Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• fpeter84

senior tag

válasz KROK640 #116548 üzenetére

ha egyszer sikerül kitalálnom az egészet és meg is valósítom, akkor természetesen nem is tartom magamban - de már elég sok éve tervezgetem :DD

a K6-2 létjogosultságát kizárólag az alacsony ára adta: én annó 2000 körül a K6-2 500-at 19e-ért, hozzá a PCPartner VIA MVP3 lapot 13e-ért vettem, vagyis 32e együtt... ekkor egy 400-as cerka asszem 20 v 21e, de egy normálisabb BX-es lap már 30++, tehát 50 feletti a csomag. alapból is úgy verte el a cerka az amd-t hogy csak porzott, de ráadásul a K6-2-vel nagyon max 550-et tudtam elérni úgyahogy stabilan, a 400-as cerka meg röhögve megfutotta az 550-600-at úgyhogy akkor már a kanyarban se látszott... szóval egyedül az alacsony ár az ami magyarázatot ad a létezésére - ezért nem is értem azokat akik ASUS, EPOX meg egyéb heroin árú SS7 lapot vettek... azok igencsak a saját maguk ellenségei voltak, mert ugyanabból a pénzből vagy kevesebből sokkal sokkal gyorsabb konfigot is vehettek volna...

Új hozzászólás Aktív témák