- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
válasz
Ciccuka #53098 üzenetére
Lehetne alacsonyabb is, bár azt nem tudjuk, százalékosan mekkora kakaót kap a hűtőventi. Ha viszonylag keveset, akkor nem gond, ha viszont már most is pörög szinte maxon, akkor az nyáron saccra +10°C lesz majd (vagy még több), feltételezve most 20°C körüli szobahőmérsékletet.
-
Ciccuka
veterán
84 fok maximumon most az mennyire megfelelő?
-
Ciccuka
veterán
Ezt írja ki a legfrissebb Aida64 5.00.3300 és a TechPowerUp GPU-Z:
Busz típusa PCI Express 3.0 x16 @ 1.1 x16Alappal leírásában pedig ez van:
2 x PCI-E x16 2.0 Slot (CFX x8)
2 x PCI-E x1 2.0 SlotMi lehet a gond? Valós lehet az az érték? Mekkora sebességvesztést okozhat?
-
Ciccuka
veterán
Milyen tesztprogramokkal szoktatok tesztelni általában (3DMark 11)?
Akinek R7 265 vagy HD7850 vagy HD7870 van milyen eredményei vannak?
-
Tournament
aktív tag
válasz
csabi0805 #53092 üzenetére
Egyik srácnak WOT-ba jelentek meg ezzek a pixel lilába asus r9 270 simaja volt asszem mindent probált végül kiderült hogy a hütés VRM nincs borda se a ramon hővezető pad
Gyárilag neki is tele volt airflact / pixel és 3 szőg bugokkal . Rákapcsol a venti sebeségre és megszünt minden luxus a hütés a 20% semmit nem ér amit a gyártók belőnek ha nem tőkéletes a kari ilyen hibákat okozhat a VRM és memo melegedés -
seederking
őstag
válasz
csabi0805 #53092 üzenetére
Ha nem driver vagy win hiba akkor én vram hibára gondolnék.Annó nekem az 5870 csinált ilyesmit.Csak nekem fehér helyett színes kockák szaladgáltak a képernyőn.
UI : Gariban lehet azért nem látják mert nekem is csak huzamosabb idő/terhelés után jött elő.A boltban meg gondolom nem nyúzzák nagyon.
-
csabi0805
senior tag
Sziasztok!
Miért csinálhat ilyet a kártyám:Már volt gariztatva onnan visszaküldték,hogy semmi baja neki.
Hát vicc.
Azt hittem hogy a hűtés miatt,de most vettem egy Zalmann Z9 Plus házat és úgyanúgy csinálja.
Ilyen kis kockák jelennek meg a képernyőn.
Alien Isolationnél is meg az F1 2014-nél is. -
Dark KillerX
addikt
válasz
Steve198310 #53089 üzenetére
Nem csoda,mert a 11-ben eléggé lemaradnak az AMD-s procik,de viszont Firestrike-ban már nincs akkora lemaradás
4600Mhz-en 7166 pont a Physix score [link]
4600Mhz-en egy i5 3570k pontja pedig 8753 [link]
3600Mhz-en üzemelő i5 2400 pontja pedig 6559 [link]Jó kb 20%-al több pontot ért el az i5 ,de jóval drágább is,viszont az én pontomhoz annyit hozzá tennék,hogy igaz 4600Mhz-en ment a proci,de sem a HT,sem az NB nem volt húzva,és a ram is Single volt,mert csak 4GB ramom volt,szóval ott még volt egy 100-150 pont tartalék a rendszerben.
Szóval összegezve sztem nem olyan rossz ez,és bőven elég számomra a legtöbb játékhoz.
sephi Így már jobb,de én még régen mértem azt,kb 1,5 éve,és csak FX-el,akkor ennyit javult még kb 1,5 év alatt! Nem rossz
Azért csak gyúrnak a driverre,AMD-él is
-
F e Z o
veterán
válasz
Dark KillerX #53087 üzenetére
-
Steve198310
őstag
válasz
Dark KillerX #53087 üzenetére
1150/1500 jobban megy a i5 2400 al
-
Apollo_21
addikt
válasz
seederking #53084 üzenetére
Amblient cucc és az anti aliasting mehet offosra..a többi meg mehet feljebb, sztem.
-
betegphiu
senior tag
válasz
seederking #53084 üzenetére
anti aliasing, árnyékok meg ez a hbao,ami azabálják a gépet. offold őkrt,a többi mehet ultrára :-)
-
DeSanto
őstag
válasz
RetepNyaraB #53079 üzenetére
Húhaaa... Ez egy Dungeon Defenders játék
3 állitási lehetőség van és ennyi... A DDE 30-60 fps közt van azzal nincs baj a DD2 is megy ahogy kell csak a DD a kedvencem.
Szóval lópikula. Nem támogatja a physx-et. Szóval lehet only nv játék.betegphiu:
A sör pont elég lettkb 6x néztem át mit irtam
katt777:
Téged birlak évek óta...Te megmondod a tutit
De mi a tököm az a szinprofil?
A másik meg az hogy a HDMI-n átfdolyó hangra gondolok. A venti nem érdekel.
Szóval a csikosodás annyira nem izgatna ha a DD menne megfelelően.
Am 4:4:4-en van. -
katt777
félisten
válasz
DeSanto #53073 üzenetére
PhysX (sanszos az 1 100%-os mag miatt), vagy éppen HDAO-t (nV) használsz HBAO (AMD) helyett.
HDMI-n a GPU-scalinget fevitted 0-ra? Mert alapból nem arra teszi az idióta meghajtó.
Színek full RGB4:4:4 PC-n vannak? Mert alapból nem arra teszi az idióta meghajtó.
Monitor driver, és saját színprofil fent van?
nV hangja? Eddig az összes nV kártyám sokkal halkabb volt a legjobb hűtéssel szerelt AMD-nél is. Igaz, ált. Twinforce-os (vagy 1 ventis saját) GB volt mindegyik.
PX-es játékhoz NE vegyél AMD kártyát (máshoz sem).
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
DeSanto #53073 üzenetére
Beallitasok biztos nem valtoztak? Nem tudjuk mi a jatek, de pl. lehet rajta Physx es ha az bekapcsolva maradt, kifekteti a cput, közben a gpu meg orrot piszkal.
Az atmeretezes elöfordul, az ne mbaj. A csik lehet a nem megfelelö szinkalibraciotol, ill. a hogyhijjak rossz beallitasatol...na...ami lehet rgb, Yuv, meg ilyenek. Ami megmondja a gepnek milyen kepkodolast hasznaljon, bocsi nem ugrik be a neve
-
DeSanto
őstag
válasz
betegphiu #53076 üzenetére
Lefotóznám neked de alig látszik...
Szabad szemmel látható de a telefonom képtelen képet csinálni róla.
Monitoron nem látszott.... Igaz ott erősitőn keresztül ment a HDMI jel.
Amúgy azért nem akarom lecserélni a HD7850-et mert a hangja nagyon bejön, nv-nek meg a bánat kivánja a hangját akár meghallani is...Sok volt a sör ma estére... bocsi
-
betegphiu
senior tag
válasz
DeSanto #53075 üzenetére
ezt a csíkozást ,ga lefotoóznád,bejjebb lennénk.
új winfost raktál már fel ? új proci mellé illik rakni. vagy nyomj egy alaplapi jumper resetet és új drivert mindenből.látod,épp az előbb írtam,hogy nekem az fx 6300 kihajtja a 7870-et elég rendesen,szóval a procid elég kell,h legyen
-
DeSanto
őstag
válasz
betegphiu #53074 üzenetére
Nincsen semmilyen driver rajta. Kivétel az Intel mivel azzal használtam a gépet a HD7850 előtt.
A CPU-m i7 3770 aminek elégnek kellene lennie. Gondolkozom egy 570 beszerzésén mivel én nem sok játékkal játszom, leginkább csak ezzel.
A másik gondom amit most vettem észre hogy kb 3 hete vettem egy LG 32-es 3D-s tv-t monitornak és "csikos" a kép.
Valamint az átméretezést kell használnom hogy teljes legyen a képernyő...
HDMI-n használom, a 60fps olyan "sima" hogy besz@rok de ez a csikosság felbosszant....
NV kártyákkal sosem volt ilyen problémáim...
Sajnálnám eladni mert mindig ATI(mostmár AMD) párti voltam de ez felbosszant. -
DeSanto
őstag
Lenne egy kérdésem.
Van egy 2011-es játék ami a mai napig kedvencem, online játék és régebben egy i7 920-al játszottam 470GTX társaságában.
Na most HD7850-em van és a játék 12fps-re is lemegy... CPU 100% 1 magon, GPU 34%-on megy.
Mi lehet a gubanc? -
betegphiu
senior tag
válasz
RetepNyaraB #53049 üzenetére
tényleg csak szundikált a kártya :-)
kitettem 106 cm fhd-ba és ugyanúgy viszi,mint 1440-ben. majdnem minden ultrán. úgyhogy a proci kihajcsa kérdés is megoldódott :-) -
-
nesh_019
senior tag
Sapphire Radeon 270x OC 2GB?
Pontosan miben OC? mivel a Grafikus chip sebessége 30mhz kevesebb a gyári adatnál ! -
katt777
félisten
válasz
Picturemaker #53063 üzenetére
Tévedés. Van több jó is, persze, azokba sem kell hülyeségeket beállítani
, de ez totál off.
-
katt777
félisten
válasz
zozoz1 #53061 üzenetére
Ha a legjobbat vetted volna mindenből (de főleg nem a sokaknak gondokat okozó 270X-et), nV topicban birkóznál. Izé... vagyis, ha lenne miért...
Ezt leszámítva tényleg jól válogattál.
A jó ötletet már rég közzétettem.
A nálam bevált megoldásnak nálad is működnie kellene. Mondom a fontosat:
1. Cat installerrel uninstall (mehet a telepítő indításával is, de jobb Telepített Programok közül).
2. Program Files, \ Common files (x86 is) \ Programdata ATi könyvtárak töröl (user\Appdata játék profilok maradhatnak)
3. Reg: HKCU\ATI, HKLM\ATI (Tech. is) töröl.
4. Restart (CCleaner mehet)Driver pucoló progikat kerüld!
Fentiek után akármelyik driver szépen telepíthető (ha mégsem, win reinst
), lehetőleg legyen friss ASUS.
AB nem okoz galibát, már ha jól van beállítva, de a bizt. kedvéért deaktiválhatod, főleg telepítéskor.
BF4 az általam már többx leírt módon Mantle-ben is jól fog futni, de DX-ben biztosan. Nem kell lapozófájl.
-
zozoz1
aktív tag
válasz
sepsi0 #53051 üzenetére
Most karácsony elött sok a meló kevés az időm. De dolog végére akarok járni.
(#53051) sepsi0
Minden ötletet kipróbálok. Valakinek az ajánlása csak be jön.
Ha igen közzéteszem...(#53052) sephi
Nekem most a catalyst nincs fent csak a vga driver.
Az MSI Afterburner 4.0.0 használom (van aki azt mondja neki ez a progi okozott galibát)Amúgy fél éve sincs hogy vettem a gépet. Próbáltam mindenből a legjobbat. Még is itt bírkózok.
-
katt777
félisten
válasz
Steve198310 #53058 üzenetére
Vagy simán kilép kevés memóriával, vagy 2D textúra kirajzolási hiba. A poén, hogy a videó közepén csinálja, 3D-nek semmi köze hozzá. Swap fájl-lal működik, de ez idegesítő (ráadásul min graffal is kell neki, vagyis vsz. a videónak, mert a játék nem zabálja meg). Ha mindent ráteszek, 1.8FPS
, miközben ritka pocsék képet nyújt, használhatóvá butítva kb. mint egy Unreal engine 3. Bármi grafikát állítok, percekig újra megy a betöltő videó, egyébként 92FPS alá nem tudtam vinni eddig, szóval még nem jöttem rá, melyik beállítás vágja haza. Az viszont biztosan rossz (driver is lehet akár), mert van pár DX11-es játékom, és egyik sem fekteti meg a karit. Alapvetően szerintem ez egy hiperszarul megírt játék még 3. javítással is. Nem is szidom az AMD meghajtót, a 2 legfrissebbel ua. hibák vannak.
Ja, és volt benne az elején egy Auto Mantle, az vhová eltűnt.Pedig kikapcsoltam volna.
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
RetepNyaraB #53039 üzenetére
Mindent be állitottam ugyan igy de nem engedi most sem a Core Voltage (mV) emelni
-
-
betegphiu
senior tag
válasz
RetepNyaraB #53037 üzenetére
na újraraktam a winfost.
minden oké most. valszeg az lehetett a hiba,hogy achi összeakadt a felelegesen feltett alaplapi driverekkel. most új windows van,drivereket nem raktam,csak a vga-nak. chromeot használok amúgy, és a media player us tökéletesen dolgozik,meg a vlc is. a vlc is szarakodott előtte,ez kimaradt.
kihajtásról meg annyit,hogy 1440-ben a far cry 4. ultrán,msaa kilőve és tükörsimán fut. metro last light redux is maxon megy egy röccenés nélkül :-)
fsb-n toltam 5-öt, a proci órajelet húztam mellé,most makd 3800-on van a cpu és a ram1640- en.
de hol van még a vége ? prici simán megy 4100-200-at.
de nem húzom,mert így is kihajtja a kártyát. kártya alapórajeleken van,szóval még ott is lenne bőven plusz kraft, de mivel nem fullhdban tolom,így nem kínzom a vasat. :-) -
sepsi0
őstag
válasz
seederking #53045 üzenetére
Szerintem azért nézz meg egy Dell-t élőben! Én nem vennék LG-t megint a Dell után.
Pl. Dell-hez adnak HDMI, DP kábelt.... és a monitor felépítése sem elhanyagolható!
Én tőlük vettem, itt a PH-n is jelen vannak... nagyon korrektek!(#53046) katt777
2db konfig amin nem megy stabilan a BF3-4...
I5 4570, Gigabyte B85, 8GB Kingstone RAM (c9d3p1k2), Intel 520 120GB SSD, ....
Én sem vitázni akarok, csak segíteni másokonnekem is az volt az első az új gépeknél, hogy kilőttem a lapozó file-t...
-
katt777
félisten
válasz
sepsi0 #53036 üzenetére
Én továbbra is csak azt tudom mondani, hogy nem lapozófájl egyik játéknak sem. Hogy miért lehet rá szükség, már írtam. 8GB bőven elég, de 6 is. Jó pár éve egyedül a Force Unleashead volt az egyetlen, amely nem ment nélküle (kellett, el sem indult), de hogy 8GB RAM-mal ilyen gondok legyenek ÉP Windowson, olyat nem pipáltam. Jut eszembe, valami hálózati szarság BF-nél bezavarhat, de alapból tutira lazán fut nélküle. Persze muszáj megjegyeznem, hogy ez drivertől és update-től is függ. De ha nektek úgy megy, és OK, akkor fölösleges is vitázni rajta.
AMD-nél nem lep meg, hogy egy konfigon ilyen beállítással megy rendesen valami, egy másikon meg egy másikkal.
RetepNyaraB: FX-ben nem szakértek, de a 3.45GHz tutira kevés, nagyon sok helyütt olvastam, hogy inkább FX-8... procikat javasolnak AMD-sek is egy ilyen kalibertű kártya alá.
-
sunci_02
aktív tag
válasz
seederking #53042 üzenetére
Az már jó
Én R9 270X és egy Samu 48"-on párossal játszom a Far Cry 4-et, 2 méterről nézve.
-
sepsi0
őstag
válasz
seederking #53042 üzenetére
Szia!
Én is TN paneles LG-t használtam, igaz az adatokat nézve a tiéd jobb....
Én az ajánlott Dell P2314H-t vettem. Hogy milyen a különbség? Most tervezem a 3. ilyen monitort venni és lecserélni a régit, pedig semmi baja... utána meg a 4. is cserélve lesz, csak legyen pénzem...
TN panel után az IPS sokkal teltebb, szebb... de ezt látnod kéne.
Létezik a Dell P2414H, ha kell a 24". Ha van rá pénzed szerintem jó befektetés!
Ha felmerült a csere, úgy is lecseréled. -
sunci_02
aktív tag
válasz
seederking #53040 üzenetére
szerintem gyűjtögess és vegyél tv-t!!!!!!!!!!
-
seederking
őstag
Sorry de a monitoros topicban nem igazán kapok választ.
Gondoltam próbálkozom itt.Sziasztok
Most fejlesztettem gépet (cpu,vga) és az lenne a kérdésem,hogy a jelenlegi monitoromat érdemes lenne-e lecserélni mivel már jó pár éves darab és nem tudom mennyire számít a megjelenítésben ha cserélnék.
Cikkeket olvasva (pl most a far cry4-et) a képeket elnézve nekem teltebb színek jönnek át mint amit otthon látok a monitoromon.Esetleg adnátok tanácsot,hogy jó még-e a mostani monitorom vagy érdemes cserélnem mert szebb lehet ezáltal a grafika,játékélmény?
KöszönömHa érdemes lenne a csere esetleg ajánlanátok monitort (használtan 40-50 körülre gondoltam).Nem akarok/tudok kiadi 60-80 ezret monitorra.(Elvárás 24" FHD LED)
Egyébként milyen értékeket figyeljek/hasonlítsak össze a jelenlegi monitorommal kapcsolatban a csere esetén.Mitől lehet szebb teltebb színű a képe egy újnak. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
ricsi8800gt #53038 üzenetére
-
ricsi8800gt
addikt
Igaz nem ebbe a topickba való a kérdés de hátha elöbb kapok választ
Az MSi Afterburnerben miért nem engedi Állitani a Core Voltage (mV)-t?ki is van jelölve a Settinge de igy se engedi. XFX7950 catalyst-14.7-rc3
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
betegphiu #53020 üzenetére
Ha jol megrangatod az fx-et, akkor kihajthatja. Egy szalon eröigenyes programokban keves lehet.
A böngeszö szakadas es media player nem a vga hibaja alapvetöen (de ennyiböl nem lehet megmondani, mi a gond). Milyen böngeszö (ha tüzroka akkor legfköbb ideje kidobni)? A media playert pedig el se kellett volna inditani: rengeteg jobbnal jobb alternativa letezik. -
sepsi0
őstag
-
sepsi0
őstag
válasz
zozoz1 #53026 üzenetére
Szia!
Még utoljára annyit tudok mondani, nogy DDU-val szedd le a vga drivert, rakd fel az Asus honlapján lévő 13.251-et utána megint dx telepítés..... és próba.
Nekem is asus r9 270x 2gb van, nálam (nálunk 2db u.a. gép) is szórakozott a Bf4. Ez a kombó segített, 13.251+dx install+ 1gb lapozó file..... és satabil, de nincs mantle. -
HopeckoR
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy MSI R9 270 2GB Videókari.
Játékokban néha mintha be villanna az egész kép (egy pillanatra az egész kép lilás lesz vagy csak ugrik egyet a kép) ami elég bosszantó és zavaró tud lenni.(vagy csak én képzelődöm de nem hinném
)
De tapasztaltam 1-2 játékban "kockásodást" is.
Most így olvasgattam visszafelé de nem nagyon találtam rá egyértelmű kérdést/választ ezzel kapcsolatban. Más is panaszkodik hasonlóra illetve külföldi oldalakon is lehet ezzel kapcsolatban ezt-azt olvasni. Erre mit tudtok mondani? Mit lehetne ezzel kezdeni? BIOS update? Vagy gariztatás (amit lehetőleg elkerülnék, volt már szerencsém korábban a csodás ASUS R260X seriához is...) ? Vagy csak én képzelődöm? -
nesh_019
senior tag
Sziasztok vettem egy Sapphire Radeon R9 270X Dual-X OC 2GB de nem értem hogy mi ezen az OC, mivel a Grafikus chip sebessége 1020 MHz gyári a honlapom ugyan ez ami nem sapphire 1050mhz.
Grafikus memória sebessége 5600 MHzJó kártya? 7850 cseréltem le.
Azt olvastam hogy tud DX12-t
fx6300 kihajtja?
-
Lacuss20
senior tag
Én is feldobtam a win 8.1-et és megtáltosodott a gép. Semmi, ismétlen semmilyen egyéb progit nem tettem fel se chipset se mást. Shadow of mordorba még több az átlag fps +5-6. Am nem játszok már vele mert unalmasan könnyű hülyeség :/... WoT inkább
izzasztja a kártyát max grafikán
-
zseko
veterán
válasz
katt777 #53018 üzenetére
jaja, megvettem
Ami 1440-ben ment low-on, az most 1920-ban maxon
De ismerős, az kiakasztott ma rendesen... kezdte azzal, drágán vettem, annyiért már boltból újonnan kapok R9 290X kártyát is...aztán meg akarta nekem magyarázni, hogy a régi kártyámmal nem megy úgy a játék amit mondok, és amit tapasztalok. Mert ő jobban tudja, mert ismeri a kártyát és annyit nem megy, az nem számít, hogy én használom, meg játszok vele, ő akkor is jobban tudja
de amivel végkép kiakasztott, ot is hagytam a fenébe, hogy attól hogy a felbontást felveszed 1920-ra még nem fullhd-ban játszol. Ahhoz hogy fullhd-ban játsszál be kell kapcsolnod az élsimítást!!! Mert anélkül csak fele akkora felbontás van, csak a monitor skálázza fel a felbontásodat fullhd hatásúra a váltottsoros és oszlopos!!! képmegjelenítés miatt!!!!vagy ilyesmi, mert itt kizsibbadt az agyam, és többi hülyeséget már nem is bírta feldolgozni...
-
sepsi0
őstag
-
zozoz1
aktív tag
válasz
sepsi0 #53016 üzenetére
sepsi0
A Battlefield 3 directx-ét feltelpítettem a 4-re ahogy mondtad. De nem változott semmi.
Sőt úgy le fagyott (szürkehalál) hogy csak a reset segített...A virtuális memóriát nem egészen értem. "Ha nincs adj neki 1Gb-ot."
16 Gb memoria van a gépben. Ahhoz adjak hozzá még?(amúgy csak adaléknak hogy a játék legelején az épületben semmi gond nincs. Ahogy kijövök a szabadba 3-4 perc és összeomlik a gép)
katt777
Drága barátom ezer éve nem hallottam felőled. Ment PÜ.....
-
betegphiu
senior tag
válasz
katt777 #53018 üzenetére
nem mondod,hogy a 7870-est az fx 6300 nem hajtja ki?
lehet nem jól fogalmaztam. pl CSGO-ban megvan az fps stabilan,nem dropolgat.
böngésző szokott belassulgatni,windows media player lejátszás közben szaggat,ha egyáltalán elindul az mp3.
új windows van pedig ssd-n achi módban -
Balancee
aktív tag
válasz
katt777 #53018 üzenetére
Egy húron peng az agyunk
Tegnap újra raktam a gépem most w8.1 van rajta. Pont ebből az elgondolásból amit a jelenlegi hsz-edben is levezettél. Jelenleg szűz még a gép, mert driver-ezés és Windows frissítések valamit alap progikon( firefox,utorrent,aida,vlc..stb) kívül semmi nincs még rajta. Alcoholt felrakom a tanácsodra és ha bármi hibát tapasztalok úgy is írok
-
katt777
félisten
Hát akkor 40k alatt találsz márt 7870XT-t is, az simán visz mindent. Látom, döntés megszületett.
Balancee: Tényleg ez a lényeg, csak azért fura, mert nálam eddig semmiféle hibát nem okozott. Esetleg érdemes lehet nyomát pucolni és reinstall, hátha valami elállítódott, vagy egy Alcohollal tesztelni, nem pusztán a virtuális meghajtó okozza-e, illetve ami még gázos, hogy némelyik játék védelme besz.rik a virtuális meghajtóktól.
Steve198310: A 270-ek 1.2V-on mennek, ha jól rémlik. A 7870XT-m 1V-on (de még gyárilag is csak 1.144V). Hogyan fogyaszthat kevesebbet az előbbi? XT-vel azért szépen le lehet nyomni a 270X-et, legalábbis egy olyan jó darabbal, mint az enyém.
kovsol: Nem kell kikapcsolni a boost-ot, tuninggal is csak 1.1V-ot kér.
zozoz1: Hi, nálam ugyanezt csinálta 2. pályán Mantle-lel. CC-ben maxra állítva a profilt, és játékra téve a vezérlést (ill. bővítve), megoldotta a problémát (csak semmi optimalizálás az AMD-től!!!). BF4 legújabb frissítése fent van? (Update 12, assszem vmi 11072). Far Cry-jal semmi gond. 270-ekkel persze gyakran van olyan bug, ami 78x0 karikkal nincs, illetve esetedben mindenképpen érdemes a gyári ASUS drivert használni, mert modolgatják a konstrukciót (pl. több fázis), és a ref driver bekrepálhat tőle.
sepsi0: Mi a francnak a lapozófájl?
Csak lassít.
betegphiu: Az FPS zuhogás a procid miatt lesz (CPU-limit). Bios kapcsoló akkor kell, ha elcseszted az egyiket. Alapból ne állítgass órajeleken, fölösleges ezzel a procival.
-
betegphiu
senior tag
válasz
sepsi0 #53016 üzenetére
sziasztok!
SAPPHIRE HD 7870 XT WITH BOOST (TAHITI LE)
Egy ilyen kártyát szereztem elég jó árban.
két kérdésem lenne.-milyen órajel,feszültség beállításokat használjak (hogy ne legyenek fps dropok amikről halványan olvastam valamit) megéri-e a boost órajelen futtatni (legalábbis driver felrakása óta nem piszkáltam,gondolom ez a gyári alap órajel akkor) alapból?
-állítólag ez bios kapcsolós.. az mi,hol van,mire jó és mikor kell használni?
előre is köszi,üdv!
-
marquuard
veterán
Nem nagyon szokták ajánlani a Gigabyte-t. Hallottam olyanról is, hogy a ventillátor fogja magát és leesik, meg idővel kerreg, stb. Nekem Gigabyte van, eddig nem tapasztaltam ilyet, teszi a dolgát. Az első héten megvettem, mikor kijött az R9 270X széria. Viszont elég antituningos darabok, a gyári feszültség elég alacsony, 1150/1500-nál többet nem bír, BIOS-t meg nem érdemes ezért mókolni.
-
zozoz1
aktív tag
válasz
seederking #53011 üzenetére
Nem nyugtattál meg....
Eddig mindíg szerencsém volt...
Egy VGA-val sem volt gondom...Szóval nem tudom mi lehet ezzel....
-
Emu
őstag
Gigabyte Windforce 7950 mennyire ajánlott?
-
zozoz1
aktív tag
válasz
seederking #53009 üzenetére
Nem R9 280X-ed van? Mint ha azt olvastam volna.
A véleményeknél meg a 270x és 280x-ről ír... -
zozoz1
aktív tag
válasz
Steve198310 #53007 üzenetére
semmihez nem nyúltam. Minden gyári...
Tanácstalan vagyok -
zozoz1
aktív tag
válasz
Steve198310 #53005 üzenetére
Hoppácska!!!!!!!!!!!!
Ráéreztél.....
A FarCry4-nél csinált ilyesmit. Mint ha az űrből jöttek volna elő drótkötelek...
A villódzást is láttam de nem tudom melyik játékban... Talán a Crysisban...
De a Battlefield 4 ben egyszerűen csak behal szürkén... -
zozoz1
aktív tag
válasz
seederking #53002 üzenetére
Eddig csak ott jött elő de mint írtam a villogás alapból előfordul. Látom MSI-d van. Itt egy
A véleményeket nézd
-
zozoz1
aktív tag
válasz
Steve198310 #53001 üzenetére
Nincs más játék alatt. Bár nem is játszottam eddig nagyon vele.Talán a Crysis 3 meg a FarCry 4. De utóbbit csak 20 percet nyomtam. Viszont a képernyővillogás előfordul rendre időnként...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- OLED TV topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Bundle topik
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest