- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz
peterm711 #14259 üzenetére
Én se csak játékra használom (kiadványszerkesztek, zenét komponálok, grafika, stb.). De ettől függetlenül is törekszem az egyszerűségre, abból sosincs baj. Működik....valahogy.
Érdekesség: én minden szirszart letiltok a BIOS-ban és a Windowsban is, amit nem használok. De szinte szó szerint, minden olyat, ami a rendszer alapvető működéséhez, és az általam használt szoftverek kifogástalan működéséhez nem szükséges. Vírusirtót nem használok, ezt kiemelném (úgy vagyok vele, azokkal csak a gond van).
7970-ből se hiába vettem refkarit. Egy egyszerű, az AMD elgondolásának 100%-ig megfelelő, standard kártya. Semmi gond vele...húzható, mint az állat, minden tweakszofter rendesen kezeli, mindegyik driverrel korrektül működik, teszi a dolgát hiba nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia