Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery85_03
csendes tag
Kb 4 hónapja vettem egy GIGABYTE GV-R787OC-2GD HD7870 2GB a problémám az hogy szemetel. Például netezés közben feltűnnek rossz színű pixelek. Próbáltam már több féle drivert és több féle Operációs rendszert de a hiba úgyis fent állt. Visszavittem , de ők azt mondták a kártya jó. Volt másik gépbe is (a monitor ugyan az volt) A régi kártyámmal ilyen hiba nem volt. Mostanában a Far Cry 3 DX 11 ben kifagy. De anno a 3dmark 11 simán futott fél napon keresztül.
A kártyát nem húztam!
Mivel tudnám letesztelni, hogy tutira kidobja a hibát. Vissza akarom vinni, de a fő jelenség csak sima Windows használat során jön elő amit ha nem akarnak észrevenni nem is fognak.
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest