- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
sakal83 #40966 üzenetére
Szoktam hallani én is a vinyót, de csak akkor amikor nagyon dolgozik valamin. Az meg elég ritka. Vagy hogy is mondjam... A vinyó általában csak akkor megy ha valamit dolgoztatok róla úgy komolyabban. Másolok, telepítek 1-1 program indításakor ilyesmi...
De alapvetően netezés, zenehallgatás közben nulla hangja van. Ha meg filmezek akkor értelemszerűen a film hangja jócskán túlszárnyalja a vinyó hangját, játéknál szintén. Szóval nem teljesen vágom hogy ez milyen helyzetben lehet tényleg zavaró. Hosszasabb másolás alatt igen, telepítés alatt igen. De ezeken kívül?
Jó, most megnyitottam egy office-t és hallottam 1 tizedmásodpercnyi hdd hangot meg ugyanennyit mikor becsuktam.De most este van és csend. Napközben asszony 3 méterről nem vette észre, hogy már rég bekapcsoltam a gépet, és szólt h lécci kapcsoljam be. Mondtam hogy már negyed órája megy a gép...
Majd meglátjuk mennyire fog zavarni a dupla ventis 270x. Bár igazából nem tartok tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest