- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Nagy problémával fordulok hozzátok.
A konfigomban lévő ati kártyámnak stabilitási gondjai lettek hírtelen.
Apám tegnap szólt, h játék alatt elkezdett szemetelni, gondoltam szoftveres gond lesz, hisz már haldoklik az win 7 is már egy ideje (vagy egy éves telepítés).Gondoltam azért biztos ami biztos utána járok, beizzítottam egy furmarkot, extreme burning-gel, meg mindennel.
És bizony tényleg szemetel a kártya, 87 fokig melegszik gyári venti szabályzás mellett (ennél a hőmérsékletnél csak 37%-os a fordulat) maximum, ami hát, kétlem h hőmérséklet lenne a gondja. 87 fok az még igencsak üzemi hőmérsékletnek számít sztem.
(meg hát csak nem hülyék a gyártók, merem remélni, h ez bőven biztonságos, ha még a venti sem pörög fel)És itt pár perc alatt előjöttek a képhibák, most épp teleszetelt aero felületről írok nektek.
szerk: furmark grafikájában nem voltak hibák, csak az aero ment galyra a teszt közben. Épp mielőtt ráadtam a hűtést 100%-ra, ment el a kép és szürke halált kaptam.
De 4-5 sec múlva visszajött a kép, amint lehűlt a kártya. Persze teszt még itt is futott közben.Ötlet?
Táp okozhat ilyen gondot?
Mielőtt mindenki rávágja, h igen, ez csak egy ötlet! Hisz egy-két hete újítottam a gts 250-et a konfigba, bár ez idő alatt nem jelentkezett nekem stabilitási probléma, nem kapcsolt le a táp, meg semmi egyéb jel nincs, h nem bírná el a konfigot.
(Boinc-ot futtattam az összes részegységen napokig, ha táp gyenge lenne, akkor annak akkor ott elő kellett volna jönnie)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Cyberpunk 2077
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest