- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
üdv
A segitségeteket kérném.elapsszoltam a "kis" Intel dual konfigomat és péntekre megjöttek a csere cuccok.Összeraktam mindent win install ultimate 64.Feltoltam az uj Codot játszogattam.Sok változást nem tapasztaltam a hd4890-em hez és a mostani 5870hez képest.Pedig azt hittem über jo lesz a directx11.Volt pár problémám frissitésnél win aktiválásnál ezért ujra raktam a windowst.Most az van hogy ujra föltettem a codot és a felbontás hiába 1920x1080 kb ugy néz ki mint ha 800x600ban futna a játék.Nem a részletességgel van a gond hanem a felbontással.Próbáltam levenni kisebbre utána vissza de nincs változás.Próbáltam 11.9,11.10drivert de semmiAlig vártam és alig tudtam összehozni az uj konfigra a lovém most meg ott tartok hogy kérdezem magamtol minek is kellett semmi változás sőt.Amd phenom II 955 3,2 huzva 3.6ra,Hd58701Gb,4Gb Kingston DDR 3 1333Mhz,Chieftec 500W.
Ugy gondolom,hogy ennek a konfignak nagyon szép grafikárol kellene "gondoskodnia.ehelyett egyszerűen nem látok "semmit".A directx11-et külön szedjem le vagy pl elég ha Cod-ét fölrakom?Légyszi segitsetek lekettyentem csöppet.
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest