- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem is értem hogy merülhet fel egy ilyen kérdés?
"de az se biztos hogy kicserélték volna és ha ki is cserélik, honnan tudom hogy jó hűtőt raknak e rá"Mit hittél?
Adnak egy 295X2 cooler-t vagy ??Nyilván kicserélik egy olyanra mint ami volt rajta, persze nem is kellett volna fizetni érte ezért valakivel sikerült felrakatnod rá egy jó hűtést rosszul.
-
Zsohi
őstag
Biztosan nem esett baja annak a kártyának, nem kell ez miatt aggódni. Az Accelero Twin Turbo III, pedig papíron teljesen kompatibilis azzal a kártyával, szóval egyszerűen barom volt aki felrakta rá, szedd szét és rakjad fel te helyesen. Útmutató a helyes felszereléshez.
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Én is beszálltam egy Asus TOP 270X-el, holnap teszt!
-
felyx
csendes tag
válasz
papírzacsi #52396 üzenetére
Persze értem, és először én is vissza akartam küldeni garis szervízre, de az se biztos hogy kicserélték volna és ha ki is cserélik, honnan tudom hogy jó hűtőt raknak e rá, mert ha nem akkor megint vihetem majd vissza 1-2 hónap múlva. Ettől a macerától akartam megóvni magam azzal hogy minőségű hűtőt rakatok rá, de nem jött össze, sőt most rosszabb a helyzet.
-
felyx
csendes tag
válasz
papírzacsi #52394 üzenetére
Igen garis, de már a cooler cserénél gondoltam hogy a garitól búcsúzhatok, bár azért azt reméltem hogy legalább egy coolert normálisan rá tudnak tenni a kártyára, elvégre azért vittem szakemberhez, nem pedig én álltam neki rátenni.. De úgy gondolod hogy ez már maradandó kárt okozott és azért ugrott a gari vagy csak azért mert észrevehető a cooler csere?
-
felyx
csendes tag
Sziasztok,
3-4 hónapja vettem egy Sapphire AMD Radeon R9 270X (Dual-X) kártyát. Kb. 1 hónapja a gyári hűtő egyik ventije elkezdet kerregni. Úgy döntöttem hogy lecserélem a hűtőt. Az egyik itteni pc szaküzletben rendeltek nekem közös megegyezés után egy Arctic cooling Accelero Twin turbo III hűtőt és rá is tették, mert hogy ez elméletileg rámegy, persze nekem ehhez nem sok a hozzáértésem. A probléma mindössze annyi vele hogy a heat sink nem ér hozzá a gpuhoz, tehát nem hűti szinte egyáltalán. Amikor beraktam a kártyát idle állapotban 56 C volt a minimum hőmérséklet, persze itt még nem tudtam hogy a hűtő nincs rendesen rajta a kártyán, de gyanakodtam, így elindítottam egy játékot hogy megnézzem mi történik terhelés alatt és hirtelen szívrohamot kaptam mert egészen 103 C-ig felkúszott a hőmérséklet a szenzorok szerint. Max. 2-4 percig futhatott ebben az állapotban, mert amilyen hamar lehetett ki is léptem, utána még 5-10 percet futott a gép, amíg néztem mi történik a hőmérséklettel, de visszaesett és 56-89 C között volt a hőmérséklet így ki is kapcsoltam, nem akartam tovább kockáztatni. A kérdésem az lenne hozzátok, hogy ezzel kárt tettem e a kártyában? Válaszokat előre is köszönöm!
-
Zsolt1
tag
válasz
papírzacsi #52383 üzenetére
(#52384) mrab
Köszi a tanácsokat mindkettőtöknek!
A windows-t szerintem nem rakom még egyszer újra, nem ér annyit az egész, legalább több időt fordítok majd a zh-kra tanulásra, a SATA drivert viszont megnézem, bár én sem értem, hogy mi köze lehet az egészhez, de a lényeg, hogy megszűnjön az akadás.
-
juve600
nagyúr
válasz
Steve198310 #52387 üzenetére
+1
az én msi r9 270x hawk-ra is igaz ez -
Zsolt1
tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy Windows reinstall után 1 héttel valamiért nagy akadások (5-10 másodpercenként kb 1-2 másodpercre megakad teljesen) vannak Battlefield 3-ban, illetve más játékokban is tapasztaltam ezt, igaz nem ilyen sűrűn és hosszan. Megpróbáltam originben javítani a játékot, nem használt semmit, megpróbáltam catalyst-ben javítani a drivert ez sem használt semmit, végül újraraktam a teljes catalystot + drivert, de sajnos így sem volt javulás.
Eredeti Win 7 van a gépemen + legújabb 14.9 whql catalyst, ez volt fent a reinstall előtt is (a VGAm egy Sapphire Radeon HD 7870). Alap órajelen megy a kártya, soha nem is volt húzva, mindig 65-70°C körül van a hőmérséklete, szóval nem is melegszik túl. Idáig egyszer sem történt semmi ilyen játékok közben, pedig már megvan ~1.5 éve a kártya. Valakinek van valami tippje, hogy mi lehet a probléma és mi rá a megoldás? Előre is köszi -
emiki6
veterán
válasz
joysefke #52379 üzenetére
1100/1250 MHz; 1,201V:
FPS: 27.0
Score: 681
Min FPS: 14.7
Max FPS: 59.3Azt azért ne felejtsük el, hogy egy 270X jobb. (újabb, korszerűbb, fiatalabb, hatékonyabb és egy picit erősebb) egy 7870-hez képest.
Miután lement a teszt, kilépten, visszahűlt a gpu, hallottam egy pukkanást!
Remélem semmi baj nincs
-
-
emiki6
veterán
Amúgy /HD7870 1000MHz/ bench-ek:
- Valley 1.0 Extreme HD
- Heaven 4.0 Extreme
- Heaven 4.0 Costum (Full) -
tigerk
tag
Hali
Egy igen érdekes problémával fordulok hozzátok segítségért.Már majd 2 éve szolgál hűségesen egy Asus HD 7870 DC2T, viszont már a régi gépben is csinált olyat hogy a gép indításkor egyszerűen nem volt hajlandó semmilyen output jelet adni se DVI-on se HDMI-n de, kiszereléssel majd ugyanabba a Slotba visszarakással illetve Bios resettel újra éledt mintha nem lenne semmi baja.Azóta a gép majdnem minden komponense változott de a probléma még mindig létezett illetve fejlődésbe kezdett.Este teljesen szabályosan leállítottam a gépet majd 30 perc elteltével bekapcsoltam (volna) de jel az sehol nincs (monitor is csak villogott az erősítőn nincs HDMI jel se) szokásos megoldáshoz folyamodtam viszont a helyzet nem változott így kipróbáltam a proci integrált videókártyának az alaplapi dugaszát és nagy meglepetésemre ott előjött az asztal mint mindig (a windows elindult eddig is mindig gond nélkül csak képet nem adott a gép).Átraktam a 2. Slotba és ott életre kelt a kari majd visszaraktam az eredeti helyére ott is elindult igaz a felbontással voltak problémák mert a Windowsban is 1360x768 volt beállítva illetve a Catalystban is de 1024x768-s volt a kép de ezt egy újraindítással megoldottam és azóta is tökéletesen muzsikál.Erre a rejtélyre tudd valaki megoldást?
Régi gép:Asus p5q3 (nincs integrált)
Intel Core 2 Quad Q9550
hd7870
4GB DDR3 1333 MHz kingmax nano ram
Új gép:Msi H87-G43 Gaming(van integrált kari)
Intel Core I7 4770
8GB DDR3 1333 MHz kingmax nano ramJól látszik hogy az egy Ram kivételével minden változott és a hiba ugyanez ezért gyanakodok a
videókártyára.
A kártya mindig tiszta jól szellőző helyen volt illetve soha nem látott tuningott és külsérelmi nyom sincs rajta,a hűtés sem lett megbontva rajta.
Válaszokat előre is köszönöm
Üdv
Tigerk -
emiki6
veterán
válasz
joysefke #52374 üzenetére
Hát, igen. Az van meg az asus. Asus annyiból jobb, hogy az alaplapom is asus...
Amúgy az Asus olcsóbb is egy kicsit.
Én nem csak az alulfeszeléssel bajlódtam, de még a biost is lecseréltem, hogy ne egy program állítgassa át minden alkalommal, amikor elindul a gép, hanem az legyen az alap. Bátran kijelenthetem, hogy aki hosszútávon akar magának egy beállítást, annak felesleges MSI AB-rel és a többivel bajlódnia, sokkal egyszerűbb az általam beállított biossal az életem. (a bios szerkesztőt aki csinálta azt hiszem fent van itt ph-n is, anno ő rakta ki ide)
Olyan kártya , ami terhelés alatt s halk nem hiszem hogy van, mert ha halk, akkor meg nem hűt, stb.
Azért feszeltem alul, hogy ne melegedjen annyira. Nem szeretem, ha meleg. -
joysefke
veterán
válasz
emiki6 #52373 üzenetére
Ha eddig bejött az MSI, nyugodtan válaszd az MSI 270X Gaming-et.
Alapból és terhelten is nagyon halk, gyárilag van 3 különböző teljesítmény profilja (bár én nem használom ezeket).
Szvsz fölösleges alulfeszeléssel bajlódni, mert jó a hűtése és _tényleg_ halk.
3 év garival adják.
J.
-
emiki6
veterán
válasz
emiki6 #52371 üzenetére
Ja, igen. Újat szeretnék. Nem fontos, hogy Asus legyen, az alap ventilátorbeállítást úgyis babrálni fogom, hogy halk legyen, de minél jobban hűt halkan, annál jobb.
Valamint én a gyári feszültséget le szoktam venni stabil szintre, hogy feleslegesen ne melegedjen, ezt a 7870-et Downclockoltam is 1000MHz-re és a gyári 1,209V-ot eleinte 1,056-re, később többet kért, ahogy öregedett. Azért is cserélném le újra, mert az új és nem 2-2,5 éves.
-
joysefke
veterán
válasz
Steve198310 #52367 üzenetére
280X-ból a Sapphire-ok megbízhatóak (vapor, toxic)? Nincs velük sok hiba mint a 280X Asus DC2
-vel? Ugye az Asusoknak van az az ismert hibája, hogy csíkoz meg a textúrák egyszer csak kifehérednek, villognak stb..
Állítólag hardveres hiba...A Sapphire nem produkál ilyeneket? Vannak a Sapphire-re is negatív vélemények a 280/280X topikban?
üdv
J. -
emiki6
veterán
válasz
Steve198310 #52363 üzenetére
Azt hiszem ez: [link]
Papírzacsi: Maradok AMD-nél. Azért csak 270X-et vennék, mert arra nem kellene sokat ráfizetnem (Én a netto árat nézem:
Szóval max 10 körül fizetnék rá.
-
juve600
nagyúr
válasz
danika0670 #52369 üzenetére
pontosan
-
danika0670
tag
válasz
juve600 #52366 üzenetére
Hmm köszönöm szépen a válaszokat. A 280-ból énis az ASUS-t néztem mivel ugye AKCIÓ van...Időtállóság meg megéri azt az 5000ft-ot. A proci nem sokáig lesz már az a VGA utáni lépcső lesz...de i5-nél feljebb számomra felesleges a csere úgyhogy i5 lesz de az meg bőségesen elegendő a kártyának.
-
juve600
nagyúr
válasz
Steve198310 #52367 üzenetére
vapor-x oké de a toxic-ot én nem ajánlom,volt nekem is belőle és qrva hangos....
-
Steve198310
őstag
válasz
danika0670 #52365 üzenetére
vapor-x , Toxic 270x
vagy ha 280 akkor asus. azt éltetik ha 280x akkor vapor-x ajánlott belőle
-
juve600
nagyúr
válasz
danika0670 #52365 üzenetére
ASUS R9 280 3GB GDDR5 DirectCU II TOP (R9280-DC2T-3GD5) (bontatlan) (info).......................................!!!AKCIÓ!!!...........55.990Ft
280-ból ez a legjobb vétel
ez határeset a procid miatt,270X -et biztos kitekeri,de ez időtálóbb vétel lenne
táp is bőven elég hozzá270X-ből
MSI R9 270X GAMING 2GB GDDR5 (R9 270X GAMING 2G) (bontatlan) (info)..............................................!!!AKCIÓ!!!.........50.990Ft
halk,jó hűtésű kártya -
danika0670
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek el szeretném dönteni a dolgot, de mindig a fórumozók rakják fel az "i"-re a pontot nekem.
A helyzet hogy van most egy Asus GTX560Ti DCU II TOP 1GB-os VGA a masinámban. Ezt most úgy néz ki hogy lehetőségem nyílik cserélni egy 270x-re..Itt jön a kérdés amivel hozzátok fordulok. Melyik 270x-et érdemes venni (2-4gb-osat melyik márkát érdemes, szeretném ha halk lenne a hűtése). Lec kollégától vásárolnám azt a bizonyos 270X-et itt elég sokan tudják kiről van szó akár még linkelhettek is tőle hogyha van erre időtök tanácsképpen, hogy melyiket érdemes. Még a sima 280-akat is nézegettem. Egyenlőre I3 3240 van a gépben...nem sokáig, úgyhogy limittel nem lesz probléma. Jah és a táp gyanítom elég (XFX 450PRO).
Válaszotokat köszönöm előre is! -
papírzacsi
aktív tag
válasz
emiki6 #52362 üzenetére
A TOP-nak emelt órajelei vannak,a bios ugyanaz.max. pár fps a különbség,amit kis tuningal,ha birja a vga te is elérhetsz.
7870-ről akkor lenne érdemes 270x-re váltani max. ha a mantle ki lenne már fórva és sok game támogatná. inkább 7970,r9 280(x),gtx 670,gtx760,gtx770 stb-re válts,ha van még plusz 10-15 cashed. -
emiki6
veterán
Sziasztok!
A sima Asus 270x és a TOP között csak bios különbség van, vagy van a hardveres külöbség is?
Érdemes egy 270X-re leváltani egy 2-2,5 éves 7870-et?
-
Barathrum
tag
Az XFX videókártyák nagyon noname-nek mondhatók?
Van valakinek tapasztalata velük kapcsolatban?
-
zsizsef
senior tag
Gigabyte R9 270 OC mennyire vállalható?
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Ezzel kapcsolatban tud valaki segíteni? Amúgy kb 10 menetet mentem a tankossal és csak az utolsó kettőnél csíkozott.
Konkrétan arra lennék kíváncsi hogy melyik driver ajánlott hozzá.
-
Barathrum
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget :-)
Ez a compker.hu is ilyen online webshop? Van olyan ismert/megbízható, mint pl. a PCX?
-
-
juve600
nagyúr
válasz
Steve198310 #52345 üzenetére
+1
-
Barathrum
tag
Köszönöm mindenkinek a tanácsot, akkor lehet, hogy várok az Asusra :-)
Egyébként szimpatikusnak tűnik ez az MSI...
-
Barathrum
tag
Sziasztok!
Mivel eléggé felment az általam nézegetett Asus kártya ára (R9 280), így kénytelen vagyok mást nézegetni.
Szóval szerintetek melyiket érné meg?
MSI R9 270X 2GB DDR5 R9 270X GAMING ITX 2G vagy MSI R9 270X 2GB DDR5 HAWK, vagy esetleg Gigabyte R9 280 OC 3GB DDR5 GV-R928WF3OC-3GD videókártya ?
-
Apollo_21
addikt
válasz
tothjozsi96 #52335 üzenetére
Lehet, meghalt a HDMI csati rész..vagy alapba hibás volt, de mivel te nem azt használtad..nem derült rá fény..
A VTX kari problémára a másik kollegának pedig!!!
hupisom1 kolléga is foglalkozik vga javítással..keresd fel őt! Hátha, énis nemrég jelentkeztem be nála..még nemadtam át a kártyát számára, de hozzávetőleges összegkeretet is tudott mondani ami nekem külön jól esett. -
Sziasztok.
Érdekelne a véleményetek.
Tegnap eladtam egy R9 270X kártyát, Sapphire féle OC With Boost-os.
Na most, én csak átalakítóval használtam a kártyát.
Aki megvette tőlem az HDMI kábellel használja, az a probléma hogy HDMI kábellel kék kis kockák jelennek meg, és így olyan mintha hibás lenne a kártya, de átalakítóval viszont nincs kockásodás, erre valami ötlet?3 HDMI kábellel ki lett próbálva, mindegyiknél ugyan az a jelenség ..
Köszi előre is!
Üdv! -
Tibroo
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Nekem van egy VTX márkájú ATI 7950 3GB-os karim már a garanciája lejárt,de eddig tökéletesen működött,tegnap drivert telepítettem és újraindítás után azonnal becsíkozott,majd nem adott képet,többször újra próbáltam,de már kép nélkül ment!Sőt átettem a feleségem gépébe is,hogy ki próbáljam nem-e a gépemmel van baj,de ott sem csinált semmit!
A ventik halkan működnek mint amikor rendesen ment,nagyon drága kártya volt és szeretném meg javíttatni,lehetséges?Tud valaki olyat aki javít Grafikus kártyákat!
-
F.B.I.
veterán
Kösz mindenki! Marad az Asus 270.
-
Steve198310
őstag
(#52322) blu79
(#52326) F.B.I.
(#52328) papírzacsi
(#52330) Dark KillerXNagyon kevés a tuning potenciál a 270x ben. A HD7950-el hoz egy szintet egy 1100/1500-on járó 270x. De ne keverjük össze a HD7950-et a R9 280-al mert amit nem tudunk azt hisszük nincs. Hiába ugyan az a GPU mégis más.
A másik... Hát 1250Mhz-n járó 270x ne igen van. Sőt a Toxic sem megy annyit de még majdnem 1200-at sem.
Rohadt messze van a 270x nek egy 280. Ha menne 1300-1350-et akkor esetleg. De ez igen csak kizárt.
A feszt meg nem buzerálnám lefele meg átírósdiba mert nem csípik. Próbálkoztam vele én is de csak a kudarc. Tavaly november elején vettem meg az első 270x emet aztán jött a csere vapor-x 270x-re (bitang hűtője van meg jegyezném )
A legjobb hatásfokú hűtője a Vapor-x nek és a Toxic-nak van.
Tesztekre válogatott darabok kerülnek nagy eséllyel nem fogsz ki jó fajta cuccot ami képes lenne 1200 fölött teljesíteni -
Dark KillerX
addikt
válasz
F.B.I. #52327 üzenetére
Sztem a Sapphire 270Xel is jól járnál,mert talán azokat tovább lehet húzni,de ez egyébként lutri,szóval inkább dönts az alapján melyik gyártó szimpatikus
És még annyit,hogy egy Toxic-al,vagy egy DC2 Top-al belehet fogni egy sima 280-at [link],kb 1250Mhz-es GPU órajelnél,de ne felejtsük el ott van 3GB Vram,és azt is lehet húzni!
-
Grave_444
nagyúr
válasz
papírzacsi #52328 üzenetére
Kétlem, hogy 50MHz annyit dobna. [link]
-
F.B.I.
veterán
válasz
Dark KillerX #52324 üzenetére
A pénz számít, mert a különbözet, belemegy egy i5-be, a G2020 lehet ide már kevés lesz és az alacsonyabb fogyasztás mellé, egy kellően erős kártyát kapunk, ami röhögve visz 720p és 900p felbontást, maximális beállítás mellett. Azonban felmerül még egy hátbaszúrós kérdés: innen már +2K és Sapphire 270X is van, amit alaulfeszelve, szintén egy erős kártyát kapunk...de ez már szőrszálhasogatás.
Vagy nem? 270X kis tuning= 280?
Az áldozat 270X tényleg csak 2K-al több az Asus 270-től...
-
F.B.I.
veterán
válasz
Dark KillerX #52321 üzenetére
Kösz!
-
blu79
addikt
válasz
Dark KillerX #52321 üzenetére
ha,ha,ha
és a 270X-et is lehet valamennyire húzni
......
.....
-
Dark KillerX
addikt
-
F.B.I.
veterán
MSI Gaminget innen nem tudok, akkor marad az Asus.
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Egy sima 270, fel lehet húzni 270X szintjére, vagy sokkal nagyobb a különbség, mint hogy azt pár kattintással és teszteléssel megoldjam? Van lehetőségem így pénzt spórolni?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
RetepNyaraB #52311 üzenetére
14.4et probald meg, ha az se akkor 14.9 is elvileg ok.
-
RetepNyaraB
veterán
Üdv, Zafir 7870 xt, win7 alatt van valamilyen best buy driver mostansag? Nekem meg a 13.4 van
de eddig okesan szuperalt. A frissen felrakott "The Evil Within" demo baszaxik idönkent (kifagy, bar nem feltetlenül a driver miatt, velhetöen).
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Coolmat #52308 üzenetére
Akkor szerintem zeroCore problémád lesz, nem BS.
Páran használják a dummytray-t. Esetleg próbáld ki. Hátha segít.
-
-
törölt tag
válasz
katt777 #52295 üzenetére
Most egy nagyon hosszú listát tehetnék fel ide milyen sok féle programok igényelnek manapság is lapozófájlt. Egy-két példát azért megemlitek játékokkal kapcsolatban. Call of Duty Ghost (patch és a 4GB pagefile, és nem akadozik, dobál ki random az Asztalra), Battlefield 4 MANTLE API-n 8GB RAM mellé is igényel 4GB lapozófájlt. Lords of Fallen 8GB RAM mellé szintén 8GB lapzófájlt is használ, mert enélkül sokaknál egyszerűen befagy. A játékban 16GB RAM használatával is kell még 4GB pagefile. Igy 2014 végefelé elkezdték használni durván a VRAM-ot (2GB a belépőszint), DDR3 memóriát (8GB a játékhoz) és ez mellé a pagefile-t is használnod kell (legalább 4GB-ot). A játékok mérete is jócskán megnövekedett ebben az évben és ezután még nagyobb memória, tárhelyhasználatot igényelnek. Beérheted kevesebbel is, de a játékban érzékelni fogod ennek negativ hatásait vagy nem enged közepesnél nagyobb grafikai beállitást.
-
Repsol600
addikt
válasz
Coolmat #52304 üzenetére
Black screent nem lehet szoftveresen javítani. A GPU hátán lévő kis smd kondik hibája okozza a problémát. Tehát ha ezután is csinálja, ajánlatos ha videót készítesz róla, és utána visszaküldöd gariztatni, mert sok esetben visszaküldték az ilyen kártyákat, hogy hibátlan.
-
Coolmat
őstag
Sziasztok!
Black screen of death problémával kérnék tanácsot: adott egy VTX3D HD7870 X-edition kártya, driver jelenleg 14.9, oprendszer 8.1 (frissítve, semmi kókány). Sajnos eddig is előfordult elég gyakran, hogy a képernyő kikapcsolása után nem tudott feléledni a gép, és csak reset segített rajta, de mostanság egyre gyakrabban csinálja ezt, drivertől függetlenül, előtte próbáltam béta drivereket is, 14.4-et is...
Túrtam a netet mi okozhatja ezt, zero power core (ami lekapcsolja elvileg a kártya ventijét is), vagy Intel energiatakarékos bizbaszaival veszik össze a kártya (letiltottam minden ilyet a BIOS-ban, akkor is csinálja)? Találtam egy viszonylag régi cikket, ez alapján lehet hogy hibás darabot fogtam ki? Tavaly márciusban vettem apróról, 2 év garim van rá, és ha tényleg hibás akkor még beleférek a gariidőbe, de ha szoftveres úton is orvosolható valahogy a dolog annak is örülnék, csak lassan megőrülök ettőlElőre is köszönöm a segítséget
-
Aakisan
senior tag
Ha felhúzom a grafikus processzort akkor nő a fogyasztás? Feszültséget nem állitok.
-
Steve198310
őstag
válasz
csabi0805 #52301 üzenetére
Szia
Melyik driver van fent?
Próbáltátok másik gépben?
Van piszkálva a kártya fesze vagy adtálneki + órajelet. TDP +20%-on van?A VRAMok biztos nem melegednek túl mert a rajta lévő borda minden cuccot hűt. Nem, az újra pasztázással a GPU hőmérsékletét befolyásolod. Ha nem melegszik túl akkor nincs vele baj.
-
csabi0805
senior tag
válasz
papírzacsi #52300 üzenetére
Ez:
Van több videó is fennt róla.
Állítólag a Vram melegszik túl,vagy valami ilyesmi.
Na most ha én újrapasztáznám akkor lehetséges hogy megoldódna?
Már mindent próbáltam.Érdekes amúgy,mert az Alien Isolationnél amikor elkezdi csinálani,akkor ha nyomok egy alt+entert aztán visszarakom teljes képernyőre a játékot akkor meg megszűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Nők, nőügyek (18+)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest