Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
Te honnan tudod nekem mekkora tapasztalatom van amd fronton?
Ne fárassz. Athlon 64 3000+ x2 x3 x4 x6 1055t-m is volt meg fx procim is (rövid ideig). Tudom mi a jó és az fx nem az. Mérlegelnie kell annak aki fx procit vesz elviseli e hogy sokkal többet fogyaszt gyengébb a memória vezérlője lassú az l3-ja mint egy jobb fajta intel cpu-nak baromira kazán lesz tuninggal megkínálva (komoly hűtő plussz költség) és többszálat támogató játékokba mutatott teljesítménybe is gyengébb. Óriási csalódás volt. Az intel rendszer megváltás több szempontból is. Az amd kiírta 8 core ment a nagy reklám hadjárat és amikor kijöttek az első procik és tesztek bizony sok mindenki csalódott nem csak én mert sokan i7 2600k fölé vagy vele azonos szintre várták a procit teljesítményben lehetőleg alacsonyabb fogyasztással mind a deneb (32 nm miatt). A témát befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest