Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsilla123
csendes tag
válasz
tthomasso
üzenetére
Köszönöm, nyert, másik hdmi vel hibátlan. Repsol600 neked is köszönöm.
Csak csendesen megjegyzem, Landcomputer nevű boltba bementem, elmondtam mire kell a kábel, meg én ostoba hogy nem igazán értek hozzá. Erre fel kaptam a gagyit, hogy ó hát jó lesz ez, másik nem is volt. (kértem hosszabbat, az mégiscsak...hosszabb
)
No mindegy, nézegetem a masinát!
Minden jót! -
-
-
bazsi0322
tag
válasz
tthomasso
üzenetére
Így van, én ezt tudom. Természetesen erre a kártyára értettem (7850/70). Azért akartam Sapphire-t, mert tudtam, hogy az jó. De jöttem ide a fórumba és a sok BS hiba miatt inkább most hanyagoltam. Nem az egész Sapphire-re értettem, hogy nem ajánlatos, hanem csak erre a szériára amiről a fórum is szól.

-
RetepNyaraB
veterán
válasz
tthomasso
üzenetére
Engem ugyan nem kérdeztél, de én is most vettem és elégedett vagyok

Vacakolás nélkül (nem volt időm) jelenleg a HSM kollega által írt 1050/1500-on megy 1,081V fesszel, nagyjából 1100-as venti (hallhatatlan), max 60-62 fok a szűk kis vacak házamban.
Tehát masszívan alulfeszelhető és ez ajánlott is. Az ugráló órajelet úgy néz ki megoldotta a +20% powerlimit. A gyenge procimat nem, de Nálad ez nem gond![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
maxxxboy
tag
válasz
tthomasso
üzenetére
Szia!
Nekem is ilyen 7870-esek vannak, jók, nincs velük semmi probléma, én úgy tudom itt már nem kell tartani a BS hibától, és eddig én nem tapasztaltam semmi rendellenességet. Viszont nálam csak 1050/1275 mennek stabilan, hiba nélkül. Így tehát nem egy tuningbajnokok... üdv.
-
jediweb
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)