Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
mailboxde címre rendelnék egy telefont. A vásárlás végén mielőtt fizetnék azt írja az amazon,.de hogy "Signature or one-time password required at time of delivery". Szóval valakinek meg kéne adni a kódot átvételkor.
Találkozott már ezzel a problémával valaki?
-
válasz
radi8tor
üzenetére
Amazon az eladó, ezért érthetetlen a dolog. Egyszer még belefér, a tévesen küldött árut visszaküldöm, majd a rendszer automatikusan rendeli nekem a cserét. De hogy az egy harmadik fajta áru legyen... 3 méret, 3 súly. Szerintem a csomagolásnál nem csak a kódot csipogják le, hanem még a súlyt is figyeli a rendszer ellenőrzés gyanánt.
-
Visszaküldtem az eredeti, másik típust tartalmazó csomagot GLS-sel.
Pár órával később jött az Amazon.it-től az eredeti rendelés cseréje, ami ismét a post.at - ExpressOne útvonalon jött, mint az előző.
Ez sem az a termék volt amit rendeltem, Elac Debut C6.2 helyett először C5.2-t kaptam, most meg A4.2-t.
Át sem vettem...
Ez már méretben is csak fele az eredeti rendelésnek, súlyban és méretben is... Egyszerűen hihetetlen az egész.
Szerintem valahol valaki kicseréli az árut, mert feladáskor még 13 kiló, 70 cm hosszúság szerepel a post.at oldalán is, a kézbesített csomag pedig durván 6 kiló és 40 centi...
Az ExpressOne oldalán is a jó súly adat van feltüntetve... de én már mást kapok..Ötlet valakinek ezzel kapcsolatban?
-
Köszönöm a válaszokat, közben már leveleztem a support-tal, mert az olasz chat-en nem beszéltek angolul, én meg nem beszélek olaszul.
Tényleg térítik utólag a teljes összeget, csak kell a futárszolgálattól kapott számla. Így azért nyugodtabb a lelkem, bár inkább használnám már amit rendeltem.
-
Sziasztok,
olasz Amazon-ról rendeltem egy hangfalat: Elac Debut C6.2 de C5.2-t küldtek.
Ők hibáztak, mégis nekem saját zsebből kell visszaküldeni Olaszországba egy 10 kilós csomagot. Azt írják 4 Eurót térítenek vissza, de az nem sok... lyenkor a visszaküldés árát be lehet rajtuk vasalni valahogy, vagy legalább felezni az összeget?Esetleg van valami tipp egy olcsó futárra?
-
Feitian elég komoly cég lenne, de ez az amazon.de-s móka nem jól sült el nekik eddig
amcsi tesó jobban áll
egyébként meg a Google ajánlásával
Új hozzászólás Aktív témák
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Villanyszerelés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Apple asztali gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- 3D nyomtatás
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tényleg térítik utólag a teljes összeget, csak kell a futárszolgálattól kapott számla. Így azért nyugodtabb a lelkem, bár inkább használnám már amit rendeltem.