Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacuss20
senior tag
Nekem a Dota 2 kifagy megáll a kép hang minden jön, de egyszerűen semmire se reagál csak újra indításra. Az pedig nem baba, hogy egy meccs alatt 3-4x indítom újra a játékot. Régebben kriszkrasszolt azt a win8 és driver váltás megoldotta.
-
Lacuss20
senior tag
FX 8320- 270 sima nem x 1000Mhz /1500. 1120mv 30-40-60fps BF4 ultra minden bekapcsolva
Néha leszalad egy pillanatra 29-re, ha mindent elborító füst köd stb van. Ennyi.
57 fokig melegszik 20 fokos lakásban
.Mellesleg a grafika hajhászástól nem lesz jobb egy játék sem..... ez sem nyújt semmivel se többet nekem mint CoD 4. vagy bármi egyéb.... tudom multira készült
Anno a 6650M 1Gb laptop VGA-an, az AVP Dx 11 ---es játék gyönyörű és meg sem akadt soha. A sztoriban és az apró részletekben rejlik egy játék élvezhetősége a grafika másodlagos. Ha nagyon lövöldözni akarok akkor kimegyek airsoftozni 
-
Lacuss20
senior tag
-
Lacuss20
senior tag
Nekem amúgy AIDA 64 alapján 4 Ghz-en fut a proci. A "gyári" 3.4 helyett pedig hozzá nem nyúlok.
-
Lacuss20
senior tag
970 extr. 4 akkor elég a 4+1-el FX8320 alá?
-
Lacuss20
senior tag
Akinek Zafír (Sapphire) Kártyája van regisztrálta magát? Nekem elvileg "gold" tagságom van,de nemigazán találok a weboldalon semmi letölthetőt nemhogy, ami hasznos lenne.

-
Lacuss20
senior tag
Noh nekem 1120mV,1500Mhz és 1025Mhz ami még stabil 150 már megfagy a WoT, ha elindítom és betölt.
-
Lacuss20
senior tag
R9 270X kinek menyire sikerült alul feszelni alap beállításokkal? én most 1140mV nál járok.
-
Lacuss20
senior tag
Nekem sem ébredt kikapcsoltam a picsuba minden energia takarékos marhaságot és akkor megy alvóba, ha én küldöm, vagy időzítem. Fura így ébred mindig....
R9 270Dual OCX -
Lacuss20
senior tag
Nekteka Sapphire trixx működik win 8.1 alatt? Amikor rámegyek a settings fülre lefagy....

-
Lacuss20
senior tag
Ha valakinek Shadow of Mordor Fps gondjai lennének, akkor go youtube, fps fix. 1 perc és 50-60fps akad!
Persze, ha van teljesítmény hozzá. 
-
Lacuss20
senior tag
Én is feldobtam a win 8.1-et és megtáltosodott a gép. Semmi, ismétlen semmilyen egyéb progit nem tettem fel se chipset se mást. Shadow of mordorba még több az átlag fps +5-6. Am nem játszok már vele mert unalmasan könnyű hülyeség :/... WoT inkább
izzasztja a kártyát max grafikán

-
Lacuss20
senior tag
válasz
Apollo_21
üzenetére
R9 270 2GB GDDR5 Dual-X OC With Boost. A teljes megnevezése. Érdekes most bekapcsoltam mindent ugyanugy (fraps elindítva). 30 fölé nem akar menni az fps harcjelenetek pedig megeszik 5-10 re. o.O ( Shadow of mordor)
VGA memória fullon kihasználva. Húzva (1000mhz-re, sem lett jobb az fps.) Eddig pedig ment minden. Nem frissítettem drivert semmi csak elmentem és haza jöttem
1.188V ot ad neki automatikusan mikor maxon pörgött és 56 fokig melegedett. 36% náljobban nem ment a venti. Jahm és húzva sem kezdett el csíkozni vagy szilánkozni meg ilyenek mint dotánál.
-
Lacuss20
senior tag
Csak tényleg nem értem miért egyik játéknál szopós, mikor egymásik sokkal masszívabb játékon meg semmi.
1000- Mag órajelhez 0.950V-ot ad magától. -
Lacuss20
senior tag
válasz
Steve198310
üzenetére
Okés lementema BIOST? Azután mit tegyek vele van valami tuti beállítási tipp? Újonan vettem PCX.-nél csere garanciás. Csak nem akarok már 3 nap után cseréltetni, mivel ugye nem tudom/tudtam mi baja. Kipróbálom a shadow of mordort úgy, ha meghúzom 1050-re feszültséget magának fog adni a prgival. Ammeg boltba meg mindenhol 1050-el írja a mag órajele nem 975-el ahogy amúgy ketyeg (alapból).
-
Lacuss20
senior tag
Shadow of Mordor ultrán szemrebbenés nélük 40-60fps és semmi meg se akad 52 fok a gpu és ennyi.
-
Lacuss20
senior tag
válasz
katt777
üzenetére
Öhm, hát minden be van dugva, csatlakozó stb. Nem húzom a VGA-t, full alap. R9 270-OCX Dual 2GB GGDR5.
600W Coolermaster B600 rev2. Táp van hozzá.
Csak Dota 2-ben csinálta eddig. WoT max grafon, semmi igaz izzasztja akártyát 46 fokig felmegy, de nem akad meg nem produkál ilyet.
Winyó van csak áramellásátsról és ennyi. Vga proci vinyó a lap. Caviar green nem gamerkedni való, de épp azaz, hogy energia takarékos kisfogyasztású vinyó.

-
Lacuss20
senior tag
DVI-DVI megoldotta HDMi nincs a monitoron

-
Lacuss20
senior tag
Valakinek olyan észrevétel, hogy "sötét" monitornál vagy sötétebb hátterű játéknál bármi, hullámzik a monitor kép? VGA? Monuitor beállítás vagy Driver probléma?

-
Lacuss20
senior tag
Üdv R9 270 Dual OCX. Melyik driver verzió a tuti hozzá?

Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- Keresek: Fehér NVIDIA RTX 5070 Ti Videokártyát (Csere/Vétel)
- Eladó erős 1080p Gamer konfig Gamer monitorral
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4061, 100% Akkumulátor
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Néha leszalad egy pillanatra 29-re, ha mindent elborító füst köd stb van. Ennyi.
57 fokig melegszik 20 fokos lakásban

Húzni még semmihez sem kellett.

Persze, ha van teljesítmény hozzá.