- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baxo89
tag
Sziasztok!
Vettem egy Sapphire HD 7870-es karit, nem az OC-s és szeretném picit húzni, mi az a gpu mhz és memoria mhz amit még elbír alap feszen a kártya? Ja és mivel tuningoljam tudom leírta már valaki, de annyian írtok és olyan sokat, így gondoltam megkérdem, remélem segítőkészek lesztek.
Alap Catalystel is lehet, de leszedtem az asus afterburner-t. Olyan progi is érdekelne amivel játék közben tudom nézni a gpu terhelést is, a 3,2 ghz-t megprobálom feljebb tornászni a procinak, ha nagyon nem lenne elég a vga-nak. Némely játékban érthetetlenül leesik az fpsem amit ezzel a karival vígan kellene vigyen. Crysis Warhead, crysis 2, Borderlands 2. Egyelőre ennyi és előre köszönöm a segítségeteket
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest