Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sladka_pani

senior tag

Üdv!
    Fájó szívvel, de eladó a Retro P3 összeállításom, alig hogy kész lett, nem sokáig élvezhettem, házátalakítás miatt nincs hova raknom, nincs hol használnom, csak a főgépemnek jutott hely. Takargatni sokáig nem akarom!
    Paraméterei a következők:
    - Asus TUSL2-C, Tweakelt BIOS, hogy a benne levő PIII-S 1266MHz-et PCI freki gond nélkül feltudjad húzni 1700-ig, erről egy Titan hűtő gondoskodik, ami Athlonokat hűtött anno. Van benne 2x512MB 133MHz ECC memóriapáros, amik 150MHz-ig kitűnően érzik magukat, 153-nál már hibáznak. Mondanom se kell, sajna ezek még csak 2x256-ot látnak a modulokból. Egy Enermax 2ventis állítható fordulatszámú szuper táp hajtja az egészet. EG465AX-VE(G) típusú. Grafikáról 2 kártya gondoskodik, egy AGP8X nVidia 7600GT 256DDR3 rammal slotot foglal és külön táplálást igényel. Illetve egy PCI foglalatos ATi Radeon V7000 64MB DDR-el. 1 kitűnő DVDram optika és 3 makkegészséges HDD is benne csücsül, melyek közül a 40GB-on az XP szalad, a 4.3GB-oson a WIN98SE, illetve az 540MB-oson az MS-DOS 6.22 kapott helyet. Oprendszerek induláskor kiválaszthatóak, tömve vannak játékkal. Arra szántam. Az összes bővítő PCI kihasználva: SB Live hangkártya, 5x USB2.0 kari, 6x SATA2 kari, 4x ATA133 kari, 100MBites LAN kártya. Rettentő igényesen összerakva egy szép fekete MSI házikóban, kábelek szépen elfűzve, ha valaki ránéz, nem kap hányingert :) Amennyiben van érdeklődő és nem 5000ft-ért, úgy jár hozzá egy érintőgombos 19" 4:3 fekete Samsung LCD monitor is, fekete billanytűzet és fekete optikai egér is. Helyileg Győr-Moson megye, hátha! Ha nem megy el végképp (ami valószínű, mivel nincs már sok értéke), akkor berakom a kamrába, de használva már nem lesz szerintem :(

Új hozzászólás Aktív témák