Új hozzászólás Aktív témák

• Teasüti

nagyúr

Sziasztok!
    Nagy problémával fordulok hozzátok.
    A konfigomban lévő ati kártyámnak stabilitási gondjai lettek hírtelen.
    Apám tegnap szólt, h játék alatt elkezdett szemetelni, gondoltam szoftveres gond lesz, hisz már haldoklik az win 7 is már egy ideje (vagy egy éves telepítés).

Gondoltam azért biztos ami biztos utána járok, beizzítottam egy furmarkot, extreme burning-gel, meg mindennel.
    És bizony tényleg szemetel a kártya, 87 fokig melegszik gyári venti szabályzás mellett (ennél a hőmérsékletnél csak 37%-os a fordulat) maximum, ami hát, kétlem h hőmérséklet lenne a gondja. 87 fok az még igencsak üzemi hőmérsékletnek számít sztem.
    (meg hát csak nem hülyék a gyártók, merem remélni, h ez bőven biztonságos, ha még a venti sem pörög fel)

És itt pár perc alatt előjöttek a képhibák, most épp teleszetelt aero felületről írok nektek.
    szerk: furmark grafikájában nem voltak hibák, csak az aero ment galyra a teszt közben. Épp mielőtt ráadtam a hűtést 100%-ra, ment el a kép és szürke halált kaptam.
    De 4-5 sec múlva visszajött a kép, amint lehűlt a kártya. Persze teszt még itt is futott közben.

Ötlet?
    Táp okozhat ilyen gondot?
    Mielőtt mindenki rávágja, h igen, ez csak egy ötlet! Hisz egy-két hete újítottam a gts 250-et a konfigba, bár ez idő alatt nem jelentkezett nekem stabilitási probléma, nem kapcsolt le a táp, meg semmi egyéb jel nincs, h nem bírná el a konfigot.
    (Boinc-ot futtattam az összes részegységen napokig, ha táp gyenge lenne, akkor annak akkor ott elő kellett volna jönnie)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés