- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
kovsol #42287 üzenetére
Volt ilyen amikor az első 7770-esemet megvettem, és volt nálam azt hiszem 6850-es vagy valami hasonló. Akkor mindenki azt mondta hogy a régi erősebb, gyorsabb. Aztán az új driverekkel csak az új kártya lett egyre gyorsabb. Itt a 7870-270 vonalon nem tudom ez előfordulhat majd-e és különválasztják-e a drivereket. Ha nem, akkor ugyanaz lesz mindhez, akkor mindegy lesz a dolog. ha mégsem, akkor számíthat. Mi úgy tudjuk hogy ugyanaz a kártya, kérdés fejlesztettek-e valamit.
Mondjuk engem legjobban a szimla tápcsati aggaszt inkább, bár nem tudom a 270x vagy 7870 mennyivel fogyaszt többet. Vagyez nem csak fogyasztás, hanem stabilabb tápellátás miatt is kellhet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 3
- Napelem
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Gaming L340-17IRH i7-9750H I 16GB I 256SSD I GTX1650 I Cam I W11 I Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest