Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt1
tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy Windows reinstall után 1 héttel valamiért nagy akadások (5-10 másodpercenként kb 1-2 másodpercre megakad teljesen) vannak Battlefield 3-ban, illetve más játékokban is tapasztaltam ezt, igaz nem ilyen sűrűn és hosszan. Megpróbáltam originben javítani a játékot, nem használt semmit, megpróbáltam catalyst-ben javítani a drivert ez sem használt semmit, végül újraraktam a teljes catalystot + drivert, de sajnos így sem volt javulás.
Eredeti Win 7 van a gépemen + legújabb 14.9 whql catalyst, ez volt fent a reinstall előtt is (a VGAm egy Sapphire Radeon HD 7870). Alap órajelen megy a kártya, soha nem is volt húzva, mindig 65-70°C körül van a hőmérséklete, szóval nem is melegszik túl. Idáig egyszer sem történt semmi ilyen játékok közben, pedig már megvan ~1.5 éve a kártya. Valakinek van valami tippje, hogy mi lehet a probléma és mi rá a megoldás? Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest