- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Teasüti #15821 üzenetére
Nem lehet, hogy valami biztonsági progi homokozóba dugta az Afterburnert?
A monitorozást be tudod kapcsolni az OSD-n, és akkor nem ér meglepetés... Nekem mindig ott van a felső sarokban, ilyen jellegű "szoftveres tuningnál" sosem lehet tudni, az a biztos, és legalább mindig látom hány FPS... -
ffodi
veterán
válasz
Teasüti #15604 üzenetére
Szerintem az a 87 fok nem gázos. Azt még simán bírnia kellene.
Mondjuk ez a gyári ventivezérlés nagyon fos, mert alapjáraton 25%, ami nekem hangos, terhelve meg 30-35% körül van, ami meg kevés, mert 80 fölé engedi a GPU-t(persze csak furmark alatt). Azért csináltam egyedi profilokat az Afterburnerben és ez eddig jó megoldásnak látszik.
Erről jut eszembe. Holnap jön a VF3000a az 5870-re. Kíváncsi leszek mit tud. Már előkészítettem mindent. Csináltam fasza 3pin venticsati to 4pin vgaventi átalakítót
, szóval a zalman 2db ventijét tudom majd faszán szoftveresen vezérelni. Ha meglesz írok eredményeket. Nameg jönnek talán képek is.
-
Cybertrone
veterán
válasz
Teasüti #15604 üzenetére
Win reinstall, bár az a 87 fok nembiztos hogy üzemi hőmérséklet, nem melegszenek ez tény de a gyári ventiszabályozás egy enyhén szolva szar cucc... Afterburnerrel csinálj neki te egy ventiszabályzást, és akkor sokkal jobb lessz!
Másik ha uj winnel is csíkoz anomáliázik irány a gar, mert megfőtt a cucc, és a ram szorakozik! Egyépként nem akarlak elkeseríteni de win miatt nem szokott csíkozni a kép, és széthullani elmenni majd visszajönni!ha a kari eddigi élete alapján csak gyári ventivezérléssel ment lehet most szétmelegedett, nekem alapból 25%-on megy a venti és ez csak feljebb szokott menni! -
ndlx
aktív tag
-
ndlx
aktív tag
válasz
Teasüti #9443 üzenetére
az, ref kártya.
75 fok max szokott lenni Dirt2 alatt, bár csak azzal játszom sokáig egyhuzamban.
Persze módosítottam a venti fordulatot, különben elég melegecske lenne a gyári fordulaton.
Gamma alatt nem hallom ha hangos, utána meg úgy van beállítva hogy semmi hangja.
jó kompromisszum...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Anime filmek és sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- PlayStation 5
- Tea
- További aktív témák...
- MSI Gaming X RTX 3080 10GB /Jótállással!/Dobozos!/Beszámítás! Posta ok!
- MSI GeForce RTX 4070 Ti GAMING X SLIM 12GB GDDR6X 192bit Videokártya !
- SAPPHIRE AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- MSI Radeon RX 6400 AERO ITX 4GB GDDR6 64bit Videokártya !
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest