Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• JSaN

addikt

Sziasztok
    Most hogy 3 hetig itton vagyok volt kis idom a retro dolgaimra is, epitgettem en is.

1. Talatam itthon egy ASUS P3B-F lapot, meg is lepodtem hogy ilyenem van, valamelyik haverom padlasarol kerult hozzam evekkel ezelott, akkor nem tulajdonitottam neki nagy jelentoseget elraktam vegyes lomi koze. (Amugy makulatlan allapotu, egy pIII 700 volt benne)
    Epitettem kore egy 1999 vegi konfigot:
    Alap: ASUS P3B-F
    CPU: PIII 800 mhz
    RAM: 4x128mb sd ram
    VGA: voodoo 3 3000 16mb agp
    Sound: Sound Blaster Live 5.1 (Ez mondjuk 2002 de rajta vagyok a korabbi 1999-es sima live-n, addig ez van benne)
    Monitor: [Fujitsu Siemens P17-2] hat ez egy piszok jo monitor, ezt is lomtalanitaskor hoztam el a nyaron, volt a fuben vagy 5-6 db, egyforma allapotuak voltak, talalomra felkaptam egyet. Biztos onkormanyzattol volt kirakva. Gondolkodtam is hogy vissza megyek elhozom a tobbit, felajánlani itten, pl Bacsisnak kialitasra a 40kg-os monstrumok helyett, de addigra bebasztak kukas autoba. :(((
    Win98SE van rajta, itt lenne egy kerdesem, lehet lama vagyok de a lapon levo USB-t nem tudtam beuzemelni, valaminek be azonositatta de nem latja nem hasznalja, nem tudok masolni pendriven semmit, ujrairhato CD-n viszek at mindent, hogy tudnam meg csinalni az USB-t?

Amugy jo rajta jatszani par orara bele is merultem par cuccba: ONI, Tiberian Sun, FreeSpace, Age of Wonders stb. Sok jo jatek volt 98-99 kornyeken.

2. A masik a [486DX] gépem, ezt is amint megtalaltam ecetes vizzel kipucoltam, aksit kivettem bill csatlakozot is kiforrasztotam es kicsereltem egy maskra. Eredeti tappal tokeletessen indul, de van egy baj nem veszi a bill jelet. Igy nem tudok a memoria szamolasnal tovabb menni.
    Ilyenkor mit tudok csinalni? menthetelen vagy van valami estleg hogy megkeruljem az alaplapi bill-t mondjuk egy bovitokartyas cuccal?

Új hozzászólás Aktív témák