- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterDeeJay #71087 üzenetére
A 9600XT ref órajelei 500/600. Lehet hogy kisebb ram időzítéshez már a GPU nem képes igazodni ?, nemtom, videokártyák esetén nem is állítgattam soha a ram CL/freki értékét, nem is merném, nincs tapasztalatom vele. Lábujjhegyen tuningoltam csak @513/303(607)- re, mint korábban is említettem, ez a pici tuning csak azért mert feelingesebbnek látszik
, elmondhatom a tuning tényét. Gondolom a gyártás során olyan ramok voltak éppen, amit rá tudtak tenni a kártyádra. Az enyémnél (Sapphire) nem is néztem hogy mit bírnának, a felirathoz sem értek, hogy megállapítsam.
(#71089) envagyok : bacsis tesztjeiben láttam csak Tua képes SlotKet- el, Tua procit BE6-II lapban. Ha mégis megy nem Tua képes átalakítóval, az izgalmas lehet, engem is érdekelne. Ezesetben be lehetne vetni a BX chipsetet is a natív S370 lapok ellen, egy tervezett Tua tesztben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest