Hirdetés
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliba
őstag
válasz
juve600
üzenetére
Szegény 7770-hez is kevés néha és szaggat is a játék (Divinity 2, Witcher 2)
Ez a HIS már nem jön be, nem tetszik. Még várok egy picit, írok pár oldalnak és meglátjuk. Azért nagyon köszi a segítséget 
Repsol600: köszi szépen. Ezek szerint akkor minden vehető, ami a polcon van?

-
oliba
őstag
Sziasztok!
Le szeretném cserélni a melléfogásos 7770-es kártyámat egy 7870-es darabra. Konkrétan ezt a modellt néztem ki. Anno lehetett kapni hardverkernél, de most már sehol sem találom, ahol meg lehetne venni
Bevallom, igazából azért kellene ez a megoldás, mert egyszer szinte senkinek sincs a fórumon, másrészt viszont referencia a nyák, ami garancia a minőségre, emellett halk és hűvös és akárhányszor lerondáztátok, de nekem attól még nagyon is tetszik
Azért gondoltam, hogy írok ide, mert nektek talán bővebb az ismeretek, hogy hol lehetne értelmes áron beszerezni.Második variáció, hogy pedig kérek tőletek egy ajánlást, hogy szerintetek B tervként milyen kártya is ajánlható és netán hol lehet jó áron hozzá is jutni. Persze csak újonnan. Tahtiti LE nem érdekel, "teljes értékű" kártyát szeretnék.
Azt tudom, hogy gyenge a procim hozzá, mert sokszor még szegény 7770-hez is kevés, de elegem van már ebből a kártyából. Proci és a lap ősz/tél folyamán lenne cserélve
Segítséget köszönöm előre is

-
oliba
őstag
válasz
Anaren91
üzenetére
Pasztázd újra és a probléma megoldva

Nem olyan rég a 7770-es topikba is panaszkodott a csávó, hogy a hőmérséklete 80 meg 90 fok a venti majdnem teker 100-on. Pár nyavalygásos hozzászólást még el kellett olvasnunk, mire pár nap után beadta a derekát és újrapasztázta. Azóta nem nyavalygott

Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy ha fullra nem értesz hozzá, akkor ess neki a kártyádnak, de ha csináltál már ilyet, akkor nem lesz semmi probléma

-
oliba
őstag
Akkor mindjárt lekapom az összes ventit a házról, vagy kitáblázom a melegnek, hogy merre menjen

Még szerencse, hogy ha egy irányból olyan erőből nyomatják a füstöt, hogy a csávó keze is beleremeg, akkor kijön a másik oldalon. Szerintem ehhez akkora tudomány nem kell. Egy sima bordáról nem az imánk fogja leszívni a levegőt és nem is a jó ház, hanem a ventilátor.
Ez a videó nekem pont annyit mutat, hogy ha előről nyomják be a levegőt, akkor kimegy hátul. Máshol mondjuk ki sem tudja, mert a vga lefogja. Felülről meg minek nyomják bele a levegőt, ott a meleget szokás kikergetni

-
-
oliba
őstag
válasz
Anaren91
üzenetére
A tesztek többnyire ház nélkül készülnek, ami sokat dob a hőfokokon. A kártyák pasztázása sem lesz mindig tökéletes, így azon is múlhat pár, vagy akár jó pár fok.
Van ott elég hely a kártyának, nincs gond vele
(#24503) HSM: azért nem mindegy, hogy felfelé szálldogál a meleg, vagy kirántja a venti! VRM hőfokoknak is nagyon használ. Nekem is így van elrendezve és egyrészt semmi hangja, mert minimum fordulat mellett mennek a 14-es Noiseblocker ventik, másrészt olyan finom meleg lesz a gépház teteje

-
-
oliba
őstag
válasz
Anaren91
üzenetére
Jó, akkor kifejezem magam másképp. Ha egy olyan tuningot lősz be Furmark alatt, aminél éppen stabil, szóval +10 MHz-et emelve már kilép, akkor ha ezek után indítod a játékot, akkor jó eséllyel már a menüből kidob. Ha tesztelni akarsz hőmérsékletet és stabilitást, akkor játssz sokat a Tomb Raider-rel, de jó az FC3 és a Crysis 3 is. Furmark és társaival, csak a gyenge VRM hűtéssel ellátott kártyákat nyírod ki
-
oliba
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Én is így jártam, csak én a 7770-es karimmal és ASUS felé. Szerencsére nekem csak annyi hibám van, hogy nem bírja a TOP kártya a TOP órajeleit. 8-10ezres ajánlatot adtak a cserére. Ennyit a garanciáról, ami olyan, mint ha nem is lenne...

-
oliba
őstag
Tomix24 és patex1983: ilyen okos nem voltam, most kikapcsoltam
Bár igazából sokat nem zavar, hogy nem megy le ZC-ba -
-
oliba
őstag
Akkor ezek szerint nincs tényleg sok értelme ennek. Legalábbis AMD oldalon "biztosan" nincs

-
oliba
őstag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Kellene egy extrém magas és egy extrém alacsony értékű kártya azonos márkából és akkor kiderülne, hogy mennyi az annyi. Az a baj, hogy szinte az összes kártya a 7x%-os tartományban mozog AMD oldalról, így nagyon nem összehasonlítható. Egy 50-60 és egy 90%-os nem jönne rosszul.
NV-nél láttam, hogy az egyik csávónak 120%-os volt a GTX460-as kártyáján és 1V alatt tudta a 900Mhz-et. Ekkor én még nem ismertem az ASIC értéket, de nekem 1V volt az alap fesz, és 1,287V-on tudott stabil 900Mhz-et. Bocs, hogy átmentem OFF-ba
(#12122) Dealer95: mivel csak a GCN + Fermi/Kepler van támogatva

-
oliba
őstag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Kicsi ASIC Quality esetén nagy a szivárgás, kicsi a VID,
Xbitlabs-ról:
ASIC quality < 75% - 1.1750 V;
ASIC quality < 80% - 1.1125 V;
ASIC quality < 85% - 1.0500 V;
ASIC quality < 90% - 1.0250 V;
ASIC quality ≤ 100% - 1.0250 V.Ezek szerint pont fordítva van. Ezért is kérdeztem. Ha valami gyártó által van biztosítva, hogy alacsonyabb feszen is képen hiba nélkül menni, akkor akár magasabb feszen még jobban mehet, nem? Pont, mint a prociknál
(#12115) S. Szabi: ez átlagos
-
oliba
őstag
ASIC Quality-vel ti nem foglalkoztok? Van itt verseny, hogy egyikőtök kártyáját nem lehet tuningolni, míg másoké szárnyal. Esetleg nem ebben lehet a hiba, hogy gyenge az ASIC Quality?
-
oliba
őstag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Kicsit lépj túl a PH-n és meglátod.
-
oliba
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Igen, csak éppen a feszültséget nem. Minden játék úgy kezdődik, hogy fagyás és aztán a pi...ba, már megint nem állítottam be a feszt.
-
oliba
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Nekem az nem világos, hogy minden rendszerújraindításnál miért nem tudja a gép futtatni azon az órajelen a kártyát, amit beállítottam korábban. Mindig változtatnom kell az órajelet, majd elfogadtatnom és vissza a tuningol értékre. Nálad nincs ilyen probléma, esetleg a feszültség változtatása mellé órajelet is változtatnál? Igaz, nekem 7770-esem van, de ez a program egy szar, de csak ezzel tudok feszt állítani...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Napelem
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megjelent a Geekbenchen a Samsung Galaxy A37
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ez a HIS már nem jön be, nem tetszik. Még várok egy picit, írok pár oldalnak és meglátjuk. Azért nagyon köszi a segítséget 

Bevallom, igazából azért kellene ez a megoldás, mert egyszer szinte senkinek sincs a fórumon, másrészt viszont referencia a nyák, ami garancia a minőségre, emellett halk és hűvös és akárhányszor lerondáztátok, de nekem attól még nagyon is tetszik
Azért gondoltam, hogy írok ide, mert nektek talán bővebb az ismeretek, hogy hol lehetne értelmes áron beszerezni.