- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
Nah, gyerekek, már nagyon tanácstalan vagyok.
Decemberben vettem egy Gigabyte 5870-est amikor beraktam a gépbe valszeg túlfeszültségmiatt, elszállt a vinyóm és a beviteli eszközeim, akkor még azthittem, hogy a vga-nak nemlett baja, de aztán láttam, hogy játékok alatt nagyon gyatrán teljesít, elvittem szervízbe megnézetni másgépen is így van e, a benchmark ott pl ki is fagyott, és itthon nálam is azvolt a probléma, hogy ha felveszem a beállításokat fullra(1920x high minden) vagy ha leveszem csak 1280ra akkor alig alig van különbség fps-ben.
Gianninál vásároltam és mostanra lett elméletileg kicserélve, betettem a gépbe új win-t tettem fel(win7) és felraktam a Cod6 ot erre 15 és 50 között ingadozik attól függőenhova nézek, de ha a tömegbe, akkor 8 fps-re is lemegy.
Tápon mértünk feszültséget, leadja mindenhol amit le kell adnia (600W Nitrox).
Ram 4giga proci q9550(néztem alapon és húzva is) nemvolt változás.
Mi lehet a gond?
Alaplap okozhat ilyen problémát, mert mióta ez a kártya van lassabban jön be a képernyőn az ASUS kép(de ezt eddig az új vga-nak tudtam be).
Már kb teljesen tanácstalan vagyok és kaparom a falat.
Remélem van valakinek valami ötlete.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest