- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi0805
senior tag
Van még valaki rajtam kívül,akinek artifactsozik a kártyája?
Valami megoldás létezik rá? -
papírzacsi
aktív tag
válasz
papírzacsi #52296 üzenetére
Katt777:
Visszaállítottam auto-ra(8gb),úgy is faszán megy. De nem mertem kikapcsolni,mert azt írta hogy a rendszer hibába ütközhet.
-
Victoryus
addikt
Accelero S1 rev 2 jó az Ati r9 270-re?
-
katt777
félisten
Bakker, hogyan lenne mindegy, hogyan helyezkedik el a vinyón? Minél töredezettebb, annál többet ugrál az olvasófej, minél messzebb van, annál lassabban éri el, és nagyságrendekkel lassabb a RAM sebességénél amúgy is.
Utoljára WinME-vel tapasztaltam, hogy valami leállt volna lapozófájl nélkül. Sem XP-n, sem W7-en, sem W8-on nem akad el emiatt semmit.Persze nem is nagyon b.sztatom a windowst azon kívül, ami miatt muszáj.
papírzacsi: Jó az, de nekem szerencsére megy AMD-vel is. Lapozó nélkül?
-
CirrMee
addikt
válasz
bajzal #52283 üzenetére
Ha jól értem, adott egy grafikus mag, ami az "eredetihez képest" (7870) emelt órajelen üzemel (270X), amire gyárilag pakoltak is tuningot, és az a gond, hogy nem lehet tuningolni? Hát bakker ez bukó, legközelebb talán olyat vásároljál, amit nem húztak gyárilag a képességei határáig - már ha annyira tuningolni szeretnél.
A memóriák viszont ha jól rémlik azon is 1500 -as Elpida chipek.
-
bozont
veterán
válasz
papírzacsi #52288 üzenetére
Az a 10GB lapozófájl használat akkor is magasnak tűnik. Főleg a 8GB ram mellett. A BF-nél a redscreen az pont memóriatúllépés miatt jön elő ha jól tudom.
-
mima1017
tag
válasz
Steve198310 #52282 üzenetére
Tegnap megkapta a kártyát a HARDVERker, és aztmondta a srác hogy szerinte még a héten letudjuk rendezni a dolgokat.
Ha valóban így lesz akkor le a kalappal előttük! -
sepsi0
őstag
válasz
papírzacsi #52285 üzenetére
Szia!
Akkor most a lapozó file megoldotta a problémát? -
bajzal
őstag
Nektek hogy megy a tuning R9 270X-el? Nekem nagyon rosszul...
Asus TOP-os verzióm van, tehát a ref. 1050Mhz-re rá van pakolva +70 így 1120 a gyári Asus gpu órajel. Na most én ezt feltoltam 1200-ra a memóriákat meg 1400-ről 1500-ra és bf3 közben lefagyott a játék. Utána megpróbáltam úgy, hogy csak a gpu-t húztam fel 1200-ra úgy meg kékhalál. Ennyit bírna? Nem bír +150Mhz-et?
-
mima1017
tag
válasz
Steve198310 #52278 üzenetére
Szia,
Akkor én még jól jártam vele. Neharagudj de az utolsó mondatot nem értem
Már 12.én megkapta a kártyát?
-
Drachande
tag
válasz
juve600 #52275 üzenetére
Szia!
Igen, át lett kötve természetesen a 270x-re a VGA csatlakozó, amikor azzal lett próbálva. Bár valamit magyarázott ott is a spanom, hogy kint mintha másik szabvány lenne, mert valami "+"os DVI csatlakozás van, nem "-"os. Mintha vett is volna hozzá más kábelt, vagy valami ilyesmi volt, nem emlékszem.
Megmondom neki először akkor ezt, hogy a primary graphics adaptert állítsa PCI expressre. Valami ilyesmit kéne látnia, ugye? : [link] Persze gondolom, modernebb változatban az új alaplap biosa miatt. -
Drachande
tag
Sziasztok!
Egyik haverom most vett egy R9 270x-et, de akárhogy rakja be a gépébe, power save-vel indul a monitorja és képet sem ad. Minden jól van csatlakoztatva, a gép gyönyörű szépen megy az i5 integrált VGAjával, de valamiért a 270x nem akar elindulni... Külföldön lakik, volt nála valaki, aki állítólag ért hozzá, kb 6 órát izzadt nála és valami olyasmit mondott, hogy biost kéne frissíteni, más ötlete nincs, de lehet, valami kókler volt a srác.
A gépét itthon vette, a VGAn kívül kb minden más alkatrész magyarországi, egyedül ez lett véve külföldön, konkrétan Írországban. Nem tudom, mennyire számít ez kompatibilitás szempontjából. Corsair 500W M tápja van, az is szinte zsír új. A táp alap 2*6 pines csatlakozójával volt próbálva, a propellerek elindultak a VGAn, de a gép nem állt fel (a srác mondjuk nem ért hozzá, a gép lehet, hogy elindult, de a monitor legalábbis nem adott képet, csak power save mód volt indulástól kezdve)Mi lehet a baj szerintetek?
Asrock B75 3 Pro-m alaplapja van.
-
mima1017
tag
Sziasztok,
Adott egy Gigabyte HD 7850 2GB GDDR5 OC VGA kártya. Ami elkezdte csíkozni a képet, villog, néha zöld "geometriai alakzatok" jelennek meg a monitoron, ez mi lehet memória hiba? Még van 2,5 év garancia rá. Mitől lehet ilyen jelenség? A hőfok 29-50fok között ingadozott. Csak terhelésre jön elő a hiba.
Köszi előre is.
-
nepszter1
addikt
Tudnátok egy stabil drivert adni 270oc-hez mert a mostani nem igazán jó folyamatosan ledobal catalyst.exe hiba amd drivert leáll majd ujra rendbe jött.
-
Maximow
tag
válasz
papírzacsi #52265 üzenetére
Már megoldottam. Újra működik.
-
papírzacsi
aktív tag
válasz
Maximow #52264 üzenetére
Ezért nem nyulok ilyenhez hogy bios.
proci985: a cpu-n kívûl nem volt semmi sem tuningolva,a memória is gyàri 1333mhz-n megy.
A toxic teljesítményével meg voltam elégedve. Ha akartam volna tuningolni,biztos nem ezt a vga-t vettem volna,mivel màr nincs benne több potenciàl.
Holnaptól 660ti lesz,ami nem erõsebb,de ha màr a kis idõm nem driver telepítgetéssel töltöm és nem laggol a bf4,akkor màr megérte a vàltàs.A màsodik tulaja vagyok a vga-nak.lehetséges hogy az elsô,nem úgy hasznàlta.
-
Maximow
tag
Sziasztok.
Csináltam egy nagy baromságot. Rossz biost flasheltem a hd 7870-es vga-mra, és most sehogy sem tudom működésre bírni. Hiába próbálkozok, az atiflash-el, azt írja, hogy adapter not found, így a régi biost nem tudom visszatenni rá. Már DOS alól is próbáltam, de úgy sem megy.
Esetleg valakinek valami ötlet?
Előre köszönöm.
Ja a win látja mind a két kártyát a gépben, ennek ellenére nem megy.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
katt777 #52260 üzenetére
"Önmagában a lapozófájl hiánya 6GB+ RAM-nál nem akadályozhatná meg egyetlen játék futását sem, ilyen esetben legtöbbször a játék kódjában van a hiba, ritkábban a VGA driverben." - ezt írtad. A VGA driver ebbe nem szól bele.
Halál mindegy, hogy a vinyón hogyan van tárolva a lapozófájl. Attól még az logikailag egy egész virtuális memóriát alkot, aminek van egy teljes címtartománya. Itt a probléma az, hogy a PC-n az operációs rendszer felel az allokációért és mivel az egyes gépek eltérők, így túl sok specifikus optimalizációra sincs lehetőség. A teljes biztonsághoz szükséges a lapozófájl, mert nélküle egyszerűen leállhat akármelyik futtatott program vagy OS szolgáltatás, ami furcsa rendellenességeket okozhat a gép működésében.
-
katt777
félisten
válasz
juve600 #52258 üzenetére
Single player, felbontás, grafikai beállítás???
Szívesen megnézném, de nincs meg a progi.
Abu85: Jaj, ne már! Tudom, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz, nem is állítottam az ellenkezőjét. 8GB-tal még sosem fogytam ki a helyből, a lapozófájlról meg úgy beszélsz, mintha abban a vinyón nem 1000 helyen lenne széttöredezve minden, csak sokkal lassabb hozzáféréssel, mint a RAM-ban, tehát lassulást okoz, nem gyorsulást. Nálam legalábbis mindig lassulást okozott, ezért sem használom, és mindegyik Win remekül elszaladgál nélküle, pedig egy rakat rezidens program aktív. És VGA-lagom sincs.
De aki beéri az "elmélettel", lassítsa a rendszerét nyugodtan.Legalábbis ha nem direkt erre kihegyezett szoftvert használ, amelyhez muszáj.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
katt777 #52257 üzenetére
A grafikus drivernek az ég világon semmi köze a lapozófájlhoz. A lapozófájl főleg azért van, hogy biztosítsa akkor is a stabil működést, ha elfogyott a fizikailag létező memória. Ez a PC-n szükséges, mert hiába van több GB-nyi memóriád abban egy idő után összetöredezik az allokáció, vagyis az egyes nem használt blokkok helyére lehet, hogy nem fér be új blokk. Ilyenkor előfordulhat, hogy elfogy memóriád, még ha széttöredezve van is egy csomó felszabadítható hely, de neked az a hely egyben kell és nem töredezetten. Ilyenkor a lapozófájl segít, hogy a futtatott program nem álljon le.
-
katt777
félisten
válasz
sepsi0 #52255 üzenetére
Hát nálam messze nincs annyi CPU-használat, de Mantle leginkább kihajtatlan VGA-kon tud dobni.
Online BF4-eztél? Egyébként BF3-at is anélkül toltam. Egyetlen program nem ment virt. mem nélkül, amelyre emléxem, az valamelyik Force Unleashed volt. BF4-nél lehet ez verziófüggő is, én pl még update 1-gyel játszottam végig gond nélkül. Talán ez a titok nyitja.
Önmagában a lapozófájl hiánya 6GB+ RAM-nál nem akadályozhatná meg egyetlen játék futását sem, ilyen esetben legtöbbször a játék kódjában van a hiba, ritkábban a VGA driverben.juve600: Sztem leírtuk párszor, mely esetekben gyorsít.
(Gyenge proci, v. multi ill. gyenge graf miatt miatt relatíve gyenge proci.) Ez a tény, nem pedig az önmagában az 50%, ami e formában hamis állítás.
A VRAM megzabálásáról akkor még szó sem esett. Nálam csak lassulást okozott, illetve Thief-nél némelyik driverrel durva artifactelést.
És az a "remek" gyorsulás is számos programban elérhető persze (2-ben, 3-ban?). -
sepsi0
őstag
válasz
katt777 #52253 üzenetére
Én nem gondolom, sőt nem is próbáltam még!
Csak mindenhol azt erőltetik, hogy milyen jó a Mantle.... ez gúnyos megjegyzés volt részemről is.
De azért kipróbálom, bár az I5 4570 70-80%-on pörög max amikor a kártya gpu-ja 99%-on pörög...Nekem a Bf4 kilépett játék közben hibával. Hiba üzenet az volt, hogy megtelt a vga memória. Ekkor ki volt kapcsolva a virtuális memória (8GB ram mellett), Bf3 topikban írták a virtuális memória bekapcsolását, utána nem volt gond, igaz összesen 8 órát játszottam a Bf4-el...
-
katt777
félisten
válasz
katt777 #52253 üzenetére
Jut eszembe: laggolást nemcsak a VGA okozhat, hanem - ehhez még túlmelegedés sem kell - pl. a CPU hibajavítása (hétköznapi használatban nem látod, és még bench eredmény sem feltétlenül gyanús), valami RAM-hiba, stb, ezért tényleg célszerű mindent alapra visszatéve tesztelni. De egy 14.9.1-nél v. 14.8-nál egészen biztosan nem a driver a hunyó.
Pucolásra sztem a Catalyst uninstall utility (direkt az idióta telepítős hibáikra csinálták) megfelelő, egyéb pucolóprogramok nem feltétlenül 100%-osak (sok nem törli ki, amit talál, ha újra futtatjátok, megint megtalálja az előzőleg állítólag kitakarított beállításokat), ráadásul ha rossz helyre nyúlnak, előfordulhat, hogy nem is meghajtókat telepíteni. Ja, és Cat UninstU után azért nézzen rá az ember a registry ATI Tech-es bejegyzéseirer, Appdatára, Programdata és P Files könyvtárakra, bár ez tényleg nem nagyon szokott ott hagyni semmit.
-
katt777
félisten
válasz
juve600 #52215 üzenetére
Ott volt, hogy "gondolom".
Tehát ez csak egy feltételezés a tapasztaltak alapján, egy vélemény, nem állítottam semmit.
papírzacsi: VGA tuning? Nálam 14.9.1-gyel nincs lag, újabbat meg nem teszek fel, mert már az ismert hibáknál is megint ott van a BF4.
sepsi0: Nem használok virtuális memóriát, gond nélkül fut a program.
Miért hiszed el, hogy a Mantle bármennyit is gyorsít úgy abszolúte? Egy közepes teljesítményű proci mellett már lassítani fog, nálam -2-4% a sebesség "növekedése".proci985: Hogy a francba fogyna el a VRAM 1680-as felbontásban?
Full HD-ben maxi grafikával sem fogy el a 2GB-om!
Szerintem ott egy rossz VGA-tuning a hunyó.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
papírzacsi #52250 üzenetére
rakj ra akkor 10GBt es probald ugy, valtozik e valamit
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
papírzacsi #52248 üzenetére
Tele a pagefile. Amiatt korabban mar itt irtuk a topikban, hogy lehet problema.
Amiatt mondom, hogy probald meg emelni a page file sizet.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
papírzacsi #52246 üzenetére
nezd meg az utolso kepet amit belinkeltel, azon belul is az utolso sort.
szep egyenes az a vonal 8192 erteken, nem?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
papírzacsi #52244 üzenetére
pagefile a vinyon van, gondolom van meg 8gb szabad helyed.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
papírzacsi #52242 üzenetére
a pagefile usagere nezz ra, 8giganal csikot huz.
16gigara fel tudod rakni a pagefilet probakepp?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
papírzacsi #52240 üzenetére
az szerintem nem segitene, itt tippre masvalami a baj.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
papírzacsi #52238 üzenetére
szedd le mindenrol a tuningot, feszeket alapra.
esetleg a VGA ventijet toljad feljebb manualisan, hatha segit alapon. VRM/Vram tulmelegedes miatt is lehet ilyen problema, az elite 335 nem egy tul jol szellozo haz (legalabbis ha 300W korul fogyaszt a konfig ami realis megterhelve), VRM meg 65 fokos GPU mellett is el tud dolni ha nem kap eleg levegot / tul magas lesz az ambient temp.
mondjuk ahogy nezem a Toxic VRM es ramhutese pont, hogy sokkal jobban meg van oldva, mint a tobbi 270xe.
-
sepsi0
őstag
válasz
proci985 #52235 üzenetére
Jó lehet igazad van.... bár csak az ssd volt az új a gépekben...
Amúgy mióta aktiválva lett a win megszünt a hiba, nem volt kulcs winhez, de egyik kedves fórumtársam ingyen adott nekem.
A hddn aktivált win volt és ha azzal bootoltam nem volt hiba.
Amúgy intel vezérlős alaplap (ga b85h d3h 1150). -
proci985
MODERÁTOR
válasz
sepsi0 #52233 üzenetére
ez igy nem igaz, nekem boot es a steam is SSDn vannak, nem kekhalalozik semmi.
az egyik marvel sata3 vezerlo utalta a sandforce vezerlos SSDket, ami miatt neha az SSD eltunt menet kozben az eszkozok kozul. na emiatt pl lehetett kekhalal, elvileg az 520 is SF alapu.
papírzacsi: ha egy ido utan lassul, akkor vagy a VRam, vagy a ram fogy ki. FC3nal konkretan 3-5 ora utan volt meg ugyanez.
masik lehetoseg, hogy valami (tap/cpu/vga) tulmelegszik es nekiall throttlingolni. tippre tegyel be valamit monitorozni a hatterbe, ha nezed a CPU / VGA orajeleket, RAM / VRAM foglalast es melle monitorozod a hofokokat, akkor ki kell jonnie a dolognak.
de szerintem szinte biztos, hogy a vram fogy ki.
-
sepsi0
őstag
válasz
papírzacsi #52232 üzenetére
Ok, nekem Win7 ultimate van. Nem is kéne a 8 vagy a 8.1.
Nem tudom, hol lehet. Az az érdekes, hogy a win8-at azért tuszkolják, mer 10%-al gyorsabb lesz minden játék, ehez még hozzá adjuk a mantle 10%-át és mindjár repíteni fognak W8 alatt a játékok
SSD-d van? Ha igen akkor az a bajnekem 2 hétig kékhalálozott a gép Bf3 alatt mióta megvettem az Intel 520-at. Mind a két gépünkön.....
-
sepsi0
őstag
válasz
papírzacsi #52230 üzenetére
Volt most ez az ingyenes hét....
Én akkor próbáltam ki és volt olyan, hogy kevés a vga memória (2GB) hibával kilépett, utána szaggatott....
Utána olvasgattam és akkor találtam, hogy a virtuális memóriát növelni kell (nálam ki volt kapcsolva).
Meg is oldotta a hibát... -
sepsi0
őstag
válasz
juve600 #52215 üzenetére
Szia!
Köszi a linket, de az a Never Settle. Az más promó.
Azzal nincs baj, hogy vetted, én azért céloztam erre, hogy lehetnél együttérzőbb
A BF4 promóció szerződési feltételeiben az van, hogy minden viszonteledónak biztosítják a kuponokat.
Múltkor pont a CHS-t linkeltem be a PCX-nek és egyből küldték a Never Settle kódot (R7 260x). Amúgy tagadtak mindent....
Bocs ha félreértettél, nem akartalak támadni.
Itt az a gusztustalan, hogy meg merik ezt csinálni.
Kíváncsi leszek, hogy az AMD milyen választ ad, mennyire lesz nagylelkű.Amúgy, hogy a témánál maradjak, nagyon jó kis (nagy) kártya. Én most 14.9 driverrel használom hiba nélkül.
Nem tudom érdemes e felraknom majd a 14.4-et Bf4 mantle miatt.hackeeeee
Ebben os igazad van, de fehéren feketén ott van, hogy minden nagykernek biztosítva van a promó ideje alatt a kupon. A FQ-ban pedig az van, ha a eladó azt állítja, hogy ő nem kapott kupont, az nem létezik, mert az amd biztosította....
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Speed® #52196 üzenetére
Ja, enyemek gyarilag 1000res GPUn jarnak, mem alapon, nincs veluk semmi olyan problema, ami ref kartyakkal nem jon ki. Gpun van 16%, memen kb nulla, ehhez kepest mukodik jol. Btw a 7870 is 1200on jar alapbol memre, szoval marcsak emiatt se valszinu, hogy szinkronizalva lennenek. De biztos van whitepaper ami leirja, hogy hogyan vannak kotve az alkatreszek.
Feszre 1.163/1.225 itt is.
-
Apollo_21
addikt
válasz
papírzacsi #52221 üzenetére
Az a "normális" ha fullra pucolod..h ne maradjanak fent dolgok az előzőkből...
-
marquuard
veterán
válasz
papírzacsi #52219 üzenetére
Mai nap raktam fel a 14.9-re. Szignifikáns változás nincs a két driver közt, ezért nem igazán vettem észre különbséget, viszont nem kellett törölnöm az előző drivert, gond nélkül felment.
-
papírzacsi
aktív tag
sziasztok. ki telepítette már a 14.9.2 drivert? és milyen?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
sepsi0 #52208 üzenetére
Mondjuk 1 dolgot ne felejtsünk el, hogy minden promócióhoz tartoznak viszonteladók, mégpedig, hogy mely viszonteladó vesz részt az akcióban.
Mondjuk a mostani Never Settle promócióban ez a CHS és a Ramiris
Azt viszont nem tudom, hogy a BF-nél is így volt-e.
-
juve600
nagyúr
válasz
sepsi0 #52213 üzenetére
ott látod
HUNGARY : CHS,RAMIRIS,az EXPERT volt a harmadik,de a kisker nem fogja neked megmodani kitől vette ,a nagyker meg szóba se áll veled,ők se modnják meg melyik kiskernek szállitnak
Amúgy olvastam az Origin topikban, hogy Te is így jutottál a BF4-hez, mármint kuponnal...
ezzel mi a problém?? én magát a kupont vettem meg itt az aprón(#52212) katt777
sztem ezt ne nagyon hangoztasd,ez ebben a formában biztos nem igaz,a kupont kiszedik valszeg a kiskerben és eladják külön,de hogy ki azt ugyse tudjuk meg -
sepsi0
őstag
válasz
juve600 #52211 üzenetére
A gyári szám alapján az Asus support meg tudja mondani melyik nagykernél érkezett be az országba.
Hol látod a magyar nagykerek listáját? Mutasd meg légy szíves, mert ha igazad van akkor nekem nincs igazam...Amúgy olvastam az Origin topikban, hogy Te is így jutottál a BF4-hez, mármint kuponnal...
Ennyit az üzleti titokról.....
-
katt777
félisten
válasz
katt777 #52209 üzenetére
juve600: Gondolom, ez a kuponosdi olyasmi, mint amikor egy gyártó 2-3 év garanciával kínál valamit, a kisker meg csak 1-et ad rá, hadd vegyél újat és nyerjenek egyet maguknak a gyártói garral, ha tönkremegy a cuccod. Vagy nem gariztatnak egy hibás kártyát (neked), maguknak viszont igen. A kupon lenyúlása (emléxünk még a CF-hidak gyakori eltűnésére és külön árulására?) csak hab a tortán.
[ Módosította: Speed® ]
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Akkor nekem is járt volna BF4, mint már írtam február 13-én vettem Asus R9 270 -et PCX-től ??
-
sepsi0
őstag
válasz
hackeeeee #52207 üzenetére
Ebben igazad van, már mint a lejáratban.
Az viszont tény, hogy a bolt elhallgatta, megtartotta magának a kuponokat, ami akkori értéken kb 2*10000ft.
És ez nem az első esetem velük. Utána vettem a gyerekeknek 2 db R7 260x-et és nem adtak ahoz sem kupont, sőt letagadták, ködösítettek (más fórumozóknak is). Csak azután adták ide ( két órán belül) a kódokat miután a nagykernél is szerepelt az akció és megfenyegedtem őket (PCX).
Nem hagyom annyiban! Megvárom mit ír az AMD, megtudom melyik nagykertől vették a kártyákat, megtudom, hogy ők biztosítottak e kuponokat. Ha igen akkor fogyasztóvédelem!
Erre biztatok mindenkit aki így járt, mint én!Köszönöm mindenkinek az infót és segítséget és nem offolok tovább!
-
sepsi0
őstag
válasz
hackeeeee #52201 üzenetére
Szia!
Nem csak azokhoz jár! Az Asusnak NEM volt Battlefield 4-es kiadású/csomagolású kártyája.
[link]
Az itt felsorolt márkákhoz járt a kupon!Én írtam az AMD-nek, hátha megszánnak....
(#52203) bajzal
És Battlefield 4-es csomagolású (doboz) vagy gyári csomagolású volt a kártyád?
"Csak a BF4 Edition kártyákhoz jár BF4" -
Victoryus
addikt
Accelero s1 rev 2 kompatibilis a 270x-szel? Rämegy?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
sepsi0 #52197 üzenetére
Csak a BF4 Edition kártyákhoz jár BF4. Ha nem az, akkor nem jár hozzá.
A mostani Never Settle promóció előtt pedig alsóbb kategóriás kártyákhoz (ha jól emlékszem 250-250x) járt kupon, ha jól emlékszem, de akkor sem BF4 járt. De az előző promócióra sajnos már nem emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XPEnology
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eladva,értékelésre vár !Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB/ beszámolok
- ASUS TUF GAMING 3060TI OC
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GARIS - GIGABYTE Radeon RX 6800 GAMING OC 16GB
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest