- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
válasz
KROK640 #116548 üzenetére
ha egyszer sikerül kitalálnom az egészet és meg is valósítom, akkor természetesen nem is tartom magamban - de már elég sok éve tervezgetem
a K6-2 létjogosultságát kizárólag az alacsony ára adta: én annó 2000 körül a K6-2 500-at 19e-ért, hozzá a PCPartner VIA MVP3 lapot 13e-ért vettem, vagyis 32e együtt... ekkor egy 400-as cerka asszem 20 v 21e, de egy normálisabb BX-es lap már 30++, tehát 50 feletti a csomag. alapból is úgy verte el a cerka az amd-t hogy csak porzott, de ráadásul a K6-2-vel nagyon max 550-et tudtam elérni úgyahogy stabilan, a 400-as cerka meg röhögve megfutotta az 550-600-at úgyhogy akkor már a kanyarban se látszott... szóval egyedül az alacsony ár az ami magyarázatot ad a létezésére - ezért nem is értem azokat akik ASUS, EPOX meg egyéb heroin árú SS7 lapot vettek... azok igencsak a saját maguk ellenségei voltak, mert ugyanabból a pénzből vagy kevesebből sokkal sokkal gyorsabb konfigot is vehettek volna...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Házimozi haladó szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen videókártyát?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest