Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HSM
félisten
A sima Crysis-t a régi 4890-em is félkézzel elvitte röcögésmentesen, full maxon, de a Warhead-ot is....
(Tehát az 1GB-s 4870 is vitte volna, ami már kb. 2 éves konstrukció) Sőt, a régi Crysis-t a 3870-emen játszottam anno végig, és teljesen jól vitte 1680*1050-ben, igaz, AA nélkül, egyetlen jelenteben esett le a végén az FPS 25-30 alá....
Ami meg a Metro-t illeti.... Oké, hogy megeszi a VGA-t, de magadalá hugyozol egy-két helyen, olyan látványosan meg van csinálva.... Az 5850-en vígan, élvezhetően elment 1680*1050 DX11-en Very High, Tess ON, AAA-val, Advanced DOF nélkül. Egy-két jelenetben esett csak le 20 alá, de a játékélményt egyáltalán nem rontotta, ahol így leesett, ott a látvány épp elég volt...
A jövőbe meg senki nem lát, meddig lesz jó egy adott VGA-generáció.... -
Silex
aktív tag
"régen elég volt venni 30-40ért és sokáig elég volt, ma 70-80ért lehet jót venni, de sokkal hamarabb elévül"
Részben igazad van, de nekem 5850-esem van és a Crysis zsíron csúszik 4 szeres élsimítással full highon, a Metro-t is végigtoltam egy kis overclockkal gond nélkül, csak az advanced physx nem volt bekapcsolva. Mivel nem nvidia kari és ráadásul elég optimalizálatlan a játék grafikus motorja ez azért nem olyan rossz szerintem. (Igaz én 1680x1050-ben játszom)
"Fél év múlva megjelenő gamek már csak közepes grafon futnak majd rendesen?"
Ez így van, ahhoz hogy csúcsbeállításokkal játssz - maximum - 2 év amíg nem kell lecserélned a kártyát, de inkább egy. Inkább az a gond, hogy most csak nagyon drágán beszerezhetőek a VGA-k, én év elején 50k körül vettem az az 5850-est...
(Persze azt is ki kellett fogni.) -
CptMisi
őstag
Helló!
szerintem 5850hez elég az 1Gb, 5870hez már jól jöhet
Felbontáshoz például kellhet a sok vram, mondjuk Eyefinityhez
El tud fogyni az az 1Gb
Kíváncsi vagyok azért a többiek válaszára is
Ja, amúgy szerintem sem éri meg...
SzlobiG: egy életre elvetted a kedvét a 2gb-os vgáktól
"kis" túlzással 
tom_tol: nálatok van? hol nálatok?

Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Eladó erős 1080p Gamer konfig Gamer monitorral
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- Sapphire Pulse Radeon Rx 5500 XT 4Gb Videókártya ELADÓ
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

(Tehát az 1GB-s 4870 is vitte volna, ami már kb. 2 éves konstrukció) Sőt, a régi Crysis-t a 3870-emen játszottam anno végig, és teljesen jól vitte 1680*1050-ben, igaz, AA nélkül, egyetlen jelenteben esett le a végén az FPS 25-30 alá....
A jövőbe meg senki nem lát, meddig lesz jó egy adott VGA-generáció....

több fps ott lehet, ahol kevés a memória alapból