- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ALONSO11 #41644 üzenetére
nem igaz. prohardver teljesen független szerintem. Abu-ra is akkoriban ragadt rá, hogy AMD párti, amikor az nvidia-n gúnyolódott az átnevezései miatt pár éve. (szerintem teljesen jogosan, mert az nvidia abban az évben kb semmi újat nem is mutatott fel, csak a tavalyi kártyákat címkézte át ram duplázás mellett). azóta nem volt ilyen (most is átcímkéznek, de nem teljes generációkat). én nem vettem észre jelentős különbségeket a PH-s tesztek és a külföldi tesztek között. leírták azt is, amikor az nvidia-nál volt a legerősebb egychip-es kártya, és szidják az egyes amd kártyákat is, ha túl vannak árazva. ha megnézed az mostani összefoglalót, a mantle-t, ami -- ha igaz -- kb pár generációváltással ér majd fel, egy szinten kezelik a g-sync-kel, ami azért -- szerintem -- nem egy forradalmi dolog, pláne, hogy monitort kéne cserélni hozzá. (arról nem is beszélve, hogy az intel egyetlen sorrendhelyes átlátszóság funkcióját kb még ezek előtt említik, pedig alig támogatja valami és tényleg csak egyetlen -- mégha nagyon is vágyott -- funkció.
a cpu / apu összehasonlításoknál, meg aztán tényleg nem ajnározzák az AMD-t.
én azt érzem, hogy Te vagy (kicsti, vagy nagyon) nvidia fan és mivel itt nem kapod meg a lelki megerősítést, hogy jó a világnézeted, ezért mindenki mást nevezel elfogultnak.
(mielőtt eszedbe jutna, volt nvidia-m is -- sőt van is, csak tegra 3 -- imádtam az nforce-os nf7-s -em, de most épp AMD/Ati-m van és a mantle miatt most nem váltanék)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest