Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Giot

addikt

válasz Dj Dekko! #15807 üzenetére

Nem tudok olyanról, hogy lehetne egy egy alkalmazáshoz profilt menteni a CCC esetében. AtiTrayTools-t pedig régen használtam és nem emlékszem hogy lett volna ilyen opció benne. Ettől függetlenül lehet.

Rá lehet erőltetni CCC-ből, de ebben az esetben erőforrásokat rendesen igénybe veszi.
    A lényeg a CCC ben 3D fül azon belül az AA ott kiveszed a pipád a use applitacion settings elől. Ezzel tudod kívűlről ráerőltetni. Majd a csúszkán beállítod hányX-os legyen az élsimi. és hogy milyen filtert használjon (Box, Narrow, Wide, Edge-detect így sorjában nehezedik a dolga a VGA-nak. Annyit még érdemes tudnod, hogy az alkalmazás által használt élsimítás is az itt beállított filtert használja). Amit én még szoktam alkalmazni az AAMode fülnél található. Nem sima MSAA használok hanem AdaptiveMSAA-t láthatóan szebbek az élek viszont nem zabálja fel még annyira a VGA-t mint a SuperSampleAA, persze a sima MSAA-nál erőforrás igényesebb, így egy pár FPS azért fogja bánni. (Amit leírtam a filtereknél az az AAMode-nál is érvényes)

(#15810) Karex: Ezek a képek mik akarnak lenni? :DDD

(#15814) kasa85 Valszeg amikor le akarja kérdezni az Everest az adatokat, a VGA-tól megzakkan valamiért. DE ha csak ezzel az alkalmazással csinálja a fesztivált, akkor használj más monitorozó programot. :)

Új hozzászólás Aktív témák