Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hege8888
aktív tag
Üdv a Klubban!

Én is épp pár napja paráztam itt (kicsit visszább) a fórumtársaknak a mentett 386-osomról.
Szerintem tedd ide a képeket, mert a linket lehet, hogy nem nyitották meg, vagy nem nézték meg. A tieden jóval kiterjedtebb a zöld, mint nálam volt, annyit javaslok, hogy tegyél ide fel fotót róla a megtisztított állapotról is (elöl-hátul), és majd megszemlézik a többiek.
Nekem talán az volt a mákom, hogy vízszintesen, és [link] fejjel lefelé volt tárolva a gép kitudja meddig, és javarészt a fedlapra folyt a sav.Az ilyen "kukázós" mentéseknél már 100 x megfogadtam magamnak, hogy ha látod, akkor és ott vinni kell. Ha úgy vagy vele, hogy, cink, sokan vannak, asszonnyal, gyerekkel vagy, majd visszafele - már tuti nem lesz ott...

Pl most derült ki számomra, hogy fiam iskolájában a nyáron konténerezték a régi cuccokat.
Vertem is a fejem a falba, hogy mért nem kérdeztem rá, pedig van ismerős is a titkárságon..
-
arn
félisten
A 800as inkabb csak 2000 januarban jelent meg a piacon (a 700as ev vegi - kb ez az utolso, ami melle a bx top valasztas volt), az 512m ram nagyon overkill, az 5.1es live 2000ben jott.
az usbs driverrel siman megy, de nem tul gyors
az usb2 2000ben jott, pcios kartyaval megoldhato.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

DarthSun