Új hozzászólás Aktív témák

• kockaharcos

senior tag

válasz kovsol #9843 üzenetére

Elégedett vagyok teljesen, nem szívesen cserélek én, de a szükség törvényt bont.. :B

Szerencsére egyetlen játékban van cpu limitem, az pedig a BF3 multiplayer, ott is csak helyenként.
    Mikrolaggot abszolút nem tapasztaltam, tükörsima minden játék,hang,hőmérséklet szinte ugyanaz mint 1 kártyával. Nem is tudom mit írjak, minden játékban bődületesen sok fps-em van, van amelyik nem szereti a CF-et, de ha kikapcsolom sincs gáz, GTA IV,jó tudom kár megemlíteni, esetleg az új need for speed most wanted
    De régebbi játékok is előszeretettel használják, ahol nincs szükség millió fps-re, ott érdemes vsync-et bekapcsolni, ekkor a kártyák,alig melegszenek,ugye 20-50% között van a gpu kihasználtság.
    Viszont Fifa12-nél muszáj volt kikapcsolni a Vsync-et, nem volt valami jó a "nem stabil" 60 fps, :DDD

Régebbi játékok is használják a CF erejét, bár azoknak nem igazán kell.
    Vállalható alternatíva, ha van hely, jó szellőzés, és egy nagyobb tápegység.
    Én úgy állítottam be a ventiprofilt,hogy amennyi a hőmérséklet, annyira pörögjön fel a venti %-ban.
    60-63 fok körül megáll a felső kártya, ez szobahőmérséklettől függ.
    Túlhajtásra is jól reagál, szépen hozza a plusz képkockákat, illetve ulpsoff-al feszt is lehet emelni, egészen szépen futnak a dolgok 1280-on, ezen stabil,bármi lemegy, még játék is. 1300-on csak 3dmark11 hajlandó lefutni.
    Nagyjából ennyi, ha valamire,esetleg valamelyik játékra kíváncsiak vagytok, most tegyétek, mert hamarosan 7970 Lightning lesz. :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés