- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU Rekordok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
486 vlb - ilyen xaktas dolgot meg nem pipaltam. az vinyovezerloket teszteltem, es azota eltunt a "sebesseg" a vezerlobol. egyszeruen nem tudom ugyanazokat a sebessegeket kicsikarni a vezerlokbol, amiket tudtak korabban.
kicsereltem:
* lap + proci + memoria (ugyanolyan lap csak masik peldany)
* vga
* vezerlo
* kabelamiket teszteltem:
* wd 700as vinyo
* sd kartyamindketto olyan 2700kbs kornyeken bufferelt sebessegnel tetozik. probaltam a kartyakat osszevissza jumperolni, biosbeallitas, etc. semmi. nem megy tobbet.
beraktam egy harmadik vinyot, visszajon a sebesseg. berakom emez kettot, megint lassabb. kiprobaltam egy negyedik vinyoval is, azzal is a nagyobb sebesseget tudja. az sd vezerlo onmagaban is tudna kb 8000kbs koruli sebesseget. mintha vmi visszacsapta volna vmi alacsonyabb sebessegmodba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 14600KF - 14mag/20szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest