- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
balintka #74740 üzenetére
Telepítés után lehet NTFS- t használni, az UOSP felhúzása, hozzáadja az NTFS lehetőséget. Telepíteni viszont nem lehet NTFS- re formázott drivere, nem támogatja alapból. Pld az SS7 tesztrendszeremen is látszik hogy jól megfér 98 alatt az NTFS drive. Pennel és HDD- vel is próbáltam, hibátlanul kezeli /read-write. Valamint az immár ingyenes Loew csomagban mindenféle extra lemezkezelés is rendelkezésre áll a Win98- hoz. Terás vinyók, SCSI-SATA driverek, SSD TRIM (DOS alá is), stb.
A Win98SE telepítője biztosan formáz, ha nincs a céldrive megformázva, partícionálás nincs asszem, de nem is figyeltem, mivel én rendszerint DOS módban előre partícionálok/formázok, még az MS által kiadott longdrive patch- el megspékelt Fdisk+Format- al, CD- ről, vagy Gotek floppy image- el. A patch nékül is lefut, csak a kiírások rosszak/megtévesztők nagy HDD esetén - 30GB felett már befigyelhet.
*A teljes Loew csomag - jobb így egyben, nem kell leszedegetni egyenként a honlapról. Valamint nem tudni meddig lesz meg a lap, Loew már elhunyt/RIP, de hála neki, a sok hasznos programért.
**A Loew PatchMem külön is - Win9x esetén szükséges, ha 512MB RAM- nál több kell a gépbe
***UOSP - feltöltöttem, mivel a weblapja már problémás, legalábbis a Chrome legújabb biztonsági frissítései szerint
****Full MS Patch gyűtemény Win98- hoz - még az Update szerver leállása előtt letöltögettem, mivel ugye a 98 a kedvenc retro oprendszerem. De amúgy az UOSP és a Loew driverek modernebb kiegészítéseket tesznek fel. Mindegy, megkerestem a DVD- t, amelyikre kiírtam, gondoltam akkor már fel is töltöm, hátha kell valakinek.Az Win98 NTFS kezelési képességét itt a topikban is sokszor postoltam, valamint a blogjaimban is kihangsúlyoztam hogy tudja, utólag, az UOSP- ben szépen benne van, csak pipa a menüpontjára, aztán már megy is felfele.
A Win98 javasolt telepítési módját pedig leírtam, többször vissza is linkeltem, rá kell keresni. De akkor ismét - [link]. Eszerint érdemes. Ha közvetlenül a CD boot után, CD- ről indítod a telepítést, hatalmas xopás, későbbi drivertelepítéseknél állandóan visszakéregeti a telepítőlemezt.Ha nem vagy gyakorlott a Win98 telepítésében, további kérdéslavinád lesz...,probléma-hegyek jönnek, csak előre tippelem
Valamint olvasni kell a blogjaimat, ott sokmindenre található válasz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Xeon W3505 2.53GHz LGA1366 Server
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- 27% Számlával! Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max