- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
front3r
őstag
válasz
fsb1000 #8962 üzenetére
9.11-es driver a gyógyír rá. A GTAForums.com-on sok topik született ezzel a problémával, van valami felbontás beállítós trükk is, de eléggé sokat kell vele kínlódni hogy jó legyen. A HD4850-es karin is előjött ez a probléma, ott valahogy egyszer ezzel a trükkel megoldottam a gondot és akkor nem szaggatott be így időközönként. Itt keress rá a stutter(ing) szóra és találsz sok embert akinek ez a problémája.
Gyárin használom, mivel még Vapor-X alá nincs jól működő unlockolt BIOS.(legalábbis a tudomásom szerint)
Ja és én nem tudtam, de aki vesz Vapor-x-et(mint én is) az is kap ajándékba Dirt 2 kupont, mert nem láttam a boltok kiírásán eddig hogy jár mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ MSI RTX5060 Ventus 2X OC 8Gb GDDR7 bontatlan, számla
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest