Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsi kecske
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
afenevigyeel

nem mertem berendelni a teljes készletet, hátha gyengébb a hangja mint gondoltam. Aztán mikor megjött akkor leteszteltem és nagyon jó termék. Most vagy megveszek UKról vagy várok hátha lesz még occsóér. Itthon sajna annyiba kerül a hangszóró darabja mint kint vettem a párat
-
kicsi kecske
tag
olyan előfordulhat, hogy adott ország amazonja kb 1.5xes áron árul egy terméket mint a másiké?
Héten rendeltem hangszórókat amazonról. Amazon.de-ről 135euro volt a pár, volt kb 10+ készleten. 1et rendeltem, mert ha nem jön be nem költök rá feleslegesen egy vagyont.
Aztán most hogy megjött és teljesen elégedett vagyok vele mondom megrendelem a maradékot +5 pár, erre nézem h a 115 euros árból most 199ér van csak. Ugyan úgy amazon árulja.
Amazon.co.ukról meg 115 font ugyan az ráadásul ott már kis cég is árulja ami fullfilled by amazon.
Nem volt BF-ben meg semmi. Elképzelhető, hogy 115 euroról felvitték az árát egyszer csak 200 eurora?
-
kicsi kecske
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Hmm. Ez jol hangzik. Érdekes amzgy h express szallitassal 15 eurót kér az amazon.de magyarba, ami kb 3 napos szállítás. Normálra meg 17et ami 5 napos. Rendelnék kintről tobb hangszórót aminek darabja 1.5kg és azt neztem h mailboxde kb 25 euróért hozna haza. Kb 30 kilónyi cucc. Ez jóval jobb ajanlat mint az 50+ amit amazon kínál 😉
-
kicsi kecske
tag
válasz
El Gringo
üzenetére
Ezzel kapcsolatban nekem is lenne kérdésem. Tulajdonképpen vonatkozik a te hszhez. Amazon.de-n vásárolnék. Regeltem a Prime-ra de ahogy az előző hszekből kiderült, MO-ra sose lesz free shipping. Mennyire lehet megúszni a szállítást a mailboxde.com-n? Gondolom az amazon.de-ről free shipping van a mailboxde-re (áfa sem változik), majd onnan elhozatom az ő futár cégükkel. Tehát gyakorlatilag csak a mailboxde-n kell szállítási díjat fizetnem. Jól gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus P8P67 EVO LGA 1155 alaplap
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest