Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• karesz501

senior tag

válasz melan #16584 üzenetére

Ha a garancia tényleg fontos, akkor az iPont egyáltalán nem ajánlom. Ők egy klasszikus webshop, nem több és nem is kevesebb. Kizárólag a törvényi előírásoknak felelnek meg, nincs pozitív hozzáállás, vásárló vásárlóként kezelése. Szerintem ők egy átmenet a nagykerek és a kiskerek között.

Vásároltam 1-2 kiegészítőt a hardverker-nél, minimálisan került többe mint az iPonnál, DE amikor nem olyan volt a 80k -s videókártya mint ahogyan én gondoltam és 1 nap után visszavittem (el akartam állni a vásárlástól és venni egy másikat...) akkor KICSERÉLTÉK. Amikor kiderült (még ott, az üzletben), hogy a cserekártya nem jól volt feltüntetve a honlapon, akkor rendeltek nekem egy olyat amilyet szerettem volna és addig használhattam az eredeti videókártyát (ideiglenesen) amíg az új nem érkezik meg. Ez mind a héten történt, és mondanom sem kell, hogy az iPon után egy valóságos felüdülés volt. Van raktárkészletük, tudnak cserélni is, és nem 30 napon belül adják vissza a pénzt (mint ahogy a törvény maximálisan megengedi internetes vásárlás esetén) hanem azonnal. Nálam 5* -ot kaptak és ezentúl is ott vásárolok egy darabig.

Új hozzászólás Aktív témák