Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Remus389

veterán

válasz h1n1_900 #25572 üzenetére

ha fejleszteni akarok, akkor tényleg legkényelmesebb a core2quad

múltkor volt Q9400 25-ért, de nem bíztam meg az eladóban(újonc volt és postázni akart..), persze aztán kiderült hogy tisztességes na mindegy

mondjuk 17-18.000 Ft ráfizetéssel van egy szolid teljesítményű négymagosom, csak be kell pattintani a helyére, és elsózni a kis pentiumot

ellenben platformcsere az vesződséges: szenvedni hogy eladjam az alaplapot(ugyan ki vesz már 965-ös kb 5 éves lapot, ha igen akkor is fillérekért), akkor Ramcsere, szerelgetni, telepíteni, sok pénzt veszíteni

jah meg a tápom, Chifi, 5 éves, delta beles, ultra megbízható: de ha már veszek új gépet, akkor már valószínű azt is illene cserélni

akkor ilyen géphez már SSD dívik, új ház se ártana..

a végén rákölt az ember 100.000 ft-ot, és úgyis ugyanazt a dell monitort fogom bámulni, tehát nem hiszem hogy annyira megéri kukázni a rendszert

és valóban gyorsabb lesz valamennyivel, aztán kijön a még jobb, és akkor b@szhatom ugyanúgy :D

Alpachino: azért erősebb mert az övé, ha Sandija lenne akkor meg az az erősebb

nekem pedig az E5200@12*300mhz a világegyetem mércéje :DDD , bőven erősebb a gagyi i7-eknél, FSB-ben meg L2 cache-ben még mindig vezet a c2d! meg még árban is :)

Új hozzászólás Aktív témák