Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
elistvan
őstag
Ezt vettem és direct transfer helyett az amazon által javasolt SEPA-t választottam. Rosszul írtam.
-
elistvan
őstag
Szerintem senki se próbáljon amazonon közvetlen banki átutalással fizetni csak paypallal. Most szívtam meg vele. Rendeltem egy pc játékot postával együtt 7,68 Euróért. (használtat.) Beírtam az adatokat kiírta a rendszer, hogy minden okés meg is jött a levél hogy csomagolják és adják is felfelé. Viszont a terhelés nem történt meg,2 napra rá kaptam egy levelet, hogy utaljam át nekik ide és ide, mert nem tudták leemelni. Átutaltam bankon keresztül (erste külföldi) így a 7,68 euróból lett kb majdnem a duplája. Így már marhára nem érte meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest