- Asszociációs játék. :)
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Bukósisak, az életmentő extra!
- Gurulunk, WAZE?!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
-
LOGOUT.hu
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jilian
addikt
válasz
Mr.Csizmás #7665 üzenetére
De ez mire jó?
Ha valaki megveszi, akkor így az adatait el tudják lopni? -
jilian
addikt
Megint itt van.
Amióta figyelem ez a 3. eladó akinél "megjelenik".
Ha írok az "eladónak", egyből leveszik, persze, ennyiért a hülyének is megérné.Miért kerül mindig vissza?
Az ár mindig ugyan az, csak az eladó más.Vagy ha megrendelem ennyiért oda kell hogy adja?
Ez hogyan működik amazonnál?[ Szerkesztve ]
-
jilian
addikt
Ha rendelek valamit, minden procedúra lement az eladó másnap törölheti a megrendelésem arra hivatkozva, hogy az ár amin megrendeltem a terméket, már nem él?
-
jilian
addikt
Helló,
mivel teljes pc konfigot szeretnék venni (magamnak karácsonyra
), azt szeretném megkérdezni, hogy ez a Black Friday amazonon milyen? Esetleg a Cyber Monday?
Itt is az utolsó darabokat szokták jóárasítani, vagy azért van nekik készlet rendesen, mármint aki meló miatt nem tudja egész nap a netet bámulni este van még esélye?Esetleg van arra esély hogy a kívánság listáról legyen valami pont akciós?
Célszerű egy eladót kiszemelni, vagy random-ra vannak a termékek? -
jilian
addikt
Összeszedtem 64€ értékben, különböző eladóktól, van ahol írva van, hogy a szállítás ingyenes és van ahol pár cent, (~kb 3€ lenne a termékek alapján).
De amikor fizetni szeretnék, a 64 € alatt ott figyel 27€ szállítási költség... ez hogy a $3*=®©€¥ - ba jött ki nekik? Így már nagyon nem érné meg az egész. -
jilian
addikt
Még mindig nem sikerült megállítanom az email "dömpinget".
Ahol próbáltam állítani, keresni:
- mein konto / legalsó hasáb, Community & persönlicher ContentItt keresgéltem de kimondottan az email-es ajánlásokra nem találtam kapcsolót.
-
jilian
addikt
Heló!
Nézegetek a .de-s honlapjukon, hihetetlen, hogy egy-két termék mennyivel olcsobb.
Tudnék Ausztriába rendelni magamnak, viszont parázok megadni a bankkártyàm adatait.
Igaz telefonról csinàlok mindent (app) de nem gondolom, hogy pc-n màsabb lenne.Nincs olyan lehetőség, hogy a futárnak fizetek?
Van aki telefonról bonyolítja a vásárlásait? (amazon shopp app)Sajnos látom hogy a telefonomon lévő app-ok olyan e-mail cimre lettek regisztrálva ami már nem él.
És a shopp - ban is ez az email él.
Meg tudom változtatni az e-mail cimemet, hogy az appok megmaradjanak? (Amazon appstore)
/Akciókban volt olyan app ami most már piniz - ergo nem akarom megvenni/
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fujifilm X
- Politika
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Energiaital topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Keresek! Samsung S20 Ultra alaplaphibás készüléket
- Logitech Ultimate Ears Wonderboom 3
- Új Bontatlan SanDisk Extreme PRO V2 2TB USB-C 2GB/S Externe Portable külső SSD Bolti ár: 105E ft
- Be Quiet! Dark Rock Pro 4 CPU Hűtő
- AKAI Professional MPD226, minden tartozékával, szép újszerű állapotú 2 hónap garanciával.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest