Hirdetés
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
katt777
üzenetére
ASUS GPU Tweak Rendszergazda jogosultsági szinten sem mindig töltötte be a profilomat induláskor vagy csak részben a GPU órajeleket igen, a ventiprofilomat és feszültség értékeket nem jól kezelte. ASUS fejlesztésű program és driver.
Ezt már kitárgyaltuk itt a fórumon, ha valamelyik részére nem emlékeztél, ezért megint leírom a kedvedért.
Afterburner a Sapphire HD7850-re kiadott 3.00 verzióval rendben tette a dolgát. R9 R270X és az Afterburner 4.00 már nem volt ilyen jó együtt, mert a 2D-3D órajelváltás bugomat ez a program okozta. Megnéztem jónéhány beállitási lehetőséget, de én nem erőltetem ami nem müködik. Sapphire Trixx meg tökéletesen jó vele. Érdekes módon a játékokban és Benchmarkokban nem észleltem töredék annyi akadást sem mint régen. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Apple asztali gépek
- Spórolós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezt már kitárgyaltuk itt a fórumon, ha valamelyik részére nem emlékeztél, ezért megint leírom a kedvedért.
Afterburner a Sapphire HD7850-re kiadott 3.00 verzióval rendben tette a dolgát. R9 R270X és az Afterburner 4.00 már nem volt ilyen jó együtt, mert a 2D-3D órajelváltás bugomat ez a program okozta. Megnéztem jónéhány beállitási lehetőséget, de én nem erőltetem ami nem müködik. Sapphire Trixx meg tökéletesen jó vele. Érdekes módon a játékokban és Benchmarkokban nem észleltem töredék annyi akadást sem mint régen. 
Nála nem ébred fel a kártya. A BS viszont játékok alatt keletkezett terhelés mellett egyszer csak meg feküdt. Meg szűnt a kép.