Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
este még ugye azt láttam, hogy zárolás alatt xy összeg, ma reggelre már ott volt a mínuszos tételek között, szóval úgy látszik, hogy mégis levonták, de mindegy kivárom azt az időt annyira nem gond

Igazság szerint a + esetleges rárakodó terhek vették el a kedvemet az egésztől.... ez itt, hogy van? .co.uk-ról rendeltem volna, de az eladó ugyan kínai vagy valami hasonló, ilyenkor kell mitől tartani? mert az ára vámhatár felett volt természetesen -
zsolt19900
őstag
persze, amit tudtam (cancelled és írtam egy indokot az eladónak, hogy miért szeretném törölni) azt megtettem, csak az ebayhoz képest másra emlékeztem lemondhatósági procedúrát illetően
Most már átkerült a cancelled orderek közé, de a kártyáról azért levette a pénzt az amazon.... akkor gondolom ez pár nap vagy pár hét múlva vissza is fog kerülni a számlámra? -
zsolt19900
őstag
sziasztok
lenne egy olyan kérdésem, hogy rendeltem egy terméket kb. fél órája és mi a teendő ha mégsem kérném, hol tudom lemondani stb?
Ebayen ugye van olyan opció, hogy szinte azonnal vissza is teszik a pénzt a kártyámra, itt is már előjegyezettek között van a termék ára, de nincsen rá szükségem
köszi előre is a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest