Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Sondi1986 #46382 üzenetére
Az OK-s. Nálam 1V-ra van állítva, Hwinfo szerint 0.964-en megy, ahogy a biztonságilag 1.11-re állított 1100MHz is csak 1.069 körül. Viszont ígyy is melegedne rendesen, 65°C-os GPU-hoz 100%-ra kellett tennem a hűtést, hogy a VRM-ek ne menjenek 90°C fölé.
babicsbalu: Lassabb lesz pár %-kal. Másik lapban?
nanus: Én még egyetlen ATI/AMD kártyát sem láttam, amelynél terhelés alatt ne lett volna legalább 15-20°C-kal magasabb a VRM-hőmérséklet, főleg 80°C-os GPU-nál, ahová egy alap CCC beállításnál fel sem melegedne. Szóval elméletileg nincs kizárva, de én kételkednék ezekben, főleg, ha gyárilag nincs ott hűtés (mint pl. Sapphire-ön). Fizikai hőmérés többet mondana.
Zsohi: A leghalkabb és leghatékonyabb hűtést én eddig a Gigabyte-on tapasztaltam (windforce 2).
hackeeeee: Futtass HwInfo-t, az pontosabb képet ad, de a 3D terhelésben AB sem szokott tévedni. Ha 2 GPU-d van, egy BI nem olyan halálosan megterhelő progi, hogy ne fordulhasson elő CPU-limit. De ha a procit feljebb tudod vinni, úgyis kiderül. Természetesen energiagazd. is befolyásolhatja a teljesítményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest