Hirdetés
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
IamTheDog
tag
:))
Már megvettem, mikor még a 37 dolláros eredeti ár volt. Ez lett postaköltséggel 44.15. Most úton van, csak nem tudom mennyit kell még fizetnem itthon. Ha jól kalkulálok, akkor áfa, plusz 6000 forint DHL-es kezelési költség, de nem biztos, hogy jól kalkulálok.10 évvel ezelőtt (akkor rendeltem legutóbb az USA Amazonról) a 40 dolláros csomagért semmit nem kellett pluszban fizetnem, de akkor még ilyen tracking sem volt, vagy csak nem emlékszem rá, ahogy arra sem, hogy ki hozta a csomagot.
-
IamTheDog
tag
Hát, it [link] t van, de sokat nem érünk vele, mert azóta az Amazonnál sold out.
-
IamTheDog
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Hát, a DHL trackernél az van, hogy "fizetés szükséges", bár alatta az apróbetüsnél az van, hogy "előfordulhat" hogy vám vagy áfaköteles. Illetve az Amazonnál az van, hogy "collected tax: 0,00". Lehet volt a check out-nál, ahol kifizethettem volna azonnal? Elég sokat molyoltam a rendeléssel, és nem emlelszem ilyenre.
-
IamTheDog
tag
Sziasztok,
tudja valaki, hogy az alabbi estnél mennyi lesz nekem pluszban az áfa és/vagy vám?
Bolt: Amazon.com, raktár tehát USA
Ár: 44.15 dollár
Szállítás: DHL ExpressÚgy rémlik csak Áfát kell majd fizetnem, de a DHL vajon mennyit számol fel? Kikerülhetőek egyébként?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 512GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest