubjektív vélemény -
xatos3
senior tag
Fc3 as tapasztalataim:
1) ha vsync megy akkor laggol, viszont ha a corsair m90 egeret leveszem 1ms ről 8 msre (frissítés) megszűnik a lag, tehát 1mhz es frissítés okozhat laggot, ha nem tudtok egeren változtatni frissítést, próbáljátok ki gagyi egérrel, szinte biztos vagyok benne hogy más lesz az eredmény
2) 12.11 beta rc2 pakkal nem laggol a hdao, nem csinál értelmetlen fps droppot, előtte azonnal kicsinálta a kártyát
3) ennek ellenére vannak fura értelmetlen fps droppok néha, amikor 70 fpsről lemegy 38ra ultra beállítások mellett, de ritka hálistennek
4) Vsync nélkül soha nem tapasztaltam lagot, megy mint az ágybavizelés, csak mivel egy 4 éves samsung 22esem van, annyira szétcsúszik a kép hogy inkább vsyncel nyomulok.
5) a gpu által előre betöltött képek száma nagyban befolyásolja az fps droppra való érzékenységet, 4 framig van értelme úgy vettem észre, valamint hogy kicsit kevesebb ilyenkor az fps, de azt sokkal stabilabban tartja (valamint vsync be/ki nincs rá hatással)
-
haddent
addikt
válasz
BeLucZ
üzenetére
Azért a gyönyörű és kidolgozott enyhe túlzás szerintem... grafikailag még csak ott sem tart mint a Crysis 2. Ötletek / játékélmény rendben van, bár szerintem itt sem hozott semmi újat ami ekkora hype-ra adhatna okot..
A dunia pedig soha nem is volt és nem is lesz a közelében sem az eredeti CryEngine -nek. -
haddent
addikt
Csak azért nem érzed folyamatosnak mert nem is az konkrétan

Nem a patch miatt, egyszerűen ennyi tellett a nagyrabecsűlt programozóktól, és nem az AMD hibája... Ott van a Hitman meg a Sleeping Dogs ugyanúgy never settle bundle és AMD játék, és láss csodát tökéletesen futnak, jól optimalizáltak, szépek, jók. Legalábbis nálam legalább azok ilyenek.. -
Asbee
veterán
FC3 amúgy patch miatt vagy mástól fut szarul? Nekem 660ti-vel még virágbolti volt, az nagyon szépen futott. Majd megvettem a játékot, elkezdtem előről, nv karival csak az első bvezető részt csináltam, volt 20 fpsm-em mondom biztos csak meghülyült valami hirtelen. Majd jött a vga csere 40-60 fps de baromira nem érzem sokszor folyamatosnak.
-
BeLucZ
addikt
sorry, akkor lehet csak én jártam így és nekem nincs szerencsém a kék nyákkal, akkor inkább ugy fogalmazok, hogy amik nálam jártak kék nyákos vgak, egyiken sem lehetett feszt állítani és engem ez nagyon zavart és mellette még antituning példányok is voltak, tehát alapfeszen is gyér volt a power, lehet akkor a giga jó, de én HIS-el benyaltam rendesen meg a sapphire toxiccal, de szerdán meg lesz az asus, azon fix hogy lehet és remélem hogy alapból tuningosabb példány lesz
-
válasz
ricshard444
üzenetére
Tuninggal és tuning nélkül is, 1 monitorral csak leugrik 150re a memória és nem fagy le, 2nél is de akkor meghal
-
Következő a gondom:
Ha leteszem tálcára a játékot amiben ment a Crossfire,vagy kilépek belőle és megnyitnám a Gpu-z-t,a driver leáll ( valószínű) és lefagy az egész gép 70% eséllyel. WHY??
-
ÁdiBá
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Azért ahhoz képest hogy egy i7 processzorral hajtod a rendszert ez várható volt.
Ahol komoly processzor erő kell komolyan limitálni tudja a teljesítményt, hiába megy 4,4GHz-en.
Egy SB 4,0 egy IVY már 3,8 körül hozná azt a teljesítményt. -
Kajak a Crossfire még mindig:
AVP:
1 gpu: 74fps
2 gpu: 147fpsEz 99%-s skálázódás szvsz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
haddent
addikt
válasz
Foxmulder89
üzenetére
Nekem még GTX460 volt Giga WF verzió, és soha semmi gond nem volt vele, pedig kegyetlenül megnyúztam ám, fizikailag is (értsd: menet közben többször is belenyúltam a ventibe véletlen stb..), sose vigyáztam rá túlságosan, de túlélt egy teljes évet nálam, hibátlanul. Nem hinném, hogy ennyire szerencsés lettem volna

-
Foxmulder89
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Már ne haragudj de ha normálisan fogsz meg egy kártyát nem tudod letörni a lapátjait, egyébként sem a ventinél kell megfogni, omg, ha letörted, béna vagy.
Egyébként az hogy Xatos kolléga kicsit mazoista módon feltekerte a ventit, mert szerinte/neki így jobb és nem zavarja, az nem jelenti azt hogy ez a kártya egy picit is hangos lenne auto-n.
WF3 7950-em van, 1150/1600-on megy, teljesen csendes, sőt, ha akarnám még lentebb is vehetném a fordulatszámát kézileg mert belefér. A Furmark meg abszolút nem mérvadó egyébként sem. -
Zsohi
őstag
válasz
BeLucZ
üzenetére
A nyák színe szerintem az ég világon nem jelent semmit és lehet állítani a Giga kártyákon feszt. Az biztos hogy költséghatékony terméket állítanak elő, de szerintem más módon mint a többiek. A gigabyte kártyák kerülnek a legegyszerűbb dobozokba, a kézikönyv szinte nem áll semmiből és talán a műanyag burkolatuk se egészen kiemelkedő, de szerintem a lényegi alkotó elemei már ugyan olyan minőséget képviselnek mint az ASUS termékei, nem véletlenül vállalnak 3 év garanciát.
Egyedül software-es téren kullognak hátul, amit az én példám is erősít(BIOS probléma). -
-
BeLucZ
addikt
válasz
karesz501
üzenetére
valamire biztos jó
lábat törölni tuti, de hogy általában a költséghatékonyságot jelzi, az is biztos, legalábbis nekem ez a 2-ik kék nyákos vgam, egyiken sem lehetett feszt állitani szoftveresen, ami k. idegesitő, ha jol tom a gagyibájtos windforsz edisönös vgakon is kék nyák van azokon sem lehet és nem dicsérik őket tulzottan -
Enclave
aktív tag
Catalyst 13.1 most szerdára várható, jan.16-án. (gondolom nem én vagyok az egyetlen aki várja az idei első whql drivert)
(forrás)Vagy esetleg a "logo certified" alatt nem a whql drivereket kell érteni?
-
BeLucZ
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
nekem nem kéne többet egyedi hűtős változat..... biztos kék nyák van az összesen
pedig eddig a kék a kedvenc szineim közt volt, de most megutáltam 
-
Asbee
veterán
Sikerült -25mV-ot lefaragnom a feszből, ez -4 fokot jelentett a gpunak, -3% ventifordulat, -7 fok vrm.
-
válasz
kockaharcos
üzenetére
Dirt az oké,átlag 160t ment most, Metro is átlag 90-100 ,szóval ami csak a gpu-ra támaszkodik azzal nincs gond, pl F1 a vga-k 52-53%-n mennek és 2-3fps difivel annyit megy mint egy 7950

Az X-Edition hűtésről:
Minőségileg egy teszkós műanyag lapát komolyabb érzetet nyújt...hajlik,lóg,gagyi gyenge anyag...
A hűtés nem roszabb mint a Dual-X csak minőségileg ,hangra sem komolyabb -
kockaharcos
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Back To Karkand mapokon volt,hogy 50-50%-on mentek.
AK pályákon 99/99%máshol viszont 80-99% között mozgott átlagban, és 1150/1350-en használtam őket.

Más játékban, amihez volt CF profil, jól ment. Pl Dirt Showdown-ban folyamatosan 99/99%-on ment.
-
kovsol
titán
Tahiti LE hitman eredmények, ha esetleg érdekel valaki: 0xAA esetén is az FXAA be volt nyomva.
cpu 4400
cpu 4800sniper elite def beállítások:
1250/1700
Average FPS: 46.1
Minimum FPS: 15.2
Maximum FPS: 357.11200/1600
Average FPS: 44.0
Minimum FPS: 18.6
Maximum FPS: 253.01000/1600Mhz
Average FPS: 39.4
Minimum FPS: 19.6
Maximum FPS: 318.7 -
-
Pala
veterán
válasz
BeLucZ
üzenetére
Hát ugye sokan azt mondják, hogy mivel 1.25-öt kapnak a Boost BIOS-osok, ezért annyi nem árthat neki. Én is így gondolom, bár nem használom annyin, csak 1.157-en (1125/1575). Egyébként 1.25-ön 1240MHz körül megy a GPU, de nem mértem pontosan, mi a maximum stabil órajel ezen a feszen. 1900-as ram-órajel ha jól rémlik, talán ment, de nem emlékszem pontosan, ezt még valamikor novemberben néztem. Lehet, hogy csak 1850 volt, tényleg nem tudom, ilyen magasságokban nem használtam a kártyát még.

-
válasz
kockaharcos
üzenetére
7870 CF-el? Mennyire hajtottad ki a prociddal? És hogyhogy eladtad az egyiket?
-
BeLucZ
addikt
válasz
Tomix24
üzenetére
elég jól szellőző házam van, haf 922-es, jó kis kuckó, eddig minden vga kényelmesen érezte magát benne és bármekkora vga simán elfér benne
amugy tervezgetem hogy bevágok még egy 7970est mellé majd a későbbiekben
ha már egyszer a lapom( z77 extreme 4) tudja a CFet meg a SLI-t is, jó vétel volt, nem volt horror drága és elégedett vagyok vele, sabertooth z77est akartam de majd 60 ropiba kerül, túl sok, mondjuk ezeknek a vgaknak mind1 szerintem milyen lap van alattuk, pci 2.0 amugy sem lassit még -
kockaharcos
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Igaz én csak BF3 multival kínlódtam.

-
válasz
kockaharcos
üzenetére
Az bizony gáz
Mérek párat majd ha lesz időm és megnézem van e létjogosultsága az egésznek -
kockaharcos
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Pedig sejthető volt, pláne hogy én is leírtam, hogy erősebb Cpu-val mint a tied, gyengébb kártyákkal is komoly limitem volt

-
-
BeLucZ
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
ULPS-t single gpunál is ki kell kapcsolni vagy hagyjam a francba??? maradhat?
más: voltam ma benn hardverkerben és elmeséltem nekik a helyzetet és teljesen korrektek, normálisak voltak, szerdán viszem vissza a kék gagyit és ráfizetek 3000-et és vihetem haza az asus 7970-et fekete nyákosat, ki is bontotta ott előttem meg minden, le van foglalva nekem, nah ez már kinéz valahogy(mondom magamban), rajta ficeg a dobozon hogy voltage tweak , szal tuti hogy lehet rajta állitani majd, mert ha azon sem, akkor keresztbe kasul leszopom magam

tévesek voltak a megérzéseim szerencsére, csak sok rosszat hallani mostanság a boltok ügyintézési módszereiről, hardverkerben meg most vásároltam először és kicsit pesszimista voltam
úgyhogy majd szerda este irok egy kis beszámolót hogy teljesit az asus 7970 ref, tuti hogy jobban fog menni alapfeszen is szerintem
a cél 1200/1600 lenne 24/7re értelmes fesszel, sőt ha lehet akk alapfeszen is, nem tom mennyi lesz az alapfesz
mindenesetre mielőtt visszavinném felrakok egy rendes ref biost a 2es kapcsolóra, mondjuk az 1es biosát

kellemesen csalódtam bennük, normálisak voltak, de mondjuk jogos is volt részemről szerintem, költséghatékony 7970est nem szeressük....
mondjuk röhej hogy a képen megint csak piros nyákos asus 7970 ref van azt közbe fekete van náluk de itt most jó irányban van a tévedés szerencsére
(mármint a hardverker weblapján, mert most linkeltem ide hogy fog kinézni majd az enyém) -
válasz
ricshard444
üzenetére
Okay,így kell ezt :
Driver telepítés,Crossfire ON ,Ulps Off, +20% és meg sem mozdul semmi
Reméltem,hogy összejön,mert nem volt kedvem eladni
-
válasz
ricshard444
üzenetére
Talán az ULPS miatt,majd mindjárt megnézem anélkül is
-
Megoldottam gyerekek, BUGOS AZ AZ ISTENVERTE POWERTUNE CSÚSZKA, belőttem és viszi kajak,de minden játék indítás elött ezt el kell játszanom h lehúzom randomra a csúszkát majd vissza maxra

-
xatos3
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
100 ezer feletti szgép alkatrészre szerintem mindig úgy kell vigyázni mint a hímes tojásra
részemről is vége...
-
kovsol
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igen, teljesen alap cata, most telepítettem fel frissen pár órája és hozzá se nyúltam a beállításokhoz. Egy 7850 helyére ugrott be. Az i5 mondjuk visszafogja az összpontszámot.
-
válasz
xatos3
üzenetére
Sz.tem inkább hadjuk.....
amúgy igen volt a kezembe szinte az összes giga FW hűtése 1 től 3.ig mind nv mind amd oldalon!
Félek is tőlük mert pl: egy HD7870.oc WF3 kártyát csak az originál dobozából vettem ki és a kezembe marad a hátsó ventijének 2 lappátja

Porcukorból van és úgy kell rá vigyázni mint a hímes tojás vagy még annál is jobban....De fejezzük be ezt a témát nem kívánom tovább firtatni.....

-
kovsol
titán
Egy mostoha tesós eredmény:
Tahiti-LE kártyával: 3dmark 11 1250/1675
Egyelőre még nem lőttem be hol a vége, a ram úgy fest bír többet is, mondjuk ez csak 256bites így nem is árt neki az órajel.
1,256V alap feszen. Sajnos nem találtam még olyan progit ami felismeri a kártyát, még a gpu-z legújabb verziója se mutatja rendesen az adatokat. -
xatos3
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Volt valaha a kezedben ilyen kártya? Vagy csak látatlanba kritizálsz?
nem lepődnék meg az utóbbin...Lehúzol ótvarnak egy olyan dolgot amit csak képen láttál, sose hallgattad/nézted meg élőben
Arról nem is beszélve hogy már részleteztem a szükségleteimet, és hogy ezért és ezért vettem ezt a kártyát, nem néztem meg neked melyik modell van de nem lepődnék meg, ha fordítva lenne a 2 kártya a tulajdonunkban ugyanúgy szidnád a másikét.
-
Asbee
veterán
válasz
xatos3
üzenetére
Vicces vagy már bocs. Nálam 1200/1600 a venti nem volt még 37% felett ahol pörög 1900-at 2 ventivel. Max 75 fok de ink 70-71. Ennyit a dcuII hőcsöves elképzelésedről... Aki tud tuningolni az nem füstöli el a kártyáját, ha bármi más meghibásodás van, pl ram meghal és kezd "szemetelni", neked nem fogja azt senki nézni és megmondani hogy az húzva volt.
-
xatos3
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
37 decibel üresen
42 decibel járatvaTÉNYLEG ELVISELHETETLEN!!!!
kiszakad a dobhártyám is!!! úristen!!! vérzik a fülem!!!!turbulencia mentes bordái vannak, ha marketing ha nem, müxik
-
válasz
xatos3
üzenetére
Hát én ezzel NEM DICSEKEDNÉK közel ~3100.RPM 3 -al szorozva kb egy porszívóval vetekedik a hangereje! ezek a WF3 -as hűtések kb 25 max 30.% ig mondhatók halknak 70.% on ELVISELHETETLEN kategória

Ja és most nézem a GPU nem is járt 100.% on csak 91.en
szóval ehez még adjál hozzá olyan 5-8.fokot +ba!Tuningról meg annyi : szinte az összes mai VGA hoz minden gyártó mellékeli a saját TUNING progiját, amivel fesz is lehet emelni tehát a tuning az RENDELTETÉS SZERŰ HASZNÁLAT!!! mivel gyárilag adják a kártya mellé a tuning progit

-
xatos3
senior tag
annyit "trükköztem" hogy 50 foktól pörög 3000en, gyárilag meg csak 60 foknál kapcsolna erre a szintre,
és akkor is meglepően halk, de nyilván kinek mi a halk(#15524) amd overdrivenál is figyelmeztet hogy garivesztéssel járhat at uning, mivel az nem rendeltetés szerű használat. Tehát igen, vesztHETsz garit túlhúzással, nyilván az más kérdés hogy a gyakorlatban mi történik:
(jaj hát én nemtom ment a képernyőkímélő, abból is 2d-s csak erre megfüstölt a 7970 cserélje ki boltos bácsi!)
-
válasz
DroiDMester
üzenetére
Semelyikkel nem ad képet,csak a gyárival, oh emberek....nem mondta az eladó,hogy boost-s így meg ratyi az egész
Ha csak egy vga van a gépben akkor mindkettő stabil 1125,de ha 2 akkor a VTX ugrál le föl 
-
xatos3
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
-
xatos3
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
furmark 61 celsius...
-
haddent
addikt
Alpenföhn Peter tulajok! A VRM borda csavarozva van vagy az is ragasztva van?
-
válasz
xatos3
üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni: de ez a rézlapos gagyibájt megoldás szó szerint GAGYI

Az ASUS DCU2 hűtése 2X jobb még akkor is ha csak 2.hőcső érintkezik közvetlen a GPU -val, mert a gigánál meg egy sem
ott egy szép nagy hőlépcső van a rézlap végett 
ricshard444 Hát VTX en még nem cserélgettem BIOS -t de ezt próbáld ki ha nem jó esetleg ezt nézd meg
-
válasz
DroiDMester
üzenetére
Milyen Bios-t ajánlasz? Eddig 6t próbáltam köztük 3 7970-s volt,de egyikkel sincs kép
7950 X-Edition Boost State-hez kéne
-
válasz
BeLucZ
üzenetére
Hardverker jó hely (gariztatás téren) de a webshop -ba a képek 70.% nem fedi a valóságot és ráadásul még a pontos típus szám sem fedi a valóságot

Én is 4.napja vettem náluk egy HD7770.et igaz nem azt tudtam megvenni amiért épp indultam
olvasd el a történetetSzóval az hogy milyen kép szerepel az adott terméknél még a kisebbik gond a nagyobbik hogy még konkrét típus szám se stimmel mert

helyett 11201-17-20G -t árulnak

És mikor rákérdeztem hogy ez meg mi? ha már a kép nem stimmel legalább a SKU# számot kéne helyesen feltüntetni az volt a válasz : most ilyet kaptak helyette és nem fogják mindég át írogatni a WebShop -ba Az egészet még tetőzi hogy én 40.Km -re lakom a bolt tól és előtte DIREKT FELHÍVTAM őket rákérdeni a fenti dologra (SKU# és képpel egyezik-e amit árulnak) erre a kedves telefonos kisasszony azt válaszolta hogy van nekik raktáron 9.db de 3-4.helyen szétszórva a raktárba és nem tudja megnézni az SKU# számot azt mondta rendeljem meg és írjam a megjegyzésbe hogy csak az a kimondott SKU# -t kérem és majd értesítenek, erre én kérdezem de nemem még a mai napon(délután fél4.volt) kellene és vidékről mennék fel érte hogy mégis mikor igazolják vissza a megrendelést és írják meg melyik sku van épp nekik
Az volt a válasz.. lehet néhány óra de lehet csak a holnapi nap 
Szóval ilyen téren eléggé hanyagok a boltban, pedig én már jóval 1.milla felett vásároltam tőlük az elmúlt pár évben, sz.tem nem így kéne egy törzsvásárlót kezelni

-
-
xatos3
senior tag
Egyébként leszögezném hogy az asus meg a giga is nagyon jó kártya, viszont mivel rengeteg tesztet elolvastam, és a giga a leggyorsabb gyári oc, (kivéve a nagy asus egy vagyonért) és emellé a leghidegebb ghz edition, és a legkönnyebb.
Szerintem ez sokat jelent, és amúgyis 3 év garancia van rá.....
ráadásul a giga hasán a 90 fokkal elfordított négyzet alakú rézlemez is jól összeszedi a 3 darab heatpipenak a meleget
azért nem az asus mellett döntöttem, mert átverésnek érzem a dc2 hűtést a 2 "lógó" hőcsővel, ezzel szemben a giga hűtése mindenhol rendsen érintkezik
2012ben 4 darab asus 4850el taliztam amibe elszállt a venti vezérlő (tudom másik széria de asus logó... XD)
valamint nem volt szempont a házi tuning, nyilván ezért vettem gyári oct
de egy a lényeg, egyikkel se nyúlnál mellé
-
-
BeLucZ
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
pont előbb taglaltuk, droidmester kolléga is írta

amelyiken van kép arrol bootolsz, aztán visszakapcsol és fleselheted is rá, mondom ezt ugy hogy még nem probáltam ki
(#15504) xatos3: no problem,ha szarakodnak velem, fogyasztóvédelem bácsi majd kivizsgálja az ügyet, veszteni valóm nincs
ha jól járok akkor kapok egy normálisat, ha nem akkor is van egy 7970esem , még ha egy gyengusz is -
Hogyan kell egy valószínűleg elflashelt biost visszahozni az életbe...? (nem ad képet az első állásban
) -
daveoff
veterán
válasz
franconero
üzenetére
A gigabyte hűtése lehet, hogy jobb, de túl sok panaszt olvasni a giga kártyákra szvsz.
Majd a márka hű tulajok, úgyis megcáfolnak, de ez van...
Én teljesen meg vagyok elégedve a DCII hűtéssel, az én kártyám 1100/1500-on
max 65fok BF3 multiban, szerintem ez elég korrekt egy 24fokos szobában oldallappal. -
xatos3
senior tag
én még anno a régi giga lapommal jártam így rev 1.2-t kértem direkt, 1.0-t adtak, és amikor reklamálni akartam kikerültek minden felelősséget mint valami sunyi kigyók (szegedi bolt)
(pedig ma770-ds3 volt amiből az 1.0 nem kezelte az am3 procit, az 1.2 meg de, szal még erősen indokolt is volt)csak azért írom hogy így is járhatsz, ha hardverkernél reklamálnál
-
PIT888
tag
Nincs ötletetek véletlenül, hogy az miért van Ref. Asus 7970-emnél, hogy AB-vel, ha emelem a gpu órajelet. akkor elkezd ugrálni a kép, ha mozgatom az egeret? GPU Tweak-el nem csinálja viszont, ott meg annyi a baj, hogy a feszt maximum 1,13-ig adhatom meg ellentétben az AB-vel, ahol 1,3 a max.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Path of Exile (ARPG)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- E-book olvasók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- MILC felhasználók szakmai topikja
- További aktív témák...
- PowerColor Red Devil RX 9070 XT 16GB GDDR6
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 5080 AMP Extreme INFINITY ULTRA
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition (TUF-RTX-3080TI-O12G-GAMING)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 94% Akkumulátor
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

kár hogy 2 magra irták meg, kéne egy quad core patch 
Bár akkor már Warhead
)
. Ki van pörgetve, beletettem több tíz órát a bérgyilkos/vadászós/gyűjtögetős missziók miatt.. Mire flottúl fut már messze elkerülöm 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

csak a VTX nem volt valami igényes most....

Ha csak egy vga van a gépben akkor mindkettő stabil 1125,de ha 2 akkor a VTX ugrál le föl