Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun
üzenetére
Nekem az osztrák bejelentett is magyar bejelentett, mert a cég csak magyar bejelentéssel foglakoztat minket. (meg mindenki mást is aki nem osztrák, tehát a litvánok pl litván bejelentéssel vannak, stb.) De ennek is megvan a maga előnye, még azon kívül is, hogy így a magyar rendszer számára van egy extra jól kereső bejelentett munkahelyem.
Az igazi nagy trükk amit egyik haverom csinál, hogy 5 év hollandbejelentéssel, majd 5 év német bejelentéssel (már ebből is 3,5 éve van), mert így kap mindkét helyről minimál nyugdíjat, ami önmagában is sokkal nagyobb lesz mint a magyar.
nekem sajna ez most nem opció, pedig bitang jó lenne, mert lehetne kapni 3 helyről a nyugit, és ha bármelyik (a magyar) összeomlik még ott van kettő.Én sem szeretek korán kelni, de így konkrétan Zolesz haverom él ahogy te. Én meg szeretem a napfényt, a mediterrán térségből az az egyik ami hiányzik. Viszont az ilyen borús szeles őszi időnek is megvan a varázsa.
Ugyanakkor ha van valami dolgom azt a nap elején szeretem elintézni, ilyen pl a bevásárlás is. Reggel (általában 8-10 között amikor kedvem van) felkelek, benyomom a gépet, és ha menni kell boltba, postára ilyenek, egyből megyek is. Aztán mikor hazaérek (ha csak barátnőm nem talál ki valamit) akkor már bekuckózásra számítok, pláne ilyen időben (borús ég, erős szél, csapkod az eső). Most pl ma most jutottam oda, hogy akkor mára már csak itthoni tevékenységek a terv.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest