Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
és én még azért aggódtam vásárlás előtt, hogy majd le kell cserélnem a hűtést...főleg most, hogy afterburnerben beállítgattam, bár most kicsit hangosabb, de legalább hűvös...ahogy a képeken láttam nem lesz túl nagy ventilátor rajtuk, plusz a borda sem lesz nagyobb, mivel akkor kb, mint egy 5850 (ahogy te is mondtad)...kíváncsi leszek, mennyire melegszik majd...
az biztos, hogy sok komoly hűtő érkezik majd hozzá, de az megint plusz pénz, amit rá kell költeni, és szerintem ha 150-200ezret rákölt valamire az ember, akkor elvárja, hogy az minden téren jó legyen, persze 2 eset van: gazdag és megteheti->akkor vesz hozzá, vagy összespórolta nagy nehezen a pénzt rá, és akkor nagyon ideges lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest