- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
#00137984 #53389 üzenetére
Persze, hogy mindenkinek az a legjobb, ami nála bevált. Ettől függetlenül valószínűsítem, hogy AB is csak beállítás kérdése, csak hát ott jóval több van. Ha ASUS kártyám lenne, biztosan GPU Tweak-et használnék, az testreszabott.
r3dsnake: GB + Twinforce. Az én kártyámnál régóta nincs BS (install manager hiba okozott legutóbb, nem driver), de egy AB-rel máris megszabadultál tőle, ahogy az órajel-ugrálás okozta FF és Chrome bugoktól is, mert leginkább ez okozza a problémát (és persze ez rövidíti a kártyák élettartamát is, hogy lehessen mielőbb cserélni).
Steve198310: Ma is van BS error, nem javították, legalábbis globálisan. Bizonyos kártyákon már kevésbé lép fel, viszont a régebbiekre egyre kevésbé figyelnek, mint azt már megszokhattuk. No meg hát az alaplapok... Sokan későn jönnek rá, hogy az "olcsó, jó lap" korántsem olyan jó, mint azt hitték, csak mert megvannak rajta a megfelelő slotok.
proci985: Giga zóccsó lapjai messzire kerülendőek (de még a jobbakból is néhány).
Z10N: Hát nekem pont a kernel módot kellett legutóbb visszavennem felhasználóira.
Régi driverekkel (és AB-rel) meg a kernel mód kellett, aztán mit
, mire nem maradt más választásom a már eldobott beállítások kipróbálásánál.
Lacuss20: Nálam meg be van kapcsolva minden en. tak., és mégis ébred.
Mi több, alaplapon is aktív a PCI-E en. gazd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT NITRO+ 8GB GDDR6 256bit videokártya
- Eladó Gigabyte Master Rtx 5080 videókártya
- Eladva,értékelésre vár !Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB/ beszámolok
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest