Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
EvilSymbol
csendes tag
válasz
Apollo_21
üzenetére
3 (három) legelső szériás 7870nel kerültem eddig kontaktba, kettőt ebből szanaszét rántva/húzva/tesztelve hetekig nyúztam. Egyikkel sem volt gondom. Se BS, se semmi más bs amit itt összehordanak néhányan.
Van egy széria az alap 7870ből amiből nagyobb arányban vannak hibás darabok, de aki leírja emiatt a gyártót...ne vicceljünk már. Azért mert PH!-n volt 20 embernek hibás? A PH!-s valószínűleg 200+ ilyen kártyából? Ami ha az összes legyátottat nézzük alig pár %? Azt nem is számítva, hogy szvsz messze a Sapphire kártyái fogynak a legjobban. Ez a (z egyik) legszélesebb körben ismert és elismertebb gyártó a piacon, már ATI-s időktől kezdve. Mégegyszer írom: Szvsz. 
-
EvilSymbol
csendes tag
Érdekes módon most senki nem emel szót a Sapphire ajánlgatás ellen, pedig tegnap még a zinteles modihoz szaladgálás is megvolt, amikor megvédtem a gyártót a "szakértők" fröcsögésétől.
+1 a Sapphirenak. Sokadik ilyen sajá kártyám és jópár szerelt gépbe is ezek lettek téve. Csak bátran!
-
EvilSymbol
csendes tag
Nekem semmi gondom nincs (nem is volt) soha a zafírjaimmal, 5770, 6870, 7870. Pedig mind kapott hideget-meleget, xpt, w7et, w8at, sütögetősre húzást-feszegetést. Nagyon jókat foghattam ki!

//vagy csak jó a gyártó//
-
EvilSymbol
csendes tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
2 Jelentkezô. Szintén a fent említett okok miatt. Gondoltam rá, hogy összerakok egy "kis gépet" ha esetleg aknakeresôzni vagy mariozni támadna kedvem, csak kellemetlen, hogy a "kis gépet" drágább lenne összerakni, mint egy 7870+8xxx FX kombót.

-
EvilSymbol
csendes tag
válasz
fagylalt
üzenetére
Ne hagyd, hogy a sok "szakerto" ijesztgessen! Az En Sappire kartyam pl 1250/1500on vigan tesztelget es meg ha manual maxra huzom a ventit akkor sem olyan oruletesen hangos. Raadasul ugy meg nem tudtam megterhelni (!) hogy magatol felhuzza addig a hutest, plusz, 70 fokra nem tudtam heviteni a kartyat sehogy sem. +1 a Sapphirenek. Nem az elso ilyen kartyam es nem is az utolso.
-
EvilSymbol
csendes tag
Kezd ilyen trololo topic-ka alakulni a dolog, meg mindig nem jutottam el a videoig, de most mar nagyon nagyon erdekel.

@Jake
Lehetseges, hogy tenyleg valami ilyen nevetseges hiba okozza a dolgot. Vedd ki a kartyat, torold at a csatlakozokat, a taprol jovoket is, meg a monitorkabelnel is, mindenhol. Aztan meglatod megmarad-e a gond.
-
EvilSymbol
csendes tag
válasz
belinho
üzenetére
Csak Sapphire kartyaim voltak, marmint amiket huzamosabb ideig hasznaltam, de soha semmilyen gondom nem volt veluk. Sem az 5770nel, vagy a 6870nel es most a 7870 is tokeletes. Hibatlanok voltak mind, nem sipoltak, nem hibaztak, nem kellett cserelni sem oket, nem zizegtek. Sok pozitivat hallok a gyarto kartyairol masoktol is, huzhatoak, stabilak. En csak ajanlani fogom a Sphr kartyakat.
-
EvilSymbol
csendes tag
El fogsz ijeszteni mindenkit a topicbol a brutal odamondasaiddal. Ne szolj mar bele, mivel jatszik!
Engem is mindig cseszegetsz L2 miatt...
Bar egy jo otletet felhoztal, probalja meg a kollega valami mas jatekban elohozni a hibat. Ha egy fel ora-ora jatek alatt nem jon elo, megvan a ludas. Es akkor nem a kartya. Targytalan az utolso resz, ha forumon is beadja. -
EvilSymbol
csendes tag
Kar volt ati radeont venni...ugy szeretem az ilyet. Vesz egy ATI kartyat - Murphy torvenye szerint termeszetesen pont kifog egy szart - es jon a topicba egy ilyen posttal. Figyu... Az itt levo 7xxx kartya tulajok 90%-a majd kiugrik a borebol, olyan jot mutatnak ezek a kis szornyek. Egy hibas kartya miatt ne irj le egy gyartot! (foleg ne 5-ot, 6-ot, mert ugye nem is azt irtad, hogy MSI-t soha, hanem, hogy ATI-t soha...) Garizd a kartyat es ennyi. Elofordul az ilyen. Amugy csak nekem tunt fel, hogy iponrol sok hibas kartya jon ki? Vagy ez ugyanaz, mint a sapphire hiba% es azert van, mert mindenki onnan rendel? :S
-
EvilSymbol
csendes tag
Csinalok majd delutan meg nehany tesztet, meg valamikor osszeulunk miresszel, megcsinaljuk azt a Sapphire vs ASUS Radeon HD 7870 tesztet, meg ha ossze lehet frankon hangolni, akkor valami CF teszt szeruseget is osszehozunk.
-
EvilSymbol
csendes tag
válasz
szasanyi
üzenetére
Nezd meg a gep infot, SSD-rol fut a Heaven. Az elejen az akadas nem tudom mi, az lenne a normalis, ha a bench csak a 2. - 3. masodperctol futna, mire "bemelegit" a gep, de ahogy ugye nyomom az f9-et, betolti a sarkanyt es azonnal startol. es amikor hirtelen betölti, 1 fpsrol indul a moka.
-
EvilSymbol
csendes tag
válasz
szasanyi
üzenetére
Fórum használat, alapfok.

Ez szép volt.
Amúgy igazad van, köszönöm, azt hittem, (nem, tudom, hogy nem a templomi wifit nyúzom...) hogy így is simán beteszi, amikor meg már láttam, hogy valami nem kóser, meg próbáltam megjeleníteni. Gondoltam csak nem köt bele senki...de, tévedtem.
Szép eredmények tőled is! Végigfuttattam, viszont akármit csinálok, benyomom az F9-et, betölti a sarit és amikor kezd, akkor akad egyet, vagy nem tudom. 
-
EvilSymbol
csendes tag
válasz
synthattik
üzenetére
Kezdésnél ennyivel indít
amúgy utána már nem esik ~35 alá nagyon. -
EvilSymbol
csendes tag
Sapphire HD Radeon 7870 Ghz Edition (11199-00-20G)
1245/1500/+20 @ 1.3

-
EvilSymbol
csendes tag
válasz
lineage2
üzenetére
Csakis ajanlani tudom a Sapphire HD 7870-et, nincs semmi fele zorges nalam. De a legutobbi 5 kartyam mind Sapphire volt es egyikkel sem volt gond. Bar, ha szereted a hegeduszot, vehetsz jo kis sipolos GB-t.
Csak ne felejtsd el az i3-at. Az meg legalabb akkora nagy slager. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EvilSymbol
csendes tag
Olvasgatok, olvasgatok es egyre jobban varom a fejlemenyeket, holnap megjon a Sapphire HD 7870 Ghz Edition kartyam (6870et cserelek) pedig csak ma vettem ki a gepbol a masikat. Mondjuk ami necces, hogy a 8120am is elmegy a haztol (elsok kozott vettem, megjelenes napjan) es jon helyette egy friss ropogos 6100, H60-nal hutve. Van esetleg valaki aki ebben a komboban hasznalja? Szanaszet lesz rantva a proci, H60 megadja a kello hutest,de vajon eleg lesz a proci a kartyahoz? miresz kollegaval majd leteszteljuk a 7870 CF-et is, 8120-al 990 FX Ext3 lapban, majd megirjuk, hogy mit mutat. De a kerdesem marad megis az: 6100 huzva eleg 7870 Ghz Edition ala? Koszi elore is.
ES
Új hozzászólás Aktív témák
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Háztartási gépek
- Windows 11
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arc Raiders
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Van egy széria az alap 7870ből amiből nagyobb arányban vannak hibás darabok, de aki leírja emiatt a gyártót...ne vicceljünk már. Azért mert PH!-n volt 20 embernek hibás? A PH!-s valószínűleg 200+ ilyen kártyából? Ami ha az összes legyátottat nézzük alig pár %? Azt nem is számítva, hogy szvsz messze a Sapphire kártyái fogynak a legjobban. Ez a (z egyik) legszélesebb körben ismert és elismertebb gyártó a piacon, már ATI-s időktől kezdve. Mégegyszer írom: Szvsz. 

Engem is mindig cseszegetsz L2 miatt...
Eleri az a "csoda" legalabb az 1000et? 
Miért, veszel még egy kártyát magadnak?